Blago tebi ako misliš da ćete preživjeti odlazak Dodika i Vice.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:35Nisi ni svjestan svoje nesvjesti, i tek sada kreće dominacijaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Sad cemo za gulia uzet par milioncica i tako u krug,pa kad se politicki klubovi srozaju,vidjet ćemo se.
Crno vam se pise!![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Kad ovima dedo dodo ode u vojkovice u ful apartman ide im opet 2 liga ono njihovo...
Kad krenu pjevat jedan po jedan,a i ovi lazni Mostarci sa zidovom...
Kad krenu pjevat jedan po jedan,a i ovi lazni Mostarci sa zidovom...
- Combattente87
- Kontakt:
Preživjeli smo mi puno gore stvari od odlaska ViceOikamid je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:51Blago tebi ako misliš da ćete preživjeti odlazak Dodika i Vice.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:35Nisi ni svjestan svoje nesvjesti, i tek sada kreće dominacijaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Sad cemo za gulia uzet par milioncica i tako u krug,pa kad se politicki klubovi srozaju,vidjet ćemo se.
Crno vam se pise!![]()
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Do maloprije bio pljusak, tj ne pljusak nego potop. Sada stala kisa, ali mogla bi ponono okrenuti svakog trena. Prognoze kazu da ce malo smirit do 5.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Kada god ste pri vrhu, vi ste samo politički projekat. Porediti taj stari Borac i ovaj je malo degutantno btw.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:34
Preživjeli smo mi puno gore stvari od odlaska Vicedvije decenije prije tvog diva, u gradu na Vrbasu se igralo pod imenom Borac, to je onaj period kada ste vi bili fiskulturno društvo
Od ratova, ustaša, trenutaka pred gašenje, izbacivanaj u drugu ligu zbog 100 hiljdada maraka ispod stola, nedobijanja licence zbog par hiljada duga (u tom momentu Željo imao 7 puta veće dugove), pa do sada, i dalje stoji ponosno ime BORAC, simbol sportskog uspjeha u BIH ! Čak šta više, i bez Vice smo osvajali i kup i prvenstvo, par puta izlazili u evropu, i to sve pored gospodara familije plave, i kojekakvih Begića u savezu....hvala na brizi ali NAŠE VRIJEME TEK DOLAZI !
Sa srećom u svakom slučaju
Nadam se, samo da pocne tekma i bolji nek pobjediTheNoblesMo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:45Do maloprije bio pljusak, tj ne pljusak nego potop. Sada stala kisa, ali mogla bi ponono okrenuti svakog trena. Prognoze kazu da ce malo smirit do 5.
Za bordobijele boje
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Tako jePapakIzSa je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:48Nadam se, samo da pocne tekma i bolji nek pobjediTheNoblesMo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:45Do maloprije bio pljusak, tj ne pljusak nego potop. Sada stala kisa, ali mogla bi ponono okrenuti svakog trena. Prognoze kazu da ce malo smirit do 5.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- Combattente87
- Kontakt:
Važi, ako ćemo tako, onda je malo degutantno prediti to staro Sarajevo sa ovim sada, jer ste od začetka politički projekatOikamid je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:47Kada god ste pri vrhu, vi ste samo politički projekat. Porediti taj stari Borac i ovaj je malo degutantno btw.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:34
Preživjeli smo mi puno gore stvari od odlaska Vicedvije decenije prije tvog diva, u gradu na Vrbasu se igralo pod imenom Borac, to je onaj period kada ste vi bili fiskulturno društvo
Od ratova, ustaša, trenutaka pred gašenje, izbacivanaj u drugu ligu zbog 100 hiljdada maraka ispod stola, nedobijanja licence zbog par hiljada duga (u tom momentu Željo imao 7 puta veće dugove), pa do sada, i dalje stoji ponosno ime BORAC, simbol sportskog uspjeha u BIH ! Čak šta više, i bez Vice smo osvajali i kup i prvenstvo, par puta izlazili u evropu, i to sve pored gospodara familije plave, i kojekakvih Begića u savezu....hvala na brizi ali NAŠE VRIJEME TEK DOLAZI !
Sa srećom u svakom slučaju![]()
Brate bolje je tebi prestani pisat sa svakom izjavom se sve vise i vise brukasCombattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:56Važi, ako ćemo tako, onda je malo degutantno prediti to staro Sarajevo sa ovim sada, jer ste od začetka politički projekatOikamid je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:47Kada god ste pri vrhu, vi ste samo politički projekat. Porediti taj stari Borac i ovaj je malo degutantno btw.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:34
Sa srećom u svakom slučaju![]()
![]()
Za bordobijele boje
Navijač FK Milorad Dodik priča drugima da su politički projekat.
Interesantno.
Interesantno.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Dobro u vašim glavama se ja brukam, poštujem, ali da lažem to definitivno ne ! Udbaški klub od začetka, rame uz rame sa Beogradskim blizancimaPapakIzSa je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:58Brate bolje je tebi prestani pisat sa svakom izjavom se sve vise i vise brukasCombattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:56Važi, ako ćemo tako, onda je malo degutantno prediti to staro Sarajevo sa ovim sada, jer ste od začetka politički projekat![]()
![]()
![]()
Teško da će ovo danas biti uslovno za igru. Bolje je odgoditi nego da gledamo cirkus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- luckystrike
- Kontakt:
pa nema utakmica danas u Lištici. za razliku, teren u Mostaru trenutno izgleda solidno.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne bi trebalo biti znacajnije kise prema prognozama.Povuce se voda do utkamice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sve ce to Vicko pozlatiti,covjek svojim parama napravio terene,velik si Gicooo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 13:05Jaka kiša koja je tokom noći padala u Širokom Brijegu i nastavila i danas potopila je teren stadiona "Pecara"
Velika količina vode ponovo se zadržala na travnjaku stadiona u Širokom Brijegu, te još jednom otvorila ranija pitanja o stanju ovog terena.
![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Evo ga,zvanicno igra se.
Neka bolji pobjedi,samo neka bude korektno
Neka bolji pobjedi,samo neka bude korektno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije samo u nasim glavama vjeruj, al glup si ti da skontasCombattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 13:11Dobro u vašim glavama se ja brukam, poštujem, ali da lažem to definitivno ne ! Udbaški klub od začetka, rame uz rame sa Beogradskim blizancimaPapakIzSa je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:58Brate bolje je tebi prestani pisat sa svakom izjavom se sve vise i vise brukasCombattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 12:56
Važi, ako ćemo tako, onda je malo degutantno prediti to staro Sarajevo sa ovim sada, jer ste od začetka politički projekat![]()
![]()
![]()
![]()
Za bordobijele boje
U šta odoše pare?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 13:05Jaka kiša koja je tokom noći padala u Širokom Brijegu i nastavila i danas potopila je teren stadiona "Pecara"
Velika količina vode ponovo se zadržala na travnjaku stadiona u Širokom Brijegu, te još jednom otvorila ranija pitanja o stanju ovog terena.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)