Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Prvi put mi nije žao sto plaćam telemach(N1) radi ovog prenosa večeras i sutra 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- napoleon72
- Kontakt:
Brate ima on ovlasti, al mislis da bi MUP RS zapucao na EUFOR? Mislim hajmo bit realni - s jedne strane policajci koji rade za 1500 maraka i brane necije milione, s druge strane najelitnije jedinice ceske i talijanske vojske. Znas onu scenu iz Ljeta u zlatnoj dolini, kad oni drotovi pobjegnu od pucnjave?MarcoBorriello je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:41Sada se raspisuje centralna potjernica i šalje se dopis svim policijskim agencijama na teritoriji države od čega opet nema ništa jer je to opet sukob u najavi,
nakon toga se raspisuje Interpolova potjernica gdje će se vjerovatno uključiti EUFOR. Ovo sam od početka govorio. Bez EUFORa, mi njih ne moženo uhapsiti. A i sa EUFORom će biti zajebano jer bolesnik ima ovlasti da naredi MUPu da ga brani.
Vratimo se sada na početak kada onaj kaže 'ma ovo je ništa, opet plašite narod i botujete'![]()
Ja sam siguran da ne bi zapucali ni na SIPAu. U toj situaciji gdje se imperija raspada, niko ne bi zivot polozio za Dodika nego bi se predali i molili Boga da se na njima ne slomi. Ako po Dodika krenu, i privest ce ga. Pitanje je samