FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav pitarluk šokiran sam prosto. Najbolji igrac lige. Skoro svaku šansu koju je i promašio sam sebi je haman stvorio, svojom brzinom i prodornošću. Promašuje zadnjih par tekmi, TAČNO. Ulazi u šanse često, i to je TAČNO. Samo da kažem da u ovoj ligi trenutno nema krila koje bi se našlo u šansama poput Guliashvijevih ali iz razloga što nema tako hitrog i nezgodnog krila u ovoj ligi. Aman ljudi budite zahvalni što makar imamo ovakvog igrača. Totalno moderan igrač koji je evidentno nakon derbija malo pao i na psihi po pitanju šansi 1 na 1 al hajmo momka protiv Igmana podržati da vrati taj momentum u glavi. Imao je on do unazad par kola itekako finu završnicu (Široki u gostima, Sloga u gostima, Sloga u kupu itd gdje je matirao golmane olako. Stvarno se nekada zna preseravati bespotrebno. I tačno je gore neko napisao, neka ekipa "igra" za njega jer on što ima više svježine to bolje po nas jer jedna/dvije dobre kontre i na svježinu može dosta toga napravit. Ove sezone u ligi očekujem da nakuca tih 20 golova a aBd vratit ce se i završnica i ovi njegovi promašaji negdje. Uostalom od naših 6 golova na proljeće on je dao 5. Vakat je da se malo i ostali aktiviraju po pitanju golova.
Gulisa ce ucerat 25 golova minimum ove sezone, nadam sw da cemo ga zadrzat jos godinu..
Ja i moj drug SAMOZDRAVLJE (kojeg sellamim ovom prilikom) UZIVAMO prvo u pobjedama FK SARAJEVA drugo u titulama trece u dobroj igri tima i onda tek u dobrim potezima pojedinca.
Gulisa je najbolji igrac i najbrzi igrac sa loptom u histori pl bh, i sigurno bolji igrac od 50% igraca iz prvih 11 dinama. Ovaj njegov zemljak ce bit isto ko gulisa, cak izgleda da ima konstrukciju jacu u gulija, ako je povreda proslos moglibi njih dvoica bit tandem ko Dwaight YORK I ENDEY COLE.
Ja i moj drug SAMOZDRAVLJE (kojeg sellamim ovom prilikom) UZIVAMO prvo u pobjedama FK SARAJEVA drugo u titulama trece u dobroj igri tima i onda tek u dobrim potezima pojedinca.
Gulisa je najbolji igrac i najbrzi igrac sa loptom u histori pl bh, i sigurno bolji igrac od 50% igraca iz prvih 11 dinama. Ovaj njegov zemljak ce bit isto ko gulisa, cak izgleda da ima konstrukciju jacu u gulija, ako je povreda proslos moglibi njih dvoica bit tandem ko Dwaight YORK I ENDEY COLE.
Btw; Evo osjek ima 5 poraza u nizu zele mjenjat trenera za vrijeme reprezetativne pauze,,,,valjda hoce onu ojebinu slovensku ROZMANA,, sta mislite dali bi nas Zekic mogao ispalit ko partizaniju
Neće Zekić nigdje.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ili je jučer održana serija sastanaka kako bi se nakmeketalo da igramo još bar ovu tekmu? Istok je pukao na tri mjesta, sjever na bar jednom. Šta će dalje biti - niko ne zna.boki86 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:56Neko nas dobro pravi budalama i plasira dezinformacije.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:50Raspisali smo se o tome kako se ne moze igrati na Kosevu a u subotu se igra utakmica na Kosevu. Meni to nema logike
Bit će danas novih informaciju na ovu temu i nisu nimalo dobre.
Zaboravite na kosevo do daljnjeg
Eto nisu psovke na forumu, već su na drugim mjestima. Je li sad ok? Nađeš neku gluposti i zakačiš se za nju. Svašta. Ima i komentara tipa "fuliashvili" ili "neka ide odmah". Smiješno. Jeste fulio 4 penala i šansi i šansi. I šta sada? Ne kontam. Prvi put došao u lošiji period i odmah se pametuje. Sav teret pada na njegova leđa. Prije ovog lošijeg perioda postigao puno golova i par puta asistirao, pa evo i u lošijem periodu je postigao pet golova.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:51Gdje ti vidis ovdje psovanje? Trebaju ti cvike kod ocnog obavezno.
Fulio je 4 penala do sad, fulio sansi i sansi
Pogledaj poruke moje prije tog koliko sam ga hvalio, kad zasere Ronaldu se kritikuje yebo vas forum vas yebo.
Kao da zivite od foruma
Mislim da ga nisi shvatio, ne u tom kontekstu.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 13 mar 2025, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboravite na istok do daljnjeg*
Protiv Borca možda bude publike na nekoj drugoj tribini, ali protiv Igmana neće sigurno (ostavljam 1% šanse da se nešto promijeni).
Protiv Borca možda bude publike na nekoj drugoj tribini, ali protiv Igmana neće sigurno (ostavljam 1% šanse da se nešto promijeni).
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sta je ovo za Kosevo moze li mi neko objasnit? Sto se ne bi igralo?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
SvastaOikamid je napisao/la: ↑13 mar 2025, 09:29Ili je jučer održana serija sastanaka kako bi se nakmeketalo da igramo još bar ovu tekmu? Istok je pukao na tri mjesta, sjever na bar jednom. Šta će dalje biti - niko ne zna.boki86 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:56Neko nas dobro pravi budalama i plasira dezinformacije.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:50Raspisali smo se o tome kako se ne moze igrati na Kosevu a u subotu se igra utakmica na Kosevu. Meni to nema logike
Bit će danas novih informaciju na ovu temu i nisu nimalo dobre.

Zato sto se Istok moze srusiti koliko je popucao, a nisu sigurni za ostale tribine, poslije Igmana ce se uraditi detaljno za svaku tribinu, valjda ce biti ostale tribine protiv Borca.
Toliko od ovog Mandica ublehasa i ostalih prije njega, hvala im.
Kako se "na vrijeme" pojavio ovaj problem. Interesantno, u najmanju ruku.Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.
Također, naloženo je da se uradi statika kompletnog stadiona, kako bi se uvidjelo na koji način prevazići trenutne probleme.
Ono što svakako žalosti ljude u i oko kluba sa Koševa, je činjenica da neće moći prisustvovati gledaoci nakon sjajne partije u Mostaru u četvrtfinalu Kupa BiH i eliminacije Zrinjskog.
Sa druge strane, potrebna je brza i hitna reakcija odgovornih ljudi kako bi se dobili svi potrebni dokumenti i već na narednoj domaćoj utakmici protiv Borca, publika se ponovo vratila na stadion.
Iako su pompezno najavljivana renoviranja stadiona od strane vlasti, čini se da je to ostalo samo "mrtvo slovo na papiru", a sve je spalo na inicijativu kluba sa Koševa, kako bi se stadion doveo u red i bio osposobljen za gledanje i odigravanje utakmica.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Jbt kriminalaca, ma kod nas dok ne dodje cara do duvara, nece niko reagovati.Pendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:41Kako se "na vrijeme" pojavio ovaj problem. Interesantno, u najmanju ruku.Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.
Također, naloženo je da se uradi statika kompletnog stadiona, kako bi se uvidjelo na koji način prevazići trenutne probleme.
Ono što svakako žalosti ljude u i oko kluba sa Koševa, je činjenica da neće moći prisustvovati gledaoci nakon sjajne partije u Mostaru u četvrtfinalu Kupa BiH i eliminacije Zrinjskog.
Sa druge strane, potrebna je brza i hitna reakcija odgovornih ljudi kako bi se dobili svi potrebni dokumenti i već na narednoj domaćoj utakmici protiv Borca, publika se ponovo vratila na stadion.
Iako su pompezno najavljivana renoviranja stadiona od strane vlasti, čini se da je to ostalo samo "mrtvo slovo na papiru", a sve je spalo na inicijativu kluba sa Koševa, kako bi se stadion doveo u red i bio osposobljen za gledanje i odigravanje utakmica.![]()
- Maroon1946
- Kontakt:
Nadam se samo da se nećemo vratiti na Bilino jer nam nikako ne odgovara
-
- Kontakt:
ma neka zatvore stadion i vrijeme je
sad me Mandic ubleha doci dati 200 000 da se pukotine popune i eto

sad me Mandic ubleha doci dati 200 000 da se pukotine popune i eto

- NeSamSafetee
- Kontakt:
Nek su one rupe u BL i Mostaru uslovne...
-
- Kontakt:
Meni isto ovo izgleda kao da ima veze s izgradnjom nacionalnog stadiona . Ne vidim neku logiku da je nesto protiv nas usmjereno .Pendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:41Kako se "na vrijeme" pojavio ovaj problem. Interesantno, u najmanju ruku.Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.
Iako su pompezno najavljivana renoviranja stadiona od strane vlasti, čini se da je to ostalo samo "mrtvo slovo na papiru", a sve je spalo na inicijativu kluba sa Koševa, kako bi se stadion doveo u red i bio osposobljen za gledanje i odigravanje utakmica.![]()
-
- Kontakt:
nije nam vico kriv za ovo. Ovo je samo greska kluba i ljudi iz opstine. Glavni grad , toliki milioni se trose na razne gluposti a da se ne moze jednom u 2 godine izdvojiti 10 mil za stadion slican velezu i zelji . Za 10 godina bi imali gotov stadion. NEk se svi gone . NIsu u stanju wifi da ima stadion
Da bog da se sve srusilo
Ne ide mi u glavu. Ako istok nije uslovan uopšte se ne može utakmica igrati jer su svlačionice i sala za press ispod istoka, a ako je uslovan nema problema za utakmicu s navijačima pa makar na drugim tribinama.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 mar 2025, 10:09Kako saznajemo, doduše nezvanično, FK Sarajevo će svoju utakmicu protiv FK Igman igrati u subotu od 16 sati na stadionu Koševo, ali ovog puta bez gledalaca.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, benko21, BordoArmy88, bosnas_, Dave, enzo1, fera, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, HordasFks, HyperOS, insimadop, johntravolta123, laznokrilo, MokraKifla, mosarajvosa83, Pena, Posejdon, ronaldo99, Seipronto, Suki46, Tatamata1946, Vanja8, Zeko87 i 200 gostiju.