FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ja, i?EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:18A cije je to nego opstinsko papak. Informisi se prvoH8Z7 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:13EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:06Mandicu pisaj nas slobodno i nismo zaslužili nista boljeRazlog je što Centar za sport i rekreaciju koji upravlja stadionom nije dostavio potrebnu dokumentaciju, a koja se odnosi na statičke nalaze objekta.
Šta očekuješ? Da nam opština napravi stadion? Da sami krenu u rekonstrukciju Koševa?
Klub se nikad odlučno nije pozabavio ovim pitanjem i jedina je adresa za sve ovo što se dešava. Kupovina zemljišta i gradnja novog stadiona, makar se gradio 25 godina. Sve ostalo je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
-
- Kontakt:
Prije svega sramota za drzavu i grad Sarajevo . Mandic nam bas donio boljitak

Drugo: pa nevjerovatno je da se uopste ide u nekakve rekonstrukcije kad imaš primjer Maksimira gdje je skrseno 100mil € i opet će se rušiti.. Jednostavno ne vrijedi. Sruši, ostavi (rekonstruisi) olimpijsku baklju, vidi sa savezom da se tu pravi nacionalna arena i lagano. Do tada stvoriti uslove na Otoci igrati. Za nas ubjedljivo najbolje riješenje.
Tebi je za sve kriv Guliashvili i klub. Kralju počni za nekoga drugo navijati i pratiti kad ti ništa ne valja.Herson je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:27Ja, i?
Šta očekuješ? Da nam opština napravi stadion? Da sami krenu u rekonstrukciju Koševa?
Klub se nikad odlučno nije pozabavio ovim pitanjem i jedina je adresa za sve ovo što se dešava. Kupovina zemljišta i gradnja novog stadiona, makar se gradio 25 godina. Sve ostalo je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
A za stadion. Puno al punoo veći klubovi od našeg nemaju novac ni računice da prave stadion. Vidis ti kolika su tebi očekivanja kad misliš da sam klub može takvo nešto investirati.
- luckystrike
- Kontakt:
Oslobođenje:
Kontaktirali smo i Mirzu Muzurovića, direktora JU CSR
Čekamo da vidimo šta će odlučiti policija, to je u redovnom procesu licenciranja. Možda ja ne doživljavam to previše. Stadion je takav kakav jeste, u funkciji je otkad jeste, pa ćemo vidjeti šta će se dešavati.
-
- Kontakt:
Kakvi mamlazi imaju pristup netu
Cuj mozda ne dozivljava to previse, ko su ovi idioti. Jel ona ubleha alaim tamo josluckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:32
Oslobođenje:Kontaktirali smo i Mirzu Muzurovića, direktora JU CSR
Čekamo da vidimo šta će odlučiti policija, to je u redovnom procesu licenciranja. Možda ja ne doživljavam to previše. Stadion je takav kakav jeste, u funkciji je otkad jeste, pa ćemo vidjeti šta će se dešavati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Istok je bas u prelosem stanju
Steta, tolike godine, tolike uspomene me vezu za tu tribinu. Istok prica za sebeEastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:37Info iz opstine od sastanka jucer da istok nije nikako uslovan. Dopustit ce nam se zapad i sjever do kraja sezone a poslije se ne zna.
Istok je bas u prelosem stanju

-
- Kontakt:

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Stadion je neuslovan zadnjih 15 godina i to svi znaju. Prošlo je 5 godina od evropskih utakmica u Zenici, šta je urađeno po pitanju stadiona od tada? Funkcionalan stadion je jedino u interesu kluba, dok je za opštinu to samo jedan objekat u nizu. Suludo je očekivati da će opština ili bilo koji drugi nivo vlasti samoinicijativno uraditi bilo šta po pitanju stadiona. Preskupo je, i nemaju direktne koristi od toga, vrlo jednostavno. Ko je uopšte rekao da se klub sam treba upustiti u takav projekat? Kupovina zemljišta, konkretan projekat i onda lobiranje na sve moguće adrese, opštine, kanton, vlada FBiH, savez, UEFA itd. Tan? Sultan Abdulah? Al jok, lakše je i sljedećih 50 godina krivce tražiti u načelnicima opštine Centar, a utakmice igrati u Kaknju i Zenici.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:31Tebi je za sve kriv Guliashvili i klub. Kralju počni za nekoga drugo navijati i pratiti kad ti ništa ne valja.Herson je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:27Ja, i?
A za stadion. Puno al punoo veći klubovi od našeg nemaju novac ni računice da prave stadion. Vidis ti kolika su tebi očekivanja kad misliš da sam klub može takvo nešto investirati.
- relativizam
- Kontakt:
ako tribina nije uslovna kako onda igraci tu prolaze i budu u svlacionicama
smrdi mi na savez ovo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, ANamelessGhoul, Arhitekt, Bejker, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, budzak, Combattente87, Dave, fera, gh0stHZ, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, kogmagie46, Kyle88, laznokrilo, Lecler, ledesma, Lokomotifa, macahz, mnon46, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, Pablo11, Posejdon, rimljanin90, Rodman, SAMO BORDO, Sanchez87hz, Seipronto, Serha, SHZ82, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, strahmeipomisliti, UltraSa46, USB, WeekendOffender i 621 gost.