Dodo je mila majka kad vidim face ove dvojice krmaka stevandica i viskovica..
Zaboravljaju ljudi da je Stevandić prije svega ratni zločinac, i da mu se prvo za to treba suditi.
I Viskovic isto. Da mi neko sad ponudi da ova dvojica plus Lukac (treci dokazani zlocinac) padnu a Dodik pobjegne, momentalno bih potpisao. Dodik je ludjak al barem nije dokazani ratni zlocinac. Plus iz prve ruke znam za neke njegove nastupe ljudskosti kad kamere nisu tu, i to prema omrazenim "muslimanima".
Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopala
Samo ti. Jako je hrabro od tebe oženjenog ismijavati Derdiyoka
Znamo se ja i Derdyok, nece on meni zamjeriti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zanimljivo kako isti ljudi kukaju sto je malina oslobodjen zbog proceduralne greške i forsiraju neko hapšenje mimo procedura.
Treba sačekati, nek se osumnjičenik sam javi na saslušanje, to je svakako najbolje, najjeftinije a i njemu je olakotna okolnost, možda dodje pameti.
ljudi glasaju za novi ustav gdje nema uticaja vojska nit bilo ko a ti bi cekao neke procedure i da se sam prijavi.
to ti je gora izjava od one nepijenje vode do zalaska sunca
Zanimljivo kako isti ljudi kukaju sto je malina oslobodjen zbog proceduralne greške i forsiraju neko hapšenje mimo procedura.
Treba sačekati, nek se osumnjičenik sam javi na saslušanje, to je svakako najbolje, najjeftinije a i njemu je olakotna okolnost, možda dodje pameti.
ljudi glasaju za novi ustav gdje nema uticaja vojska nit bilo ko a ti bi cekao neke procedure i da se sam prijavi.
Vozim i ja 120 kroz tunel u Tarcinu, pa mi dodje čestitka.
Ja maksimalno podržavam da se sve uradi po proceduri kako kasnije ne bi bilo nekih proceduralnih grešaka i oslobađajućih presuda zbog nekih takvih grešaka.
Ja maksimalno podržavam da se sve uradi po proceduri kako kasnije ne bi bilo nekih proceduralnih grešaka i oslobađajućih presuda zbog nekih takvih grešaka.
Već sada je prekršena procedura jer niko nije priveden po nalogu tužilaštva.
Neki bi izgleda najvise volili da se desi neko sranje, samo da bi mogli napisati jesam vam reko".
Neka institucije rade kako treba, neka cekaju sta god treba i koga god treba ako ce se uraditi ispravno i po zakonu. Sve sto oni usvajaju i donose na tim sjednicama, ce se i jako lako da obori.
Već sada je prekršena procedura jer niko nije priveden po nalogu tužilaštva.
Slabo ti nju qaras, čim je njoj nakon 5 minuta dosadno i misli o svom mužu i njegovom svršavanju...
Samo ti se tješi. Bolje ti je pripazi i na svoju da je Derdiyok ne bi zaganjao
Moja je duplo radikalnija od mene, da je neko krivo pogleda, oko bi mu iskopala
Ne vjeruj joj puno
Koliko sam ja samo takvih prividno radikalnih oplodio
Reci joj sto zeli cuti, posveti joj malo paznje, konstantno je ganjaj i za neko vrijeme ce leci pod tebe taman da je radikalna kao Šešelj