FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 08 mar 2025, 17:47

coelho41 je napisao/la:
08 mar 2025, 17:36
Omerbavarac je napisao/la:
08 mar 2025, 16:40
Nema od Urbiga nista, fali mu visine i to ce ga kostati dobre karijere.
slika

slika

4cm 4km jel? 😅
Jel' metereti to reko, mrsko mi da trazim??? Cuj nema visine??? Decko za glavu veci od Dine Zofa, Kasiljasa, Kahna, Beare, Sepa Majera, od Barteza, Sommera i slicnih za dvije glave...i "nema od njega nista jer nema visine" :tokralju: :tokralju:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 08 mar 2025, 17:52

To moze samo Bayern: izgubis, a podebljas onaj deveti bod razlike, tj gol razliku :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2025, 17:56

Dilah je napisao/la:
08 mar 2025, 17:35
Saurman je napisao/la:
08 mar 2025, 17:31
Sreća pa je Leverkusen izgubio inače bi sad bilo +5 i ko zna šta bi bilo do kraja.Odbrana danas kao švicarski sir i raspad sistema od izlaska Palhinihe koji je na glup način popio crveni.

Haj ne serendaj okolo, igrac manje, krenuli naprijed...sta si ocekivao da odbranu bude beton.
Pa šta ako si krenuo naprijed ne igraš protiv Reala nego yebenog Bochuma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 08 mar 2025, 18:02

Ajde šta se sekirate puštena utakmica ne bi li se liga učinila zanimljivijom. Ali džabe kad su i ostali levati

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 08 mar 2025, 18:55

Kad zjanite kuci od fenjerasa onda pustena tekma , a da ste dobili 5:0 ili 7:0 bilo bi bayo gigant pi*a po bundesligi !
Danas se trojka ucesnika liga prvaka momacki obrukala i to sve kuci .
Sta ce biti kad bayo naleti na Liverpool ili Real .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2025, 19:25

coelho41 je napisao/la:

slika

slika

4cm 4km jel? 😅
Sto bi zene rekle 2 cm. :mrgreen:

Djelovalo mi je zaista da je u rangu visine Ter Stegena koji je za mene nizak golman i koji ima probleme sa visokim loptama.
Urbig je kod 2:2 ostao kratak pa i vise od pola metra sto je mozda ostavilo lazni dojam o njegovoj visini.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 mar 2025, 19:41

Dilah je napisao/la:
08 mar 2025, 17:47
coelho41 je napisao/la:
08 mar 2025, 16:40
Nema od Urbiga nista, fali mu visine i to ce ga kostati dobre karijere.
slika

slika

4cm 4km jel? 😅
Jel' metereti to reko, mrsko mi da trazim??? Cuj nema visine??? Decko za glavu veci od Dine Zofa, Kasiljasa, Kahna, Beare, Sepa Majera, od Barteza, Sommera i slicnih za dvije glave...i "nema od njega nista jer nema visine" :tokralju: :tokralju:
Hehe, druga su to vremena bila. Kako zaboravi letećeg Mostarca ;)
Kahn je 187 visok, ali zato refleksi kao u mačke, na liniji neprikosnoven. Mana su mu bili ubačaji, jer i odraz mu je bio nešto slabiji.

Nisam gledao, žao mi je zbog poraza, jer smo išli ka nekim rekordima, a oni me uvijek privlače. Što manje poraza, manje primljenih golova. Mart nam donosi talašike protivnike, ali nije rijetkost da se kiksa između dvije evropske utakmice.

Edit: Jonas dosta radi sa tegovima, možda iz dosade a i mladost. Hoće da se razvije, osim što je ljepuškast.
Time gubiš eksplozivnost i brzinu.
Možda postane naš Peruzzi. :cool:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Sagrotan
Kontakt:

Post Postao/la Sagrotan » 08 mar 2025, 19:52

dirkules je napisao/la:
08 mar 2025, 17:34
Hajde makar je sve jasnije da Palija nije nivo Bayerna i da nije bezze Goretzka ispred njega, da je i Pavlo zdrav posljednja opcija u veznom redu. Klub je ispao gospodski zbog dogovora prije, inače bezze bačenih 51mil.
Palinha je ok igrač ali za Fulhama a ne za Bayerna. Precjenjen i preplaćen. Ništa nije donio klubu. Prvo promašaj protiv Leverkusena sad crveni kad se utakmica već dobila. Podsjeća na Vidala. Titula je osvojena, Leverkusen nema tu šta više tražiti, grohnuli su opasno.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 08 mar 2025, 20:58

Istina jeste da smo izgubili nesretno, a nekako se nema ekipi opet šta ni zamjeriti. Spret nesretnih okolnosti, na kraju sa 'sretnim' završetkom sa porazom Leverkusena.

Prekid 10 utakmica bez poraza, šteta. Nekako mi se čini da je Xabi manje miksao nego Vincent danas

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 09 mar 2025, 00:29

O bas sam zasluzio da me neko naruzi, gdje Maru zaboravi...svo postovanje, mada mi je ponekad bilo krivo sto mi favorite Rizo nikako zbog njega sansu nije mogao dobiti, a kasnije ga i Olja presiso. Haj Maru ali kud Cobu zaboravi..druga moga i povremenog saradnika...kako je taj znao "poletititi", ali onako iz mjesta, pa dugogosi Ratko, haj' ti to reci ovoj omudini :mrgreen: :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 mar 2025, 00:59

Nisam gled'o danas, al' ne iznenadjuje me rezultat nikako.

Paulinho pocrvenio kako kaže štampa. Sve više miriše na to da je on bivši.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 mar 2025, 07:42

Dilah je napisao/la:
09 mar 2025, 00:29

O bas sam zasluzio da me neko naruzi, gdje Maru zaboravi...svo postovanje, mada mi je ponekad bilo krivo sto mi favorite Rizo nikako zbog njega sansu nije mogao dobiti, a kasnije ga i Olja presiso. Haj Maru ali kud Cobu zaboravi..druga moga i povremenog saradnika...kako je taj znao "poletititi", ali onako iz mjesta, pa dugogosi Ratko, haj' ti to reci ovoj omudini :mrgreen: :mrgreen:
Znači dobar si sa Čobom, čovjek je i ljudska legenda. :thumbup:
Ma komplet prijašnje generacije su bile oniži golmani. Sjeti se samo Simovića i Pantelića kao bolje golmane svog vremena. Pa Borota, Pralija, Vlak itd...
Jedino mi Pudar iz Hajduka naumpadne neko visočiji i kvalitetan.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 09 mar 2025, 13:50

Ma previse je Kompany izmijesao sastav jucer ali **** ovaj poraz, ja cu Vincentu halaliti i titulu i kup i sve ostalo ako u LP ode do kraja.

Jos nisam prezalio onu proslogodisnju tragediju protiv Reala...

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 11 mar 2025, 13:59

S obzirom na kiks i jednih i drugih za vikend, pretpostavlja se da su misli usredotočene na večerašnju utakmicu.

Leverkusenu nedostaje Wirtz, tako da se nadam i očekujem da ne bi trebali imati većih problema večeras.

Pristupiti maksimalno ozbiljno i izvući pozitivan rezultat

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 mar 2025, 14:12

08 mar 2025, 19:25
coelho41 je napisao/la:

slika

slika

4cm 4km jel? 😅
Sto bi zene rekle 2 cm. :mrgreen:

Djelovalo mi je zaista da je u rangu visine Ter Stegena koji je za mene nizak golman i koji ima probleme sa visokim loptama.
Urbig je kod 2:2 ostao kratak pa i vise od pola metra sto je mozda ostavilo lazni dojam o njegovoj visini.
Ma ne slusaj ti zene, ko ce njima udovoljiti :D

I meni je djelovalo da je kratak, ali to je zbog pozicioniranja, lose se postavio, pa je izgledao manji od rame isaka, ali u svakom slucaju to je nesto na cemu mora raditi i doce s iskustvom, mislim da mu je ok visina i da je za sad ozbiljniji kandidat od nubela za zamjenu neuera, a i potonji ga nesto gotivi, vidim da ga je podrzavao na debijima fino.

Uglavnom, veceras samo da ne dobijemo crveni karton, sve ostalo moze.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 11 mar 2025, 15:24

Taj da podržava konkurenciju, u to ne vjerujem.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 mar 2025, 15:46

Urbig se pogrbi kad stoji, zato djeluje niži. Loš mu položaj tijela.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 mar 2025, 15:58

armando je napisao/la:
09 mar 2025, 07:42
Znači dobar si sa Čobom, čovjek je i ljudska legenda. :thumbup:
Ma komplet prijašnje generacije su bile oniži golmani. Sjeti se samo Simovića i Pantelića kao bolje golmane svog vremena. Pa Borota, Pralija, Vlak itd...
Jedino mi Pudar iz Hajduka naumpadne neko visočiji i kvalitetan.
Pralija - odakle njega izvuce :) Znao je odbraniti nemoguce, a znao je i primiti nemoguce...sjecam se ko danas ogromnog naslova: "Pralija kao provalija" kad ga je nabusio neki bezvezni tim Bor, Sutjeska iz Niksica, Radnicki iz Krgujevca...ili tako neki levati. Prije je bilo da nije manji od 180 cm, a sada se Bogami povecalo prilicno, tako da je kazu neka norma 186. Iskreno nisam upratio da li su se i dimenzije gola malo promjenile, ali je istina da npr Sommer izgleda kao da nemoze nista skinuti ispod precke. Inace osim Pudara imao je Hajduk poprilicno tih visokih golmana jos od Vukcevica, pa preko Katalinica, Rize, pomenutog Pudara i Varvodica koji je uz solidnu visinu imao i figuru pa su ga cini mi se zvali Rambo ili Roki, jedan od njih. Sin mu je bio strasan potencijal, branio u Bundes Ligi, mislim da je propo posle...Inace je Hajduk prije 10-ak godina imao jednog strasnog talenta, 2.2 neki menageri velikih timova su bili zainteresovani, ali je na kraju bas zbog te visine otpao, jer je procjenjeno da mu refleksi nisu jaca strani odnosno da mu treba previse vremena da intervenise na loptu po zemlji. Bolje receno "duze pada" :lolno: . Jos ako je lopte npr metar od njega, lakse ce izvaditi onu uz stativu. Sto se ovoga nasega tice, ja sam znao visinu jer sam provjerio odmah kada je potpisao, ali sam morovo ponovo provjeriti kada je ono ulazio, mnogo nizi je izgledao od Nojera. Kada se baca na stranu ima neki still kojim i nisam bas oduzevljen, nekako "leti" "nakomke", zna to izgledati lijepo kao estetski dojam, medjutim ja sam uvije vise volio one klasicne parade, stojis licem prema igralistu puca ti ulijevo, bacaj se tamo i skidaj lijevom rukom, sad nesto pokusavaju skinuti suprotnom rukom...nisam bas vidio da radi bolje od klasicnog metoda. Da bi to izveo mora se okrenuti pa tek onda poletiti, i onda prodje voz...Istina ovaj nas nije mogao kod golova nesto uciniti, ali je sigurno mogao biti malo blize da odbrani. I Noyer pocesto ima taj stil pa je vjerovatno to od toga, nadam se da ce imati point, zbog toga je Manu i dobio jos jednu godinu ugovora.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 mar 2025, 16:38

Danas ocekujem prolazak bez drame, mislim da cemo i pobjediti. Prije sam se "svadjao" se nekim levatima koji ne razumiju fudbal i koji su se, zamisli zalili sto se Musiala kao igrac sredine terena ponekad "mora vratiti na centar po loptu", a zagovarli su sa druge strane da Kompani ohane malo sa totalnom ofanzivom. Znacajnom promjenom taktike, Dzemo sada juri Dzaku po terenu...sto je ok donekle, medjutim ja bi mu ostavio malo prostora i za kreaciju, neka Sipca od 20 pa prema nasem golu preuzme neko drugi. Medjutim pokazalo se solidno prosli put pa sam siguran da Kompany nece nista mjenjati. Dakle ima se zalihe, neka idu oni grlom u jagode, ali Dzemo, Koman (Sane), Olise..pa i Laimer i Davis moraju biti vazda spremni da to iskorste te poli\ukontrama i kontrama ubiju u pojam Leverguzenovce. Kane i Kimich po jedna assistencija.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 11 mar 2025, 16:50

Kuzen ima svega par posto šansi za prolazak i moraće preuzeti dosta rizika, pogotovo kako utakmica bude odmicala, što će vama dati dosta prilika tako da valja očekivati vašu pobjedu.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.