Ako sutra bratina Mrvic odluci da mu je mrsko biti u klubu, ostaviti ce vam jedno 30 miliona duga za plate i ostale obaveze. Crno da ne moze crnije..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Sad cemo za gulia uzet par milioncica i tako u krug,pa kad se politicki klubovi srozaju,vidjet ćemo se.
Crno vam se pise!
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:40Ako sutra bratina Mrvic odluci da mu je mrsko biti u klubu, ostaviti ce vam jedno 30 miliona duga za plate i ostale obaveze. Crno da ne moze crnije..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Sad cemo za gulia uzet par milioncica i tako u krug,pa kad se politicki klubovi srozaju,vidjet ćemo se.
Crno vam se pise!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
A šta ćemo plaća frajer sve kod nas nismo ko vi da nam porezni obveznici plaćaju nekakve brazilce koji prema svemu sudeci neće ni zaigrat nikad i Cavnica laganini. Najbahatiji ste kad je državnim parama plaćati. Pa da imaju po 1000 platu to je godišnje 36000 za 3 igrača plus porezi i sve ostalo izađe 50 hiljada. A nemaju po 1000 platu. Nego puta 5 kad uzmeš u obzir i smjestaj i sve ostalo. Ne znam kako jedan klub koji grca u dugovima i stabilizuje se 20 godina ima mogućnost Dat 100-200 hiljada godišnje na igrače koji nisu u protokolu i da im pri tom da ugovore do 2026. Ali to će već neko valjda razmotrit kad vam bude prebacivao državne pare.duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:40Ako sutra bratina Mrvic odluci da mu je mrsko biti u klubu, ostaviti ce vam jedno 30 miliona duga za plate i ostale obaveze. Crno da ne moze crnije..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Volim procitati ove komentare vise nego lepinu pojestiduskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:40Ako sutra bratina Mrvic odluci da mu je mrsko biti u klubu, ostaviti ce vam jedno 30 miliona duga za plate i ostale obaveze. Crno da ne moze crnije..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!
-
- Kontakt:
Placa on sve a sve sto proda uzme sebi. A sutra ujutru ako ustane neraspolozen mogli bi se ugasiti komotno.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:11A šta ćemo plaća frajer sve kod nas nismo ko vi da nam porezni obveznici plaćaju nekakve brazilce koji prema svemu sudeci neće ni zaigrat nikad i Cavnica laganini. Najbahatiji ste kad je državnim parama plaćati. Pa da imaju po 1000 platu to je godišnje 36000 za 3 igrača plus porezi i sve ostalo izađe 50 hiljada. A nemaju po 1000 platu. Nego puta 5 kad uzmeš u obzir i smjestaj i sve ostalo. Ne znam kako jedan klub koji grca u dugovima i stabilizuje se 20 godina ima mogućnost Dat 100-200 hiljada godišnje na igrače koji nisu u protokolu i da im pri tom da ugovore do 2026. Ali to će već neko valjda razmotrit kad vam bude prebacivao državne pare.duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:40Ako sutra bratina Mrvic odluci da mu je mrsko biti u klubu, ostaviti ce vam jedno 30 miliona duga za plate i ostale obaveze. Crno da ne moze crnije..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:56Ma igro ne igro,mi smo ga prodali,dok svi ostali mogu carape ispred stadiona prodavati.
Crno vam se pise!
-
- Kontakt:
Kad se vi ne ugasiste a bilo je upitno u 50-100 telefonskih poziva, neće niko.duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:19Placa on sve a sve sto proda uzme sebi. A sutra ujutru ako ustane neraspolozen mogli bi se ugasiti komotno.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:11A šta ćemo plaća frajer sve kod nas nismo ko vi da nam porezni obveznici plaćaju nekakve brazilce koji prema svemu sudeci neće ni zaigrat nikad i Cavnica laganini. Najbahatiji ste kad je državnim parama plaćati. Pa da imaju po 1000 platu to je godišnje 36000 za 3 igrača plus porezi i sve ostalo izađe 50 hiljada. A nemaju po 1000 platu. Nego puta 5 kad uzmeš u obzir i smjestaj i sve ostalo. Ne znam kako jedan klub koji grca u dugovima i stabilizuje se 20 godina ima mogućnost Dat 100-200 hiljada godišnje na igrače koji nisu u protokolu i da im pri tom da ugovore do 2026. Ali to će već neko valjda razmotrit kad vam bude prebacivao državne pare.duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:40
Ako sutra bratina Mrvic odluci da mu je mrsko biti u klubu, ostaviti ce vam jedno 30 miliona duga za plate i ostale obaveze. Crno da ne moze crnije..
