Karakajac je napisao/la: ↑10 mar 2025, 11:20
Zanimljivo sto se na forumu kuka za crveni koji je bio opravdan, kukaju svi redom a najmanje kukao lik na terenu koji je i dobio crveni. Prvo za zuti nije "A" rekao, cak je i sam ocekivao da dobije crveni pa je otisao sav srecan posle zutog ali i posle crvenog napustio tern bez da je bilo sta rekao, da se bunio. Ja kapiram mrznju prema srbima, ima jako bolesnih ljudi ovde na forumu ali ono sto ne mogu da razumem da se sa sportske strane kritikuje crveni karton koji je bio cist k'o suza. E to ne razumem. Inace, boli me kara za BL, udaljen sam joj skoro 200 kilometara a za Borac me boli jos vise da bude jasno.
Drug nemoj se lud praviti.
Niko ne spori da je bio crveni.
Spori se sto za gori start od ovog Borac dobije žuti.
Otprilike se sudije striktno pridržavaju pravila osim kad je to na štetu Borca. Ako ima materijala dat crveni protivniku Borca dace ga a ako ima materijala dat Borcu neće to uraditi.
Isto je i sa Zrinjskim da je Velezov igrač udario onu loptu rukom to bi bilo 1000000% poništeno još prije nastavka akcije a ne nakon provjere Vara. Nadalje čim postoji minimum šansi za nešto u korist Borca pali se Var a npr očigledne penale neće da pogledaju kad su drugi klubovi u pitanju.
Ova sezona ima bar 20 neregularnih odluka na štetu drugih klubova i u korist Borca ili Zrinjskog. Prvenstvo je neregularno 100% da ga sad odsude perfektno do kraja.
Uz to Srbe niko ne mrzi bar ne na ovom forumu. Mi živimo sa Srbima radimo sa Srbima, mi mrzimo cetnike jer su nam nanijeli zlo. Srbi su normala. Da neko mrzi Srbe druga bi se ploca vrtila i ti to dobro znas. Da ponovim nemoj se lud praviti.