Ja pijem exmal vec dvije godine zbog epilepsije. Nadam se da neće praviti smetnjexaviesta je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:03Pio sam ja klonazepam, lijek za epilepsiju ali ja sam ga uzimao zbog anksioznosti i kreatin bez problema.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:17Ima li ovdje neko iskustva što lično ili iz tuđih iskustava po pitanju korištenja kreatina uz lijekove protiv epilepsije? Da li može doći do kakvih neželjenih reakcija?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma neće praviti smetnje, običan dodatak prehrani nije neki bauk.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:07Ja pijem exmal vec dvije godine zbog epilepsije. Nadam se da neće praviti smetnje
Don't hate what you don't understand.
- relativizam
- Kontakt:
kregatin ili kreatin?xaviesta je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:09Ma neće praviti smetnje, običan dodatak prehrani nije neki bauk.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:07Ja pijem exmal vec dvije godine zbog epilepsije. Nadam se da neće praviti smetnje
imal ko iskustva kakva
Pa nije kreatin psiho aktivna supstanca,uloga kreatina je potpuno druga,tako da mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema,ali bi pripazio npr preworkoutRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:07Ja pijem exmal vec dvije godine zbog epilepsije. Nadam se da neće praviti smetnjexaviesta je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:03Pio sam ja klonazepam, lijek za epilepsiju ali ja sam ga uzimao zbog anksioznosti i kreatin bez problema.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:17Ima li ovdje neko iskustva što lično ili iz tuđih iskustava po pitanju korištenja kreatina uz lijekove protiv epilepsije? Da li može doći do kakvih neželjenih reakcija?
-
- Kontakt:
Koja količina fašističkih bljuvotina jbte. 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Preworkout ne uzimam upravo iz toga razloga, ali za kreatin me baš zanimalo jer u vezi tog suplimenta nisam previše upućen bioMuumii je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:23Pa nije kreatin psiho aktivna supstanca,uloga kreatina je potpuno druga,tako da mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema,ali bi pripazio npr preworkoutRomagnoli13 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:07Ja pijem exmal vec dvije godine zbog epilepsije. Nadam se da neće praviti smetnje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Brčko, Wilkommen u FBiH.
- akisarajevo92
- Kontakt:
najsladje bi bilo da SIPA upadne na NSRS sa nalogom i pohapsi
Don't believe the hype.
- napoleon72
- Kontakt:
I to izabrat sve Srbe u SIPAi da ga hapse.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:45najsladje bi bilo da SIPA upadne na NSRS sa nalogom i pohapsi

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo zamisli da neko od Bosnjaka nekoga ovako komentarise javno na osnovu imena i prezimena, sta se sve dozvoljava bokte
kad su prije par godina hapsili sina od El Chapa u Meksiku policija napravila gresku jer je objavila bodycam, kasnije ovi iz kartela pronasli svakog policajca koji je bio na akciji hapsenja i pobili ih pojedinacno
ne poredim ih sa kartelom, samo kazem..
Don't believe the hype.
Bice privedeni od strane Sudske policije i SIPA-e.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Skola Dobrice CosicaVirtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-a ... /250312103

- kraljttbvb
- Kontakt:
Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopalaBundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:56Samo ti se tješi. Bolje ti je pripazi i na svoju da je Derdiyok ne bi zaganjaokraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:17Slabo ti nju qaras, čim je njoj nakon 5 minuta dosadno i misli o svom mužu i njegovom svršavanju...![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sta te cudi, ljudi su mitomani, zar nisi znao da je i Isus srbin bio?Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
GGMU
- napoleon72
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()

I onda dodju botovi na klixu i drustvenim mrezama i pisu "spremite se ljudi, oni su dobili zeleno svjetlo". Onaj ko ima ikakvo zeleno svjetlo ide hrabro i direktno a ne lazima o zastavama HAMASa i izmisljanjem medija. Ovo je bijeda i nemoc koju vide svi osim njegove sacice kriminalaca.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Samo ti. Jako je hrabro od tebe oženjenog ismijavati Derdiyokakraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:13Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopala![]()

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kad se Dodik skloni , o čemu će onda smeće od kliksa pisati ?napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:16Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-a ... /250312103![]()
![]()
I onda dodju botovi na klixu i drustvenim mrezama i pisu "spremite se ljudi, oni su dobili zeleno svjetlo". Onaj ko ima ikakvo zeleno svjetlo ide hrabro i direktno a ne lazima o zastavama HAMASa i izmisljanjem medija. Ovo je bijeda i nemoc koju vide svi osim njegove sacice kriminalaca.

Još kad im nadležni odu na smetljište historije ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zaboravljaju ljudi da je Stevandić prije svega ratni zločinac, i da mu se prvo za to treba suditi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.