Valjda i za nas bude kakva pomoć države, stranke, vlade, kantona, entiteta, pozajmica saveza, humanitarni broj, akcija. Ono kao vi godinama. Možemo i mi jednom tako. Valjda neće šuti PU PU
-
- Kontakt:
Nijedna vam ta pomoc nece pomoci ako nas dobri Mirva ustane neraspolozen. Tesko da mozete skupiti 20-30 miliona na ugovore, plate i ostalo. Zato moli Boga, da Mirvi negdje avion ne skrene.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:20Kad se vi ne ugasiste a bilo je upitno u 50-100 telefonskih poziva, neće niko.duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:19Placa on sve a sve sto proda uzme sebi. A sutra ujutru ako ustane neraspolozen mogli bi se ugasiti komotno.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:11
A šta ćemo plaća frajer sve kod nas nismo ko vi da nam porezni obveznici plaćaju nekakve brazilce koji prema svemu sudeci neće ni zaigrat nikad i Cavnica laganini. Najbahatiji ste kad je državnim parama plaćati. Pa da imaju po 1000 platu to je godišnje 36000 za 3 igrača plus porezi i sve ostalo izađe 50 hiljada. A nemaju po 1000 platu. Nego puta 5 kad uzmeš u obzir i smjestaj i sve ostalo. Ne znam kako jedan klub koji grca u dugovima i stabilizuje se 20 godina ima mogućnost Dat 100-200 hiljada godišnje na igrače koji nisu u protokolu i da im pri tom da ugovore do 2026. Ali to će već neko valjda razmotrit kad vam bude prebacivao državne pare.
Valjda i za nas bude kakva pomoć države, stranke, vlade, kantona, entiteta, pozajmica saveza, humanitarni broj, akcija. Ono kao vi godinama. Možemo i mi jednom tako. Valjda neće šuti PU PU
Naguzit se vici vadi iz svega, mislim vidjeli smo da je vama uspjeloduskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:25Nijedna vam ta pomoc nece pomoci ako nas dobri Mirva ustane neraspolozen. Tesko da mozete skupiti 20-30 miliona na ugovore, plate i ostalo. Zato moli Boga, da Mirvi negdje avion ne skrene.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:20Kad se vi ne ugasiste a bilo je upitno u 50-100 telefonskih poziva, neće niko.duskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:19
Placa on sve a sve sto proda uzme sebi. A sutra ujutru ako ustane neraspolozen mogli bi se ugasiti komotno.
ZZ
-
- Kontakt:
To su sitne pare u odnosu na vas. Mozete kljuc u bravu komotno.PapakIzSa je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:31Naguzit se vici vadi iz svega, mislim vidjeli smo da je vama uspjeloduskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:25Nijedna vam ta pomoc nece pomoci ako nas dobri Mirva ustane neraspolozen. Tesko da mozete skupiti 20-30 miliona na ugovore, plate i ostalo. Zato moli Boga, da Mirvi negdje avion ne skrene.jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:20
Kad se vi ne ugasiste a bilo je upitno u 50-100 telefonskih poziva, neće niko.
Ne ruši se gnijezdo lako dok je Amidža živ.
-
- Kontakt:
Sve dok se peru pare lijepo to ide, al nikad ne reci nikad amidzi
Hoce li Uprava svinjskog predvođena fašističkim klerom obezbijediti iftare gostujućim navijačima 

-
- Kontakt:
Ma skupit će sirotinja da se kasnije mogu plaćati skauti, Brazilci , Zec i Bekric. Ne sekirajduskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:39Sve dok se peru pare lijepo to ide, al nikad ne reci nikad amidzi

Miran budi fukarešćino, eto prinudne naplateantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:51Cim se spomenu cetnici, cernobilska druzina se odmah aktivira.
Izgleda da imaju neku emocionalnu vezu prema njima.
A nije da im je strano dizat tri prsta.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Al vidis to je razlika izmedu vas i nas mi bi se prije ugasili nego cetama supak okrenuliduskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:36To su sitne pare u odnosu na vas. Mozete kljuc u bravu komotno.PapakIzSa je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:31Naguzit se vici vadi iz svega, mislim vidjeli smo da je vama uspjeloduskajurisic1 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:25
Nijedna vam ta pomoc nece pomoci ako nas dobri Mirva ustane neraspolozen. Tesko da mozete skupiti 20-30 miliona na ugovore, plate i ostalo. Zato moli Boga, da Mirvi negdje avion ne skrene.
ZZ
- RollingPaper
- Kontakt:
A sta je problem sa aplaudiranjem himnoj, ne razumijem? Ovi Zenicani su stvarno prozrqcrni.
Veliki problem je kad aplaudiraš na himnu Srbije i par trenutaka poslije toga pjevaš "**** te Saraj'vo". E zbog toga mi nije žao ni Slobode ni raspadnutih Fukara.RollingPaper je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:58A sta je problem sa aplaudiranjem himnoj, ne razumijem? Ovi Zenicani su stvarno prozrqcrni.

Sljedece je aplaudiranje na povike ratko mladic?RollingPaper je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:58A sta je problem sa aplaudiranjem himnoj, ne razumijem? Ovi Zenicani su stvarno prozrqcrni.
- RollingPaper
- Kontakt:
Igrale mladje selekcije, pa šta ako smo aplaudirali? Pola mojih drugova nema oca zbog rata. Moj otac je ratovao za ovu državu, i ja cu sutra ako zatreba, ali vama je neki "dokaz patriotizma" zvizdanje na stadionima? Vi svi sto me citirate bi pobjegli ko pi.ke
Gdje ste vi ratovali, niste linije metra pomjerili, a pogotovo Zenicani.
Ako hocemo da se npr. sutra aplaudira himni BiH u Nišu, onda moramo mi prvi napravit gospodski potez. Da smo vikali "ua ua ua" onda bi bili patriote jel?
A skandiralo se "yebem te sarajevo" zbog Manijaka i Hordi iz Zivinica koji su dosli s nama u kop da navijaju, maskirali se u simpatizere, pa su kasnije dobili po p.cki.
I nemojte mi spominjat Ratka Mladica kakve veze on ima sa aplaudiranjem himnoj? Sto su vam gradonacelnici Srbi po Sarajevu? Sto idete onda u Istocno sarajevo kod Djurica pare ostavljate, milione im ostavite svakog vikenda ako ste tolike patriote?
Ali eto vi nikad ne bi aplaudirali himnoj i vi ste kao patriote. E jeste patriote al u kr.c
Gdje ste vi ratovali, niste linije metra pomjerili, a pogotovo Zenicani.
Ako hocemo da se npr. sutra aplaudira himni BiH u Nišu, onda moramo mi prvi napravit gospodski potez. Da smo vikali "ua ua ua" onda bi bili patriote jel?
A skandiralo se "yebem te sarajevo" zbog Manijaka i Hordi iz Zivinica koji su dosli s nama u kop da navijaju, maskirali se u simpatizere, pa su kasnije dobili po p.cki.
I nemojte mi spominjat Ratka Mladica kakve veze on ima sa aplaudiranjem himnoj? Sto su vam gradonacelnici Srbi po Sarajevu? Sto idete onda u Istocno sarajevo kod Djurica pare ostavljate, milione im ostavite svakog vikenda ako ste tolike patriote?
Ali eto vi nikad ne bi aplaudirali himnoj i vi ste kao patriote. E jeste patriote al u kr.c