Hulja najvise i djeluje na nas a i na njih tamo sa propagandom sve ove godine od rata.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
Normalno da djeluje,dok je Dzindzic bio premijer i Tadic predsjednik bilo je sve normalno,Dodik nije bio ovako bahat,cim na vlast dodjose radikali Nikolic i Vucic,on je poceo zesce probleme praviti i danas dan..OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:48Hulja najvise i djeluje na nas a i na njih tamo sa propagandom sve ove godine od rata.
Tako da sutra je i za nas vazan dan,bilo to nekome smijesno ili ne,ali tako je kako je .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Od donosenja Dodikovih zakona iako ih je Ustavni sud stavio van snage nijedna zabranjena institucija ne radi na teritoriji RS, osim kancelarijskih poslova, tj drže pod kontrolom te institucije.
Medjutim ima i dobrih vijesti.

Medjutim ima i dobrih vijesti.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Erdogan rekao Bećiroviću na sastanku: Možete računati na punu podršku Turske
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- napoleon72
- Kontakt:
Salju nam milion dova svaku noc uz iftar
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako bi kojim slučajem u Srbiji zavladala proevropska struktura, mi bi bez problema mogli ići prema EU i NATO. Tako da, ne da nas se tiče ovo sutra, nego je čak važnije po nas to stanje tamo negoli ovo što Dodik ovdje radi. Padom Vučića, Dodik i svaka radikalna struktura ovdje gube sve mehanizme (naravno Dodik i ovako pada, tu mu ni Vučić ne pomaže, ali razumijete šta potenciram).
A mislim kakve su predikcije? Šta uopće se može desiti sutra - Vučić mi izgleda kao takav egoista, da bude 300k ljudi, on bi se sutradan ponašao kao da se ništa nije desilo. Pričam sa starim, on je u fazonu - njemu je cilj vanredno stanje i gašenje protesta, to mi kao i ima neki smisao, naročito kada se spominju eventualni neredi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Izazove nerede, ugasi nerede, pohapsi šta treba, to je plan. Koliko se prepao dovoljno govori ovo zatvaranje autoputa i ukidanje svih javnih prijevoza.Surreal je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:39A mislim kakve su predikcije? Šta uopće se može desiti sutra - Vučić mi izgleda kao takav egoista, da bude 300k ljudi, on bi se sutradan ponašao kao da se ništa nije desilo. Pričam sa starim, on je u fazonu - njemu je cilj vanredno stanje i gašenje protesta, to mi kao i ima neki smisao, naročito kada se spominju eventualni neredi.
-
- Kontakt:
Koliko je glupo znati stvari prije Standarda i sličnih 

Gledam evo studenti blizu beograda, sto neko rece gore kad ih vidis ljudi pozitivni nekakvi, kad pogledas one budale pred skupstinom smrknuti, pokisli ko misevi 

1946-1987
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako su nas mudro razjedinili i podijelili u torove, pa ne mozes ni normalan protest za bilo sta organizovati.
Jedini put kad je bilo jedinstvo, ono kad djeca/bebe nisu mogli dobiti matične brojeve, pa mame blokirale zgradu na M. Dvoru (je li ono bilo Vijece ministara?) i na kraju istjerale svoje
Jedini put kad je bilo jedinstvo, ono kad djeca/bebe nisu mogli dobiti matične brojeve, pa mame blokirale zgradu na M. Dvoru (je li ono bilo Vijece ministara?) i na kraju istjerale svoje

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sve više podrške za nas. Bravo Bećiroviću. 

- napoleon72
- Kontakt:
Mi i nemamo kulturu organizovanja protesta. Gledam ovu djecu tamo, ostave ciste ulice. Kod nas na svaki protest dodje harmonika, gajbe pive, rakija, kolo se zaigra. I umjesto da se vise ljudi prikljuci, svako normalan se udalji.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 mar 2025, 17:16Kako su nas mudro razjedinili i podijelili u torove, pa ne mozes ni normalan protest za bilo sta organizovati.
Jedini put kad je bilo jedinstvo, ono kad djeca/bebe nisu mogli dobiti matične brojeve, pa mame blokirale zgradu na M. Dvoru (je li ono bilo Vijece ministara?) i na kraju istjerale svoje![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gospodska zemlja. Hvala Turkiye.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gosn Bećirović predano radi na jačanju međunarodnog položaja Bosne i Hercegovine. Njegove diplomatske posjete Egiptu, Italiji, Njemačkoj, SAD-u, te trenutno Turskoj, predstavljaju intenzivnu lobističku aktivnost na visokom nivou. Ne prepuštajući ništa slučaju, nastoji se osigurati što povoljniji položaj za BiH. Znamo da se ključni dogovori često postižu na večerama u visokim krugovima, gdje se stavovi mogu približiti i predstaviti iz drugačije perspektive.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kad zavrsis DIF
Braca nasa su uvijek jaka na rijecima. :yawn:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mi smo za turke i erdogana bili i ostali njihova pokrajina. Muslimana je bilo i prije njih, a oni jesu bili okupator.
....sve drugo će proći!
Tako jeOldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:16Mi smo za turke i erdogana bili i ostali njihova pokrajina. Muslimana je bilo i prije njih, a oni jesu bili okupator.
Oni nas gledaju kao alat za politicki uticaj Turske u Europi
Ne samo oni nego i svi ostali
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup