To je bas smijesno, najjace emisije slucajeva x uhvate nekog da je malo popio odmah ide u stanicu da prespava, nema prijave, nema naloga nema nista, ovaj popisao drzavo i nina ga se ko biva bi ga uhapsili, a ne znaju kako ce.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je bas smijesno, najjace emisije slucajeva x uhvate nekog da je malo popio odmah ide u stanicu da prespava, nema prijave, nema naloga nema nista, ovaj popisao drzavo i nina ga se ko biva bi ga uhapsili, a ne znaju kako ce.
Sebe spasava a za njim u srbiji niko ne mari, vucic pokusao radi sebe ali ne ide.
Pukni ti nju jos jednomDerdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:20Je li realno da žena prizna mužu da ga je varala sa mnom, da je uživala, da smo se snimali, sve gdje smo bili, lik joj obrisao sve profile na društvenim mrežama i ostali zajedno, uz to što je sad prati stalno ?!![]()
Evo nek mi Foste ne da lagati. Kaže haver šta te tu čudi, meni je prijatelj tražio da pred njim mu yebem ženu![]()
Rekla mu bila da će ga napustiti i on joj uhvatio moj poziv, zvao mene ha hu...bio joj oduzeo djecu, nju zaključao, rekao joj ako želi da vidi djecu da se ne viđa sa mnom više. Sve joj pobrisao, broj promjenio... Kaže ostaću s njim zbog djece, strah me, pa onda oprostio mi je voli me, rekla mu da je i on nju prevario, uhvatila neke poruke, on mi je rekao da je to sve bila šala...jesi ti reko svjesna da će te tek sada maltretirati i da ćeš morati raditi šta on poželi da bi vidjela djecu. Ima policija, ima socijalno, prijaviš ne može ti uzeti djecu. Neću kaže, ja se osjećam krivom što sam ga prevarila i biću tu do kraja života.leo1946 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:23Pukni ti nju jos jednomDerdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:20Je li realno da žena prizna mužu da ga je varala sa mnom, da je uživala, da smo se snimali, sve gdje smo bili, lik joj obrisao sve profile na društvenim mrežama i ostali zajedno, uz to što je sad prati stalno ?!![]()
Evo nek mi Foste ne da lagati. Kaže haver šta te tu čudi, meni je prijatelj tražio da pred njim mu yebem ženu![]()
Pun svijet debila. Eto ti i njih dvoje ociti primjeri.Derdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:31Rekla mu bila da će ga napustiti i on joj uhvatio moj poziv, zvao mene ha hu...bio joj oduzeo djecu, nju zaključao, rekao joj ako želi da vidi djecu da se ne viđa sa mnom više. Sve joj pobrisao, broj promjenio... Kaže ostaću s njim zbog djece, strah me, pa onda oprostio mi je voli me, rekla mu da je i on nju prevario, uhvatila neke poruke, on mi je rekao da je to sve bila šala...jesi ti reko svjesna da će te tek sada maltretirati i da ćeš morati raditi šta on poželi da bi vidjela djecu. Ima policija, ima socijalno, prijaviš ne može ti uzeti djecu. Neću kaže, ja se osjećam krivom što sam ga prevarila i biću tu do kraja života.leo1946 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:23Pukni ti nju jos jednomDerdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:20Je li realno da žena prizna mužu da ga je varala sa mnom, da je uživala, da smo se snimali, sve gdje smo bili, lik joj obrisao sve profile na društvenim mrežama i ostali zajedno, uz to što je sad prati stalno ?!![]()
Ja ne vjerujem jbt
Ništa neobično , otvoren brak , nego se ti osjećaš sad kao mangup jer si yebao nečiju ženu i snimao , a ustvari ona te iskoristila kao što je mnoge , sutra ide neko novi umjesto tebeDerdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:31Rekla mu bila da će ga napustiti i on joj uhvatio moj poziv, zvao mene ha hu...bio joj oduzeo djecu, nju zaključao, rekao joj ako želi da vidi djecu da se ne viđa sa mnom više. Sve joj pobrisao, broj promjenio... Kaže ostaću s njim zbog djece, strah me, pa onda oprostio mi je voli me, rekla mu da je i on nju prevario, uhvatila neke poruke, on mi je rekao da je to sve bila šala...jesi ti reko svjesna da će te tek sada maltretirati i da ćeš morati raditi šta on poželi da bi vidjela djecu. Ima policija, ima socijalno, prijaviš ne može ti uzeti djecu. Neću kaže, ja se osjećam krivom što sam ga prevarila i biću tu do kraja života.leo1946 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:23Pukni ti nju jos jednomDerdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:20Je li realno da žena prizna mužu da ga je varala sa mnom, da je uživala, da smo se snimali, sve gdje smo bili, lik joj obrisao sve profile na društvenim mrežama i ostali zajedno, uz to što je sad prati stalno ?!![]()
Ja ne vjerujem jbt
Ma ne osjećam se brate mangup, nije to što misliš uopšte, nego pokušavam neke stvari shvatiti. Prvi naš odnos nije prošlo ni pet minuta kaže hoćeš li svršiti, šta rekoh da svršim bona tek počeo, kaže pa ja sam sa mužem navikla 4-5minuta i to je to. Molim rekoh ? I od tada je sve počelo. Maltene svaki dan se viđali, njemu lagala da je na poslu, vikendom djecu povede kod majke ostavi ih i idemo u stan, njemu kaže kod majke je i slično. Pa šta je problem rekoh kod vas, kaže ne pruža mi pažnju, živimo u zajednici, osjećam se ko sluškinja samo perem i kuham, kad mu se yebe dođe tako par minuta i ode... Gade mi se pogledi svekra, tačno osjećam gdje me gleda. Sad nešta kontam u sebi, ne bi me začudilo nakon svega i da je svekar yebe.VensanKasel je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:37
Ništa neobično , otvoren brak , nego se ti osjećaš sad kao mangup jer si yebao nečiju ženu i snimao , a ustvari ona te iskoristila kao što je mnoge , sutra ide neko novi umjesto tebe
Jednostavno si bio potrošna roba ...
Samo zene u vjeri.feniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:41Kažu oženi se![]()
![]()
Al je fakat bolesno kako se žene nabacuju očito
Ma kod tebe je ovo biloDerdiyok je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:43Ma ne osjećam se brate mangup, nije to što misliš uopšte, nego pokušavam neke stvari shvatiti. Prvi naš odnos nije prošlo ni pet minuta kaže hoćeš li svršiti, šta rekoh da svršim bona tek počeo, kaže pa ja sam sa mužem navikla 4-5minuta i to je to. Molim rekoh ? I od tada je sve počelo. Maltene svaki dan se viđali, njemu lagala da je na poslu, vikendom djecu povede kod majke ostavi ih i idemo u stan, njemu kaže kod majke je i slično. Pa šta je problem rekoh kod vas, kaže ne pruža mi pažnju, živimo u zajednici, osjećam se ko sluškinja samo perem i kuham, kad mu se yebe dođe tako par minuta i ode... Gade mi se pogledi svekra, tačno osjećam gdje me gleda. Sad nešta kontam u sebi, ne bi me začudilo nakon svega i da je svekar yebe.VensanKasel je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:37
Ništa neobično , otvoren brak , nego se ti osjećaš sad kao mangup jer si yebao nečiju ženu i snimao , a ustvari ona te iskoristila kao što je mnoge , sutra ide neko novi umjesto tebe
Jednostavno si bio potrošna roba ...![]()
Neke mi stvari ne idu u glavu nikako, isto kao što ovaj haver reče da mu je prijatelj tražio da mu yebe ženu pred njim. Ne mogu neke stvari razumjeti jbt
Nego, đe tema lj & s ? Nisam u toku.
Admin je obrisao, rijec segz smatra neprimjernom...
nisi valjda i ti jos u kategoriji najpozeljniji nezenja foruma?feniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:41Kažu oženi se![]()
![]()
Al je fakat bolesno kako se žene nabacuju očito
Zar si ti ozenjen?QUARTERBACK je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:07nisi valjda i ti jos u kategoriji najpozeljniji nezenja foruma?feniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:41Kažu oženi se![]()
![]()
Al je fakat bolesno kako se žene nabacuju očito![]()
Nisam, vidis da gledam ko nam je u konkurenciji za ovu prestiznu nagradu.Mogli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:40Zar si ti ozenjen?QUARTERBACK je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:07nisi valjda i ti jos u kategoriji najpozeljniji nezenja foruma?feniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:41Kažu oženi se![]()
![]()
Al je fakat bolesno kako se žene nabacuju očito![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: JackW, kraljttbvb i 3 gosta.