Ma kakav on, gleda samo da se igrac proda i u džep pare
Od njega i projekat stadion ne mozemo ocekivati
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kakav on, gleda samo da se igrac proda i u džep pare
Neko nas dobro pravi budalama i plasira dezinformacije.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:50Raspisali smo se o tome kako se ne moze igrati na Kosevu a u subotu se igra utakmica na Kosevu. Meni to nema logike
Ma po meni poslije Rahmanovica i Benke nas najbolji igrač sto je doveden strašan igrač.spezial je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:45Nije problem u Guliashviliju, decko je sjajan igrac, trkac, dugo boljeg nismo imali. Najbolji igrac lige za tri koplja.
Problem je sto Sarajevo vise nije fudbalski klub, nego biznis prica gdje je bitno samo prodati igrace i zavrtiti pare.
Razumijem da se zeli nabiti cijena igracu, ali dati kapitensku traku prvo 18-godisnjaku pa onda 23-godisnjem Gruzijcu koji ne govori jezik i nije apsolutno nikakav autoritet, te mu dati da puca penale iako je vjerovatno statisticki najgori izvodjac u Europi je sramotno.
Fulio si poentu mog posta. Ne mislis valjda da se zekic pita za te stvari?bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:35A sto bi Zekić gurao Guly ?? Decko zasluzuje svojim zalaganjem ,trcanjem ,golovima ,borbenoscu .Niko njeg ne gura sve je to on svojim radom i igrama zasluzio .spezial je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:45Nije problem u Guliashviliju, decko je sjajan igrac, trkac, dugo boljeg nismo imali. Najbolji igrac lige za tri koplja.
Problem je sto Sarajevo vise nije fudbalski klub, nego biznis prica gdje je bitno samo prodati igrace i zavrtiti pare.
Razumijem da se zeli nabiti cijena igracu, ali dati kapitensku traku prvo 18-godisnjaku pa onda 23-godisnjem Gruzijcu koji ne govori jezik i nije apsolutno nikakav autoritet, te mu dati da puca penale iako je vjerovatno statisticki najgori izvodjac u Europi je sramotno.
Ja se slazem da ce bit najbolji izlazni transver i da FK SARAJEVO treba uradit sve da mo pomogne, ali FK SARAJEVO prije prodaje mora gledat interes kluba, e sad tu dolazi do mimoilazenja sta je INTERES KLUBA BROJ JEDAN A STA JE INTERES KLUBA BROJ DVA. Ako je interes kluba to da proizvodi igrace i da ih unovcava INTERES BROJ JEDAN TO PO MENI KAO NAVIJACU KOJI VOLI OVAJ KLUB NIJE PRIHVATLJIVO, AKO JE TO DA SE OSVAJAJU TITULE KUPOVI PRODJE U GRUPU NEKOG EVROPSKOJ TAKMICENJA A UZ TO I DA SE PROMOVISE PONEKI IGRAC I PRODA ONDA JA TO PODRZAVAM.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:50Guli ce biti najveci izlazni transfer nase lige ikad i ovdje se sad nesto govori ne treba ovo treba ono. Naravno da ces mu dati sve da trpa sto vise i da se uzme sto vise para. Neminovno je da ce otici iz kluba zato je bolje uzeti sto vise nego nesto govoriti treba ovo ne treba ono. Iduci se zabiti i idemo dalje
ne bih rekojurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:1818 golova 4 asistencije na 2/3 sezone i još najmanje 14 utakmica da se igra. I gura ga neko.
Očekujem 25 7 sezonu. To vam je ljudi najbolja ikad sezona nekog igrača.
U čijem dresu ? Govorim za naše igrače kod nas.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:23ne bih rekojurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:1818 golova 4 asistencije na 2/3 sezone i još najmanje 14 utakmica da se igra. I gura ga neko.
Bilbija je u jednoj sezoni dao cini mi se 33 plus ako je koju asistenciju imao
Nek bude 26 8 i bice bolji od bilbijine najbolje a vjerovatno i najbolji ligi ikad?jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:31U čijem dresu ? Govorim za naše igrače kod nas.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:23ne bih rekojurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:1818 golova 4 asistencije na 2/3 sezone i još najmanje 14 utakmica da se igra. I gura ga neko.
Imao je 31/4 u 2022/23 nije ni to nedostižno.
Ako Famos prođe Borca onda mi idemo u lišticu u suprotnom igramo sa Borcem a zeljezničar sa lišticom.EdinDinoDBR je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:29Je li mi sad idemo na Lišticu u polufinalu ili će se opet izvlačiti parovi??
Neće ima Bilbija još jednu bolju od ove godinu prije je imao 34/7 ali na 33 utakmice mislim da to malo ko može ponovit.bvsic je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:34Nek bude 26 8 i bice bolji od bilbijine najbolje a vjerovatno i najbolji ligi ikad?jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:31U čijem dresu ? Govorim za naše igrače kod nas.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:23
ne bih reko
mislio sam na cijelu ligujurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:31U čijem dresu ? Govorim za naše igrače kod nas.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 mar 2025, 21:23ne bih rekojurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:1818 golova 4 asistencije na 2/3 sezone i još najmanje 14 utakmica da se igra. I gura ga neko.
Sta hoces da kazes da neko namece Zekicu da Guly mora biti kapiten i suta penale . Pa nije Zekic marioneta da to sebi dopusti. Pa ko ce se pitati nego trener ko izvodi penale i koje kapiten.spezial je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:37Fulio si poentu mog posta. Ne mislis valjda da se zekic pita za te stvari?bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:35A sto bi Zekić gurao Guly ?? Decko zasluzuje svojim zalaganjem ,trcanjem ,golovima ,borbenoscu .Niko njeg ne gura sve je to on svojim radom i igrama zasluzio .spezial je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:45Nije problem u Guliashviliju, decko je sjajan igrac, trkac, dugo boljeg nismo imali. Najbolji igrac lige za tri koplja.
I ne gura ga niko da igra preko štele, ali ne treba biti kapiten i ne treba pucati penale.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Pantelija i 8 gostiju.