ronaldo99 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:50
Guli ce biti najveci izlazni transfer nase lige ikad i ovdje se sad nesto govori ne treba ovo treba ono. Naravno da ces mu dati sve da trpa sto vise i da se uzme sto vise para. Neminovno je da ce otici iz kluba zato je bolje uzeti sto vise nego nesto govoriti treba ovo ne treba ono. Iduci se zabiti i idemo dalje
Ja se slazem da ce bit najbolji izlazni transver i da FK SARAJEVO treba uradit sve da mo pomogne, ali FK SARAJEVO prije prodaje mora gledat interes kluba, e sad tu dolazi do mimoilazenja sta je INTERES KLUBA BROJ JEDAN A STA JE INTERES KLUBA BROJ DVA. Ako je interes kluba to da proizvodi igrace i da ih unovcava INTERES BROJ JEDAN TO PO MENI KAO NAVIJACU KOJI VOLI OVAJ KLUB NIJE PRIHVATLJIVO, AKO JE TO DA SE OSVAJAJU TITULE KUPOVI PRODJE U GRUPU NEKOG EVROPSKOJ TAKMICENJA A UZ TO I DA SE PROMOVISE PONEKI IGRAC I PRODA ONDA JA TO PODRZAVAM.
Ubjedjen sam da nikom nesmeta traka sto he na Gukisinoj ruci jer je on Rus i to vec sto smatra da on nekoristi tu traku za korist tima na terenu, ako cemo mi osvoit DK meni nesmeta taman sutra penzionisaki i traku broj 7.
Ovde se konstantno pise kako nam je Gulisa pola tima kako bi bez njega bili na 6 mjestu, cak onaj edo sto komentarise sa marijanom kaze da ce on radit neko istrazivanje koliko je dao kljucni golova kako bez gulise smo niko i nista..
Ja garantujem kad bi danas Gulisu prodali i da nekog nedovedemo na njegovo mjesto imali bi iisto bodova..
Covjek je donio 3 boda striktno svojom igrom samo protiv borca.. a tehnicki jos samo protiv sb
13 golova od 41, od tog cinimi se 2 gola izpenala i jedan iz koji nisu bili na njemu niti radi njega, i jedan go dao iz slobodnog (borcu) neznam jel bio faul na njemu.
U kupu je dao zrinjskom na kosevu nemozemo reci da je to samo njegov go i da je neko drugi bio nebi zabio go. Mozda ne iz one akcije al recimo mozda bi iz neke druge.
E sad njegovi primasaji u uzvratu juce su nas mogli kostat ako osvoimo kup, prvo trofeja drugo GRUPNE FAZE LIGE EVROPE sto je 12-15 m€ sto je mnogo vise od novca nego sto mozemo zaradit njegovom prodajom jer uspjeh kluba osvajanje trofeja (mnogo vise meni kao navijacu znaci nego njegova prodaja taman bila 10 m€) MORA BIT PRVI NAJGOAVNI CILJ FK SARAJEVA. Plus financiski onoliki izmasaji bi mogli kostat i nas klub i njega i u pogledu pada njegove vrijednosti. Pored gubitka trofeja vrlo moguce i 20 m€
Mi ako smo rekli haveru moras stavit interes kluba u ovakvim utakmicama na prvo mjesto.. da smo vidili 3-0 pa da igrac malo mezeti to i mogu razumit
I ponovo kazem nasa ekipa je i bez gulise sigurno u bod dva gore dole, posebno sa buticem djordjevicem jovice