I to izabrat sve Srbe u SIPAi da ga hapse.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:45najsladje bi bilo da SIPA upadne na NSRS sa nalogom i pohapsi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I to izabrat sve Srbe u SIPAi da ga hapse.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:45najsladje bi bilo da SIPA upadne na NSRS sa nalogom i pohapsi
samo zamisli da neko od Bosnjaka nekoga ovako komentarise javno na osnovu imena i prezimena, sta se sve dozvoljava bokte
Skola Dobrice CosicaVirtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-a ... /250312103
Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopalaBundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:56Samo ti se tješi. Bolje ti je pripazi i na svoju da je Derdiyok ne bi zaganjaokraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:17Slabo ti nju qaras, čim je njoj nakon 5 minuta dosadno i misli o svom mužu i njegovom svršavanju...![]()
Sta te cudi, ljudi su mitomani, zar nisi znao da je i Isus srbin bio?Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
Samo ti. Jako je hrabro od tebe oženjenog ismijavati Derdiyokakraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:13Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopala![]()
Kad se Dodik skloni , o čemu će onda smeće od kliksa pisati ?napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:16Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:08Je li realno ovo.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-a ... /250312103![]()
![]()
I onda dodju botovi na klixu i drustvenim mrezama i pisu "spremite se ljudi, oni su dobili zeleno svjetlo". Onaj ko ima ikakvo zeleno svjetlo ide hrabro i direktno a ne lazima o zastavama HAMASa i izmisljanjem medija. Ovo je bijeda i nemoc koju vide svi osim njegove sacice kriminalaca.
Zaboravljaju ljudi da je Stevandić prije svega ratni zločinac, i da mu se prvo za to treba suditi.
I Viskovic isto. Da mi neko sad ponudi da ova dvojica plus Lukac (treci dokazani zlocinac) padnu a Dodik pobjegne, momentalno bih potpisao. Dodik je ludjak al barem nije dokazani ratni zlocinac. Plus iz prve ruke znam za neke njegove nastupe ljudskosti kad kamere nisu tu, i to prema omrazenim "muslimanima".
Znamo se ja i Derdyok, nece on meni zamjeriti...Bundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:17Samo ti. Jako je hrabro od tebe oženjenog ismijavati Derdiyokakraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:13Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopala![]()
![]()
Nadam se druze da si nasao kvalitetnu. Al takvih je mozda 2% i nisu ti velike sanse.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 15:55Znamo se ja i Derdyok, nece on meni zamjeriti...Bundesliga je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:17Samo ti. Jako je hrabro od tebe oženjenog ismijavati Derdiyokakraljttbvb je napisao/la: ↑12 mar 2025, 14:13Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopala![]()
![]()
ljudi glasaju za novi ustav gdje nema uticaja vojska nit bilo ko a ti bi cekao neke procedure i da se sam prijavi.admin je napisao/la: ↑12 mar 2025, 16:13Zanimljivo kako isti ljudi kukaju sto je malina oslobodjen zbog proceduralne greške i forsiraju neko hapšenje mimo procedura.
Treba sačekati, nek se osumnjičenik sam javi na saslušanje, to je svakako najbolje, najjeftinije a i njemu je olakotna okolnost, možda dodje pameti.
Vozim i ja 120 kroz tunel u Tarcinu, pa mi dodje čestitka.relativizam je napisao/la: ↑12 mar 2025, 16:17ljudi glasaju za novi ustav gdje nema uticaja vojska nit bilo ko a ti bi cekao neke procedure i da se sam prijavi.admin je napisao/la: ↑12 mar 2025, 16:13Zanimljivo kako isti ljudi kukaju sto je malina oslobodjen zbog proceduralne greške i forsiraju neko hapšenje mimo procedura.
Treba sačekati, nek se osumnjičenik sam javi na saslušanje, to je svakako najbolje, najjeftinije a i njemu je olakotna okolnost, možda dodje pameti.
to ti je gora izjava od one nepijenje vode do zalaska sunca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.