Baabi oce suze na oci..kaze Zinedine sine, nismo mi Saraj'vo da mozemo Zrinjskog dobit pod Bijelim Brijegom
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
- PrinceBobby18
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
dogodi se nezainteresiranost, nedostatak motiva - "lako ćemo sa sarajevom i slobodom, takve ekipice prcamo u leru, naslonjeni na korner zastavicu.". ne mogu trajati vječno rezultati izboreni sa niti polovicom kapaciteta.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:32Uslijedila je doza surove realnosti.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
vi pitari kao da ste ispali iz filma groundhog day.![]()
ne sumnjam da će mister mario održati govor manirom al pacina u any given sunday iza kojeg ćemo lagano dovršiti formalnost zvanu premijer liga.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Ovaj PSG igra slican fudbal kao Sarajevo, vjerovatno kopiraju Zekićevu taktiku.
-
- Kontakt:
Ma samo daj normalno suđenje pa nek osvoji najbolji. Nemoj da ako Borcu Zrinjski odmakne da im se kup nasteli, pa nek osvoji najbolji makar to bio Siroki ili Velež.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mogao je mister i poslije Koševa naslutiti šta će mu se desiti večeras, ali od go.vana se pita ne pravi. JbgPrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:05dogodi se nezainteresiranost, nedostatak motiva - "lako ćemo sa sarajevom i slobodom, takve ekipice prcamo u leru, naslonjeni na korner zastavicu.". ne mogu trajati vječno rezultati izboreni sa niti polovicom kapaciteta.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:32Uslijedila je doza surove realnosti.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15
danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
vi pitari kao da ste ispali iz filma groundhog day.![]()
ne sumnjam da će mister mario održati govor manirom al pacina u any given sunday iza kojeg ćemo lagano dovršiti formalnost zvanu premijer liga.
-
- Kontakt:
Evo kone Radnik nije platio trening kompenzaciju Zvijezdi Gradačac za 2 igrača ukupno 58.000 KM , moglo bi bit za zelenim stolom 0:3, bez putovanja. Mislim da ima pravde ako ne plate tako bi i bilo. Ne može se gledat kroz prste za to.
I fkt jedno normalno pitanje sto opet imovinu stavljate pod hipoteku , prošli put zamalo , bas se igrate. Pa ne radi se o milion km. Ima li ijedan normalan zeljovac da to dadne uz zakonskih 7% a ne stavljat teren ?
I fkt jedno normalno pitanje sto opet imovinu stavljate pod hipoteku , prošli put zamalo , bas se igrate. Pa ne radi se o milion km. Ima li ijedan normalan zeljovac da to dadne uz zakonskih 7% a ne stavljat teren ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 mar 2025, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nisam gledao utakmicu, ali sam sada pogledao sažetak. Gruzijac opet pokazao da je najbolji igrač lige. Odavno se ovako paklen igrač nije pojavio
u našoj ligi. On čini bar 50% čitave ekipe Sarajeva i ove njihove igre. Nadam se da će se opet nakon njega pojaviti slični njemu igrači u našoj ligi.
u našoj ligi. On čini bar 50% čitave ekipe Sarajeva i ove njihove igre. Nadam se da će se opet nakon njega pojaviti slični njemu igrači u našoj ligi.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daj nam odmah Zeljeznicar. Provukli su nam se dva puta ove sezone u dvomecu bi bilo deranje guzova .
Čestitke Zrinjskom, nisu se snašli danas, ne pamtim kad smo ovako nekog razgulili. Ovo oni nama rade realno unazad 3 godine, moralo je nekad i u našu korist.
Bravo i za sudiju, je li ovo idemo ka nekom poboljšanju?
Nadam se finalu kupa da bude derbi, ja bih vam dao čitav jug i 2k zapada, kako bi to strašna tekma bila i kako bi pred početak tekme grmilo "Jedna si jedina" zemlja bi se tresla.
Bravo i za sudiju, je li ovo idemo ka nekom poboljšanju?
Nadam se finalu kupa da bude derbi, ja bih vam dao čitav jug i 2k zapada, kako bi to strašna tekma bila i kako bi pred početak tekme grmilo "Jedna si jedina" zemlja bi se tresla.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- PrinceBobby18
- Kontakt:
a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:12Mogao je mister i poslije Koševa naslutiti šta će mu se desiti večeras, ali od go.vana se pita ne pravi. JbgPrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:05dogodi se nezainteresiranost, nedostatak motiva - "lako ćemo sa sarajevom i slobodom, takve ekipice prcamo u leru, naslonjeni na korner zastavicu.". ne mogu trajati vječno rezultati izboreni sa niti polovicom kapaciteta.
razumijem euforiju, jedan od najvećih podviga sarajeva u ovom tisućljeću, tako smo se i mi osjećali istrčavši na villa park nakon preokreta protiv alkmara.
i sami znate da će te biti prizemljeni, no tad ne očajavajte, pomislite u tom trenutku : "ej, pa mi smo ove sezone svladali hškz pod bijelim brijegom". lice će vam se ozariti, srce napuniti radošću, neki će i do tatoo majstora ugravirati ovaj datum. mogu reći da sam sretan radi vas.
jer ipak, nije mala stvar. čestitke.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Jel te stid to pisat?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:30a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:12Mogao je mister i poslije Koševa naslutiti šta će mu se desiti večeras, ali od go.vana se pita ne pravi. JbgPrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:05
dogodi se nezainteresiranost, nedostatak motiva - "lako ćemo sa sarajevom i slobodom, takve ekipice prcamo u leru, naslonjeni na korner zastavicu.". ne mogu trajati vječno rezultati izboreni sa niti polovicom kapaciteta.
razumijem euforiju, jedan od najvećih podviga sarajeva u ovom tisućljeću, tako smo se i mi osjećali istrčavši na villa park nakon preokreta protiv alkmara.
i sami znate da će te biti prizemljeni, no tad ne očajavajte, pomislite u tom trenutku : "ej, pa mi smo ove sezone svladali hškz pod bijelim brijegom". lice će vam se ozariti, srce napuniti radošću, neki će i do tatoo majstora ugravirati ovaj datum. mogu reći da sam sretan radi vas.
Prva utakmica ostetili nas za penal bio x
Drugu ste bolji bili i neregularan gol jedva dobijete.
Na Kosevu kup bara-bara, vi se valjali dosli po x
I ovde ste ga popusili al ono bas
Eto te pricas ko da ste neki dobar klub, a ono danas se sve vidjelo bez zasite ste kurcina od klubaPrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:30a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:12Mogao je mister i poslije Koševa naslutiti šta će mu se desiti večeras, ali od go.vana se pita ne pravi. JbgPrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:05
dogodi se nezainteresiranost, nedostatak motiva - "lako ćemo sa sarajevom i slobodom, takve ekipice prcamo u leru, naslonjeni na korner zastavicu.". ne mogu trajati vječno rezultati izboreni sa niti polovicom kapaciteta.
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Možeš li mi ti ili neko drugi izvaditi podatak međusobnog omjera između Zrinjskog i Sarajeva?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:30a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:12Mogao je mister i poslije Koševa naslutiti šta će mu se desiti večeras, ali od go.vana se pita ne pravi. JbgPrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:05
Čitajući tvoj post rekao bih da Zrinjski ima daleko bolji omjer.

Nismo vam mi Alkmar prijatelju, vidio si večeras.
Hvala na čestitkama, vi se sada okrenite prvenstvu, jer čemu bi drugom.

65 utakmica, 28 pobjede Sarajeva, 14 remija i 23 pobjede fasisticke tvorevine.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:54Možeš li mi ti ili neko drugi izvaditi podatak međusobnog omjera između Zrinjskog i Sarajeva?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:30a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.
Čitajući tvoj post rekao bih da Zrinjski ima daleko bolji omjer.![]()
Hvala na čestitkama, vi se sada okrenite prvenstvu, jer čemu bi drugom.![]()
Hvala lijepo kolega!Neutral je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:0065 utakmica, 28 pobjede Sarajeva, 14 remija i 23 pobjede fasisticke tvorevine.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:54Možeš li mi ti ili neko drugi izvaditi podatak međusobnog omjera između Zrinjskog i Sarajeva?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:30
a tko je mogao naslutiti nakon pet laganih utakmica protiv vašeg kluba. brojevi nisu subjektivni, brojke ne lažu - tek ste nas svladali u šestom pokušaju.
Čitajući tvoj post rekao bih da Zrinjski ima daleko bolji omjer.![]()
Hvala na čestitkama, vi se sada okrenite prvenstvu, jer čemu bi drugom.![]()

Toliko od mene za večeras.

-
- Kontakt:
Nije to lijepo prema vama pričalicama, osjetljivi ste kad vas neko suoči sa istinom.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:08nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:05Jel istina da nas pustate ako se sretnemo, jer je dogovoreno prije pocetka sezone da nama kup ide. Nije valjda da su forumske pricalice jos jednom u nizu ispale mentalno zaostale, nemoguce..![]()
![]()
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Trebaju se jufkice malo spustiti, ipak ce jufka sljedece kolo biti tanka, jer ce odigrati vrlo lose. Jedno kolo tjeraju Zekica, sljedece kolo mu nude ugovor na jos 5 godina ..
Malogradjani 1946 -
Malogradjani 1946 -
Ne sjećam se da sam tvrdio da će bilo koja ekipa osvojiti kup, pogotovo da će neko nekome pustiti. Ako možeš nađi mi post u kojem to tvrdim s obzirom da voliš kopati po tim stvarima. Suoči me s istinom dejavu brate.nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:09Nije to lijepo prema vama pričalicama, osjetljivi ste kad vas neko suoči sa istinom.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:08nastrojeni21 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:05Jel istina da nas pustate ako se sretnemo, jer je dogovoreno prije pocetka sezone da nama kup ide. Nije valjda da su forumske pricalice jos jednom u nizu ispale mentalno zaostale, nemoguce..![]()
![]()

Sad pogotovo ne mogu tvrditi da ćete vi osvojiti kup jer smo izbacili (poslije nas) najjaču ekipu u državi i apsolutno sam siguran da vladar (čitaj FK Sarajevo) ovog takmičenja u našoj zemlji ide do samog kraja.