FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo išaret koji sam dobio. Koševo 100% zatvoreno u subotu. Planiramo tražit da se utakmica igra na Grbavici, a ako savez dopusti vjrv u Kaknju da igramo.
Ja sam luđi što uopšte ulazim u raspravu s tobom.EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:35Pa ti fkt nisi normalan. Kakve veze ima sto nije nas, lobiras ides trazis pare za stadion. Nece Mirvic iz svog dzepa dati ali ce potruditi se da njegov klub igra na boljem stadionu.Pendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:32Pa kakve veze Mirvić i direktori imaju sa stadionom koji nije naš? Mandića i ostale okej, pljuj ali, šta je kriv Klub & Mirvić?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:27
kakve veze oni imaju
Pljujte Mirvica, direktore, Mandica i ostale . Bujrum , samo nemojte aman psovke ramazan je
Jel kriv što neće da ulaže u nešto što nije njegovo/naše tj. nije od Kluba?![]()
Kako su mitomani stalno u opstini , evo iz svakof mandata su dobili po tribinu. Marke nisu dali . Jer znaju. A nek se nas slika po kolumbiji ko pablo escobar a stadion samo sto se nije srusio
Sad vam i Vico kriv sto ce zabraniti stadion koji je neuslovan vec godinama unazad.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zamisli ti ideje - Mirvić da lobira da se ganjaju sredstva za stadion koji pripada Opštini? I to da lobira kod te iste Opštine.juka55 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:37joj lahko je mitomanima kad je stadion sto posto njihov, lahko je njima raditi sa njega šta hoće ako izganjaju sredstva...EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:35Pa ti fkt nisi normalan. Kakve veze ima sto nije nas, lobiras ides trazis pare za stadion. Nece Mirvic iz svog dzepa dati ali ce potruditi se da njegov klub igra na boljem stadionu.
Kako su mitomani stalno u opstini , evo iz svakof mandata su dobili po tribinu. Marke nisu dali . Jer znaju. A nek se nas slika po kolumbiji ko pablo escobar a stadion samo sto se nije srusio
Sad vam i Vico kriv sto ce zabraniti stadion koji je neuslovan vec godinama unazad.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Gdje si procitao da branim klub?! Samo kazem da ne mogu da vjerujem da je opasno gledati utakmicu npr sa zapadne tribine Koseva a sve ostale tribine u drzavi nisu opasne i provjerene suEastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:21Ne branite klub u vezi stadiona molim vasTatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Presmijesno je ovo sve, nema sanse da je zapad opasan u subotu a prije deset dana nije bio opasan.
Moglo se igrati sa publikom, zatvoriti istok samo. Ovo je neka zvrcka
Nisam znao. Provjeravao sam na instagramu i nema apsolutno nijedne objave u vezi karata. Čudno sve u pm.luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:37Klub je pustio karte u prodaju u ponedjeljak
https://fanshop.fksarajevo.ba/karte/pojedinacne-karte
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Evo išaret koji sam dobio. Koševo 100% zatvoreno u subotu. Planiramo tražit da se utakmica igra na Grbavici, a ako savez dopusti vjrv u Kaknju da igramo. Tražili smo da igramo ma Otoci, ali travnjak je plastičan pa nisu dali.
ma ima ovaj eastmadness malo ispada po ovom forumu, ništa novo, ne valja ni sa svakim u rasprave ulazitiPendulum je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:43Zamisli ti ideje - Mirvić da lobira da se ganjaju sredstva za stadion koji pripada Opštini? I to da lobira kod te iste Opštine.juka55 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:37joj lahko je mitomanima kad je stadion sto posto njihov, lahko je njima raditi sa njega šta hoće ako izganjaju sredstva...EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:35
Pa ti fkt nisi normalan. Kakve veze ima sto nije nas, lobiras ides trazis pare za stadion. Nece Mirvic iz svog dzepa dati ali ce potruditi se da njegov klub igra na boljem stadionu.
Sad vam i Vico kriv sto ce zabraniti stadion koji je neuslovan vec godinama unazad.![]()
![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Utakmica najavljena na kosevu i prodaju se online karte .
-
- Kontakt:
pa ko ce lobirati ti ili ja ? Mandic ubleha ?juka55 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:46ma ima ovaj eastmadness malo ispada po ovom forumu, ništa novo, ne valja ni sa svakim u rasprave ulaziti
Sam je Mandic rekao da bi nam dao stadion na 50 godina ili koliko mi hocemo samo da nadjemo rjesenje.
Znaci da je na Mirvicu da trazi a ne po Kolumbiji hodati
-
- Kontakt:
Koji je to klub napravio stadion bez pomoci drzave ? Dinamo imao mnogo veci budzet i Mamica pa nije mogao napraviti stadion . Ne lupajte, otkud FK Sarajevo 70 miliona i vise da napravi stadion . Prvo nemamo ni zemljisye niti je kosevo nase i da imamo to, nemamo novce da pravimo stadion . Jedno he maštati i sanjati a jedno realnost . Jedina sansa je da drzava ,savez,kanton , odluce praviti nacionalini stadion umjesto koseva .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 13 mar 2025, 11:58, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Grbavica bi bila idealna, blizu a natkrivenaNeSamSafetee je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:40Evo išaret koji sam dobio. Koševo 100% zatvoreno u subotu. Planiramo tražit da se utakmica igra na Grbavici, a ako savez dopusti vjrv u Kaknju da igramo.
de ti to objasni budalama poput eastmadness i sličnima njemubordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:55Koji je to klub napravio stadion bez pomoci drzave ? Dinamo imao mnogo veci budzet i Mamica pa nije mogao napraviti stadion . Ne lupajte, otkud FK Sarajevo 70 miliona i vise da napravi stadion . Prvo nemamo ni zemljisye niti je kosevo nase i da imamo to, nemamo novce da pravimo stadion . Jedno he maštati i sanjati a jedno realnost . Jedina sansa je da drzava ,savez,kanton , odluce praviti nacionalini stadion umjesto koseva .
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- luckystrike
- Kontakt:
protivnika u polufinalu Kupa saznat ćemo aBd u utorak (18.3.)
-
- Kontakt:
procitaj nepismeni gore sta sam napisaojuka55 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:58de ti to objasni budalama poput eastmadness i sličnima njemubordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:55Koji je to klub napravio stadion bez pomoci drzave ? Dinamo imao mnogo veci budzet i Mamica pa nije mogao napraviti stadion . Ne lupajte, otkud FK Sarajevo 70 miliona i vise da napravi stadion . Prvo nemamo ni zemljisye niti je kosevo nase i da imamo to, nemamo novce da pravimo stadion . Jedno he maštati i sanjati a jedno realnost . Jedina sansa je da drzava ,savez,kanton , odluce praviti nacionalini stadion umjesto koseva .
5x ako treba jer to u tvoju glavu ne moze uci
Svakakvih ljudi ima, nevjerovatnojuka55 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:58de ti to objasni budalama poput eastmadness i sličnima njemubordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:55Koji je to klub napravio stadion bez pomoci drzave ? Dinamo imao mnogo veci budzet i Mamica pa nije mogao napraviti stadion . Ne lupajte, otkud FK Sarajevo 70 miliona i vise da napravi stadion . Prvo nemamo ni zemljisye niti je kosevo nase i da imamo to, nemamo novce da pravimo stadion . Jedno he maštati i sanjati a jedno realnost . Jedina sansa je da drzava ,savez,kanton , odluce praviti nacionalini stadion umjesto koseva .
Ovo je neka ujdurma, e cuj kosevo neuslovno. Ma mrs, pa gledajte ostalih stadiona po zemlji, cuj fol neuslovno bukvalno preko noci od strane **** mupa. Ako je istok kritican, ima zapadna tribina.
pročitaj ti, to bi bilo najboljeEastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:00procitaj nepismeni gore sta sam napisaojuka55 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:58de ti to objasni budalama poput eastmadness i sličnima njemubordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:55Koji je to klub napravio stadion bez pomoci drzave ? Dinamo imao mnogo veci budzet i Mamica pa nije mogao napraviti stadion . Ne lupajte, otkud FK Sarajevo 70 miliona i vise da napravi stadion . Prvo nemamo ni zemljisye niti je kosevo nase i da imamo to, nemamo novce da pravimo stadion . Jedno he maštati i sanjati a jedno realnost . Jedina sansa je da drzava ,savez,kanton , odluce praviti nacionalini stadion umjesto koseva .
5x ako treba jer to u tvoju glavu ne moze uci
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Info iz opstine nece biti gledalaca 100 posto. Da li ce klub traziti negdje drugo ne znam. Ali na kosevu nece sutra biti
sutra nece biti 100%
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordospartanac, Dave, Ferrante071, iliyaa8, Lecler, miguelramos, nedimmmm1337, ovisnik, ronaldo99, Serha, Zagor, zagorski i 141 gost.