Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BaiMai
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la BaiMai » 12 mar 2025, 10:08

Lave pisao si da se nista ne radi, nista ne valja, sad kad se uradilo dosta toga, ti pocinjes novu pricu, prije ce pobjeci nego bit uhapsen.

Ako ga uhapse, ti ces reci izaci ce za 3 dana, i sve tako u krug. Svako ima pravo na subjektivno misljenje, ali ti svoje samo nadodajes, i nista ti ne valja. E jbg lave, ne moze ni tako. Ili se radi nesta dobro ili ne, po tebi se nista ne radi kako treba.
GGMU

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 mar 2025, 10:13

BaiMai je napisao/la:
12 mar 2025, 10:08
Lave pisao si da se nista ne radi, nista ne valja, sad kad se uradilo dosta toga, ti pocinjes novu pricu, prije ce pobjeci nego bit uhapsen.

Ako ga uhapse, ti ces reci izaci ce za 3 dana, i sve tako u krug. Svako ima pravo na subjektivno misljenje, ali ti svoje samo nadodajes, i nista ti ne valja. E jbg lave, ne moze ni tako. Ili se radi nesta dobro ili ne, po tebi se nista ne radi kako treba.
Ti si rekao da ja pišem hiljadu puta istu laž, to nema veze s ovim postom sad što si napisao.

Forum je za razmjenu mišljenja, imam apsolutno pravo napisati svoje mišljenje da institucije u prvih nekoliko dana nisu radile ništa, pa iste pohvaliti nakon odluka, pohvaliti vlast za hendlanje situacije, zahvaliti se američkoj administraciji i zapadu na podršci, isto tako napisati svoje mišljenje u kojem smatram da će Dodik prije pobjeći nego biti uhapšen.

Jel to ne smijem? Zabranjeno sad i mišljenje svoje napisati ako se ne slaže sa vašim? Nije Sjeverna Koreja ili Bjelorusija, živimo u demokratskmo svijetu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 mar 2025, 10:15

kraljttbvb je napisao/la:
12 mar 2025, 09:12
relativizam je napisao/la:
12 mar 2025, 08:49
Virtu4l je napisao/la:
12 mar 2025, 08:20

Mislim da ne bi izdali ovakvu naredbu da nemaju spremnu agenciju koja će je izvršiti. Nadam se da će to biti SIPA.
ja i dalje mislim da ce to ici sve do interpola a do tad ce ovaj biti u Moskvi
Nemoj sad negative, evo nakon državnog udara, rade ono što si prizivao.
De sad malo pozitive ubaci, ipak država radi svoj posao...
sta ti vidis pozitivno u ovome svemu
evo ima danas neka sjednica ,tu je naredba,znaju gdje ce biti svi eto prilike da izvrse hapsenje i sprijece ovu suludu sjednicu.

drzava da je radila svoj posao do ovog ne bi ni doslo,drzavni udar jos uvijek traje a mi se bahcemo papirologijom 7 dana.

Taj isti sto treba da ha uhapsi neki dan sjedio u njegovom kabinetu na sastanku direktora agencija i slusao vepra
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 12 mar 2025, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 12 mar 2025, 10:17

Tri brata malo jaca.
slika
SDAovce, SNSDovce, HDZovce u kanalaziciju.
....sve drugo će proći!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 12 mar 2025, 10:21

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 mar 2025, 10:21

Jbg, SDA botovima nece valjat kad bi ga sad vezanog proveli Bascarsijom. Onda bi bilo "sto ga ne svezu iznad Vjecne da mu narod sudi".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 mar 2025, 10:23

klasicno od trojanera ,njima sda uvijek u ustima ,i u najvecoj krizi u drzavi od rata oni o sda pricaju a ne znaju da se ljudima je*e i za jedne i za druge.
samo oni izmisljaju sebi kao neprijatelje dok im pravi neprijatelji rade na rusenju drzave

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 12 mar 2025, 10:32

baboedindzeko09 je napisao/la:
12 mar 2025, 10:13
BaiMai je napisao/la:
12 mar 2025, 10:08

Ti si rekao da ja pišem hiljadu puta istu laž, to nema veze s ovim postom sad što si napisao.

Forum je za razmjenu mišljenja, imam apsolutno pravo napisati svoje mišljenje da institucije u prvih nekoliko dana nisu radile ništa, pa iste pohvaliti nakon odluka, pohvaliti vlast za hendlanje situacije, zahvaliti se američkoj administraciji i zapadu na podršci, isto tako napisati svoje mišljenje u kojem smatram da će Dodik prije pobjeći nego biti uhapšen.

Jel to ne smijem? Zabranjeno sad i mišljenje svoje napisati ako se ne slaže sa vašim? Nije Sjeverna Koreja ili Bjelorusija, živimo u demokratskmo svijetu.
Ma smijes blan sve sto se mene tice samo mi eto reci, kad ces ti biti pozitivan za bilo sta? Evo iskreno, sta treba da se desi da ti kazes, super odradjeno sve kako treba?

Budi iskren, jel do sad ne rade institucije kako treba ili ne? Sta ti smeta, objasni mi fino da razumijem, to sto ti pises je samo kukanje, imam ja dvoje djece i nista drugacije mi ne djeluje kad oni kukaju sta god se uradilo
GGMU

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 mar 2025, 10:33

Fino je u Rusiji, zaista. Tokom posjeta Sankt Peterburgu, u mjesecu sedmom, već sad davnijeh dana, bješe žega od triestak. Čovjek bi pomislio zabit, a ono zemlja obećana, za sirotinju. Smatram da im je sada još bolje, ovako izolovani, mogu kad se zaželi oborit nizdol prema Indiji. U svakom slučaju savjetujem, pa Mile ako odlučiš iznesi slova, da se po forumima ruskim, ćirilicom valjanom, razglasi avaz naroda našeg. Ne toliko zbog nas, već Bakir-age radi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 12 mar 2025, 10:37

relativizam je napisao/la:
12 mar 2025, 10:23
klasicno od trojanera ,njima sda uvijek u ustima ,i u najvecoj krizi u drzavi od rata oni o sda pricaju a ne znaju da se ljudima je*e i za jedne i za druge.
samo oni izmisljaju sebi kao neprijatelje dok im pravi neprijatelji rade na rusenju drzave
Ajde neka si i ti zvanicno se svrtao u SDAovce, cestitam :salut:
....sve drugo će proći!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 mar 2025, 10:40

BaiMai je napisao/la:
12 mar 2025, 10:32
Ma smijes blan sve sto se mene tice samo mi eto reci, kad ces ti biti pozitivan za bilo sta? Evo iskreno, sta treba da se desi da ti kazes, super odradjeno sve kako treba?

Budi iskren, jel do sad ne rade institucije kako treba ili ne? Sta ti smeta, objasni mi fino da razumijem, to sto ti pises je samo kukanje, imam ja dvoje djece i nista drugacije mi ne djeluje kad oni kukaju sta god se uradilo
Ovo će biti zadnji put da ti odgovaram na bilo kakav post.

Pregledaj sve moje postove na temi unazad nekoliko stranica tokom ovih dešavanja. Kritikovao sam institucije zbog šutnje, nakon toga sam ih podržao, kao što sam podržao i naše političare za fino vođenje ove situacije (prvenstveno sam ih kritikovao zbog šutnje, pasivnosti). Također sam dva dana postavljao izjave američke administracije koja nas podržava, kao i izjave europskih zvaničnika na koje naletim - dakle, ako to nije pozitiva, šta je onda?

To što napišem da smatram da će Dodik prije pobjeći nego što će ga uhapsiti nije laž, za šta si me ti optužio, nego moje subjektivno mišljenje na koje ja imam pravo, naročito na forumu, kao što imaš i ti i bilo ko.

A pozitivan sam ja itekako bio danima i sad sam, samo što ti želiš da vidiš samo negativno i izvlačiš slova iz konteksta radi nekih svojih ličnih preferenci i botovanja. Uživaj :bih:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 12 mar 2025, 10:42

kad Dodik ode u zatvor, onda će kukati kako mu daju dobru hranu i kako bi ga SDA izgladnjivala i davala mu hljeb od prije 7 dana

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 12 mar 2025, 10:44

Ma i nemoj mi onda odgovarati, kad ga uhapse kukaj kako je kasno uhapsen. Zaboli me, imas pravo na svoje misljenje. Bogom ti je dato.
GGMU

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 12 mar 2025, 10:44

Doslovno od prvog dana su bili mirni, nisu reagovali na jeftine provokacije i poštovali su zakone i procedure. Ne znam šta pojedini misle da se moglo i može uraditi? Ponavljamo se, ali mislim da ste fulali profesiju oko koje možete razgovarati, jer očigledno neki ne poznaju protokole. Tužilaštvo za sada sve radi u skladu sa procedurama. Ostaje da vidimo kako će uraditi završni čin. Dodik i njegovi saradnici ne znaju više kako da se oglase, a i kada se oglase to biva jadno i prepadnuto. Režim je pao, samo im treba neko javiti. :bih:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 mar 2025, 10:48

I ja sam misljenja da ce Dodik pobjec a neka sitnija buranija bit procesuirana. Al daleko od tog da ovo nije velika pobjeda nasih institucija te vanjske politike. Bukvalno se uradilo najpametnije kako je moglo u ovom trenutku. Da je vepar Zahiragic bio na vlasti, do sad bi se uveliko pucalo, a mi bismo u svijetu bili okarakterisani kao izvor sukoba.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 mar 2025, 10:49

napoleon72 je napisao/la:
12 mar 2025, 10:48
I ja sam misljenja da ce Dodik pobjec a neka sitnija buranija bit procesuirana. Al daleko od tog da ovo nije velika pobjeda nasih institucija te vanjske politike. Bukvalno se uradilo najpametnije kako je moglo u ovom trenutku. Da je vepar Zahiragic bio na vlasti, do sad bi se uveliko pucalo, a mi bismo u svijetu bili okarakterisani kao izvor sukoba.
Pa eno vec Heli ide za BG hahaha :rol:
Dollare prebacuje. :mrgreen:

Edit. Najavili su begi neku sjednicu u 12h
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 12 mar 2025, 10:59, ukupno mijenjano 2 puta.

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 12 mar 2025, 10:49

Krenuo helikopter iz Laktasa prema istoku, pobjeze kod brata Vucica.

https://www.flightradar24.com/N/397243bb

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 12 mar 2025, 10:58

Jel ovo tri vepra pobjegoše u Beograd?

Ili je samo jedan? :rol:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 12 mar 2025, 11:01

Ja govorim stalno zadnjih dana da se radi ali mora sve biti picikato.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 mar 2025, 11:03

Ma i u Srbiji ga mrze doslovno, i on bi jaja dobio da se gdje pojavi. Jedino da preko Srbije za Moskvu ode, tu bi bio sigurniji.
Ako ostane u Bg pitanje je dana i mjeseca kad bi ga strefilo jaje u glavu ili ga izrucili.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.