Zamisli da te neko smatra ozbiljnim a Ramo ti ministar unutrašnjih poslova u pm.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:14Ramo je ogledalo unistavanja ove drzave, taman toliko smo zasluziliRomagnoli13 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:09Zar nije Ramo kralj rekao da će Dodik biti uhapšen čim stigne nalog za to?
Ali dobro, Ramo je stand up komičar
S druge strane Dodik je jarane uradio bezbroj koraka koji vode ka tome da RS bude smatrana državom. A naši šute i saburaju. Međutim ništa čudno jer za naše predvodnike RAD je neistražena disciplina.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa reče Alkalaj kod Zukića sinoć da su u opticaju i užem izboru trojica karijernih diplomata. Međutim sa MAGA ekipom se ništa ne zna.
Mile je ocekivao "distanciranje" Amerike. Gledaj kad mu udare nevidjene sankcije.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
On kad gostuje negdje, a to cesto radi, ja stvarno to gledam kao neki sitkom. Rijetko koja serija me nasmije svakih par minuta kao sto on radi. Ali to smo mi.Pensioner26 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:19Zamisli da te neko smatra ozbiljnim a Ramo ti ministar unutrašnjih poslova u pm.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:14Ramo je ogledalo unistavanja ove drzave, taman toliko smo zasluziliRomagnoli13 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:09Zar nije Ramo kralj rekao da će Dodik biti uhapšen čim stigne nalog za to?
Ali dobro, Ramo je stand up komičar
S druge strane Dodik je jarane uradio bezbroj koraka koji vode ka tome da RS bude smatrana državom. A naši šute i saburaju. Međutim ništa čudno jer za naše predvodnike RAD je neistražena disciplina.
-
- Kontakt:
Jako bitno hoće li doći Olga, Daglas, kuratz, palac. Pijuni koji će zastupati stav Amerike i to je to.
Naši debili moraju hitno sjesti sa EUFORom i objasniti da nemamo šta više čekati. Čovjek srušio Dejton, osniva agenciju koja će na kraju nas hapsiti jer vrijeđamo RS a naši zijevaju.
Ako nismo u stanju da zaustavimo ovo, neka izađu pred javnost i kažu to. Ili što bi onaj rekao neka kažu da se 'radi nešto u pozadini' :rolanje:
Naši debili moraju hitno sjesti sa EUFORom i objasniti da nemamo šta više čekati. Čovjek srušio Dejton, osniva agenciju koja će na kraju nas hapsiti jer vrijeđamo RS a naši zijevaju.

Ako nismo u stanju da zaustavimo ovo, neka izađu pred javnost i kažu to. Ili što bi onaj rekao neka kažu da se 'radi nešto u pozadini' :rolanje:
Definitivno se kod Trumpa nikad ne zna. Međutim, BiH je njihov “trofej” u Evropi i čisto sumnjam da to može i Trump uzdrmati. Mislim da će on ovo prepustiti Rubiu da sa jednim dijelom administracije predvode ovu krizu. Senatori rade trenutno veliki posao i ako se bude slijedila višegodišnja politika US prema nama, ne vidim puno iznenađenja. Biću oprezan da ništa ne prognoziram, ali eto, nadam se da i Trump to neće razyebat.
Ne postirajte plaćenu propagandu botova
Drago mi je i treba pohvaliti ove najave Konakovića da će Saudijska Arabija lobirati za nas, a zna se koliko su oni i Amerikanci bliski, o tome je govorio i Alkalaj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne valja Tramp,a njegov glavni covjek izrazi podrsku BiH,ave je super,sad hoce neku Olgu,ne valja najebali smo
Kako je Dodara krenuo,prije ocekujem da mup rs uhapsi Schmdita u kancelariji u Sarajevu,nego da ovi bilo sta pokrenu,osim prijetnji novim tuzbama
Da smo mi imali slicnog politicara kao Dodika,pomeo bi ove iz manjeg entiteta,al ne,mi biramo sina Alijinog,Komsica u inat hrvatima,fikusa Dzaferovica,pa onda plejada Niksica,Isaka,Heleza,Zahiragica,Bisere itd itd .. i vjecito zabrinute visoke predstavnike

Kako je Dodara krenuo,prije ocekujem da mup rs uhapsi Schmdita u kancelariji u Sarajevu,nego da ovi bilo sta pokrenu,osim prijetnji novim tuzbama

Da smo mi imali slicnog politicara kao Dodika,pomeo bi ove iz manjeg entiteta,al ne,mi biramo sina Alijinog,Komsica u inat hrvatima,fikusa Dzaferovica,pa onda plejada Niksica,Isaka,Heleza,Zahiragica,Bisere itd itd .. i vjecito zabrinute visoke predstavnike

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ma ona budala samo ide u kontru Demokratama, pa cak i ako je to idiotizam na kvadrat.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ebo mater stalno nekoga zovemo sa strane da riješava nešto unutar naše države. Pa nisu je Amerikanci odbranili majka mu stara, bolio ih je k*** prije 30 godina za nama, boli ih i sad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ameri, britanci i svabe moraju natjerati mup rs da ne djeluje prilikom hapsenja. Od njih najvise zavisi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:37Ebo mater stalno nekoga zovemo sa strane da riješava nešto unutar naše države. Pa nisu je Amerikanci odbranili majka mu stara, bolio ih je k*** prije 30 godina za nama, boli ih i sad.
U najgorem slucaju laktasenko bjezi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam baš njegov fan ali dobro je to Dino Merlin jednom otpjevao, mi smo davno trebali u tišini da nestanemo. Ali na žalost mnogih nismo. Zato i kažem strance zaboli za nama
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- bavariapivo
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
To sam i pisao neki dan. Zbog toga se ovo i desava.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:41Nisam baš njegov fan ali dobro je to Dino Merlin jednom otpjevao, mi smo davno trebali u tišini da nestanemo. Ali na žalost mnogih nismo. Zato i kažem strance zaboli za nama
Jebbale im institucije mamaru, samo im institucija i dijalog u ustima.
Servi su imali barem djindjica u zadnjih 40 godina, mi od rata jednog jedinog politicara nismo imali sa stavom, kojem je drzava iznad vlastitog interesa
bavariapivo je napisao/la: ↑13 mar 2025, 23:43Jedan od jačih setova, koje sam slušao u zadnje vrijeme!!!

Kad RS bude slavila desetu godinu od nezavisnosti institucije će i dalje procjenjivati situaciju, mjeriti korake, sokoliti se tvitovima, i moliti strani faktor da uradi nešto povodom odluka iz marta 2025. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.