Eo ti braco jedan po jedan odgovor, primjetio sam te u zadnje vrijeme da negativu siris zato cu se posvetit sad ovome:Pitar6785 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 12:46Zasto; ste ukinuli bili kontejnere, vraceni pod pritiskom
Zasto; niko nije nista uradio (bar izasao u javnost) da je stadion istruho, jer svi znamo da se to nije desilo preko noci
Zasto; Mirvic Ismir, odkad je dosao u FK SARAJEVO nije uradio neki interview, ako se boji kamere nek to uradi bar za klubski youtub
Zasto; Ismir Mirvic, ne izadje u javnost i ne kaze koje vlasnik kluba (nosioc glasacki prava)
Zasto; fulamo sa ljudima u akademi i konstantno mjenjamo direktore i trenere akademije.
Zasto; nismo zastupljeni u ns bh zasto se javno neprica od strane licno njega o kriminalu vice sudija itd
Zasto; se neiznose planovi za stadion/ sta ce bit sa butmirim imamo jos 6 godina koncesiju
Zasto; mi jos nismo uspjeli upiznat sd gd zasto od njih niko nista neorica
Zasto; nista se nevrsi pritisak protiv guy parade is opstine
Zasto; se mora potrosit 5 trenera da bi jednog ubo
Zasto; 50 igraca treba fukit dabi nabo 6-7
Zasto; FK SARAJEVO preplacuje igrace (2x vise placa) da bi ganjali trece mjesto
Naravno jedina dobra stvar je prodaja igraca i Zoran Zekic i moze marketing dobit prolaznu ocjene i gacice
-Kontejneri su greska bila definitivno, slazem se
-Stadion NIJE NAS, nije nasa obaveza da ga odrzavamo i da radimo preglede. To ti je isto kad iznajmis auto, ne vozzis ga ti na tehnicki vec onaj cije je
-Mirvic nije politicar ni jutuber da prica po tvu. Oglasi se kad treba, za sve ostalo je PR team zaduzen
-Vlasnistvo kluba je javno, zna se koliko ko drzi i ko ima pravo glasa, guglaj
-Akademija izbacila 5 ogromnih transfera u zadnjih par godina, o cemu pricas? Momci bi sve osvojili al i tu nas savez kolje sudjenjem.
-Ne pricas o kriminalu vice i sudija jer je to kleveta i moze te tuziti. U pravnoj drzavi moras preko suda ici, nije pijaca.
-Planovi za stadion NE POSTOJE, nece se graditi novi stadion, a butmir ce ostati u nasem vlasnitvu, to je receno kad se potpisivao ugovor.
ova dva ne znam ni sta si rekao
-mora se potrositi i vise od 5 trenera ako nisu valjali da se dodje do jednog da valja, evo ti Dinamo ko primjer, Zvezda takodjer.
-Ubodemo mi 30 od 50 igraca braco moj, al ti igrac se ne mogu pokazat kad ti musa sjecka igru svake dvije minute
-Ne preplacujemo igrace, ovo sto izdvajamo je u skladu sa kvalitetom.
Nista od ovih tvojih navedenih tacaka ne bi bilo relevantno da nas sudije i savez ne ubijaju iz kola u kolo. Prestanite kriviti igrace, trenere i Mirvica prije svega za nesto sto nije u njihovoj moci.