Ma ne osjećam se brate mangup, nije to što misliš uopšte, nego pokušavam neke stvari shvatiti. Prvi naš odnos nije prošlo ni pet minuta kaže hoćeš li svršiti, šta rekoh da svršim bona tek počeo, kaže pa ja sam sa mužem navikla 4-5minuta i to je to. Molim rekoh ? I od tada je sve počelo. Maltene svaki dan se viđali, njemu lagala da je na poslu, vikendom djecu povede kod majke ostavi ih i idemo u stan, njemu kaže kod majke je i slično. Pa šta je problem rekoh kod vas, kaže ne pruža mi pažnju, živimo u zajednici, osjećam se ko sluškinja samo perem i kuham, kad mu se yebe dođe tako par minuta i ode... Gade mi se pogledi svekra, tačno osjećam gdje me gleda. Sad nešta kontam u sebi, ne bi me začudilo nakon svega i da je svekar yebe.VensanKasel je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:37
Ništa neobično , otvoren brak , nego se ti osjećaš sad kao mangup jer si yebao nečiju ženu i snimao , a ustvari ona te iskoristila kao što je mnoge , sutra ide neko novi umjesto tebe
Jednostavno si bio potrošna roba ...

Neke mi stvari ne idu u glavu nikako, isto kao što ovaj haver reče da mu je prijatelj tražio da mu yebe ženu pred njim. Ne mogu neke stvari razumjeti jbt

Nego, đe tema lj & s ? Nisam u toku.