veceras
Hrvati kake na sjednici gore nego Dodik.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
veceras
Hrvati kake na sjednici gore nego Dodik.
"Sipa procijenila da je privodjenje 'preveliki rizik', a to sto je Dodik na slobodi rizik za drzavu, nikom' nista"relativizam je napisao/la: ↑12 mar 2025, 22:44Jesam li.ja opet glup, ipak je ovo sve uredno ide po planu sve za deset
A sipa odbila ucestvovati
Evo jedan dobar isječak svega ovoga gledajući na orocedure i zakone. Ali ne, bolje je Avdu slušat i navijati da ljudi idu oklopnim vozilima u otvoreni sukob, pa onda kasnije bi bilo kuku majko.Hipotetički, da se Dodik odazvao i da je saslušan ne bi bilo iznenađenje da bude pušten na slobodu do naredne faze s obzirom da se radi tek o istražnim radnjama, Dodik i ostali su pozvani na saslušanje, dakle još nema optužnice. I njih se u ovoj fazi privodi. U pitanju je provođenje na saslušanje, a ne hapšenje i automatski zatvor. I to što se SIPA, koja je dobila zahtjev za asistenciju sudskoj policiji, nije zaletila na privođenje ne znači da ta agencija odbija saradnju. Akcije se planiraju, analiziraju i procjenjuju.
Ne znam na čemu neki gajite toliki optimizam? Evo danas Sipa nece da sudjeluje, sutra da formira lik vojsku rs, naše OS ne bi djelovale ili bi bile prepolovljene sa članovima, jer bi svi srbi iz OS pobjegli tamo.CAGarfia je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:59De ba odvadi(te) malo. Shvatam da je dobrom dijelu ljudi SDA mašinerija i režimski plaćenik Avdić isprao mozak lažima i spinovanjem. Ali je činjenica jedna - država BiH ovu utakmicu ne može izgubiti. Secesionisti će gore proći nego Estonci na Bilinom 2008. godine.avenija je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:51Dok se mi "smijemo" oni sve bliže secesiji i sve redom usvajaju i što nije u nadležnosti entiteta tako i večeras usvojise a i sutra.
SIPA neće da djeluje jer je pod kontrolom SNSD jedino Eufor i to do usvajanja zakona/ustava o osnivanju vojske RS. Poslije toga je sve kasno.![]()
**** im izborni zakon mater vise.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:03Hansen otvorio sjednicu
Zovko traži izbornu reformu
Govorila je i Željana Zovko: Jedini način stabilizacije je reforma izbornog zakona bez kojeg će BiH nastaviti biti tempirana bomba. Bez osiguranja ustavne zaštite svih konstitutivnih naroda BiH će ostati u krizi. Ovo je veliki propsut naše diplomatije i prostor popunjavaju Rusija i Turska.
I da se otcijepe i da mi stvorimo svoju državu ne bi opstalo duže od 10 godina,bosnjo je prodana dušaLavcina je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:12Ne znam na čemu neki gajite toliki optimizam? Evo danas Sipa nece da sudjeluje, sutra da formira lik vojsku rs, naše OS ne bi djelovale ili bi bile prepolovljene sa članovima, jer bi svi srbi iz OS pobjegli tamo.CAGarfia je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:59De ba odvadi(te) malo. Shvatam da je dobrom dijelu ljudi SDA mašinerija i režimski plaćenik Avdić isprao mozak lažima i spinovanjem. Ali je činjenica jedna - država BiH ovu utakmicu ne može izgubiti. Secesionisti će gore proći nego Estonci na Bilinom 2008. godine.avenija je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:51Dok se mi "smijemo" oni sve bliže secesiji i sve redom usvajaju i što nije u nadležnosti entiteta tako i večeras usvojise a i sutra.
SIPA neće da djeluje jer je pod kontrolom SNSD jedino Eufor i to do usvajanja zakona/ustava o osnivanju vojske RS. Poslije toga je sve kasno.![]()
Evropa takodje ne zna sta da napravi. Ako nas zastite i ukinu rs i postave kantone fakticki dobijaju u srcu Evrope vecinski muslimansku zemlju, koji ono nezele to je jasno.
Po drugoj strani, zbog zadnjih ratnih desavanja malo ih ko i sram, da nam razyebu i ovo malo države sa novim ratom.
Sve u svemu Evropi je najbolje odgovara ovaj režim do sad. Podeljena država, brez perspektive, ali i bez opasnosti po druge zemlje. Sad ce samo smjenuti Dodika i postaviti im novog vodju koji ce potpaljivati jos vise nego onaj. Pucam tu na Draska koji im je idealan i pogodan.
HDZ-ov Karlo Ressler nije imao riječi osude za Dodika
Davor Ivo Stier (HDZ) vrlo je kratko kazao da treba pokrenuti pregovore s Dodikom
Pa dobro covic zna da je sljedeci tako da… bitno je sta kazu hrvatski hrvati a rekli su svasta, zadnja dva govornika.Beli98 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:14**** im izborni zakon mater vise.OldTownDistrict je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:03Hansen otvorio sjednicu
Zovko traži izbornu reformu
Govorila je i Željana Zovko: Jedini način stabilizacije je reforma izbornog zakona bez kojeg će BiH nastaviti biti tempirana bomba. Bez osiguranja ustavne zaštite svih konstitutivnih naroda BiH će ostati u krizi. Ovo je veliki propsut naše diplomatije i prostor popunjavaju Rusija i Turska.
Kakve hinje, fuj!
Degutantno je gledati ove snimke, 2025., a mi nismo metra se pomjerili od 1995. Allaha mi da je kirija 75% plate u toj svabiji i da zivim u zgradi sa 5 potencijalnih vozaca ubica lakse bih psihicki podnosio neg ovo sto dozivljavamo svih ovih godina. Konstantno silovanje mozga zapaljivom retorikom. Ma idite vise u pm i dodici, covici, bakiri, izborni zakoni, hadzifejzovici i avde, ustavi, entiteti, pizde materine. Tacno je covjek umoran
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 9 gostiju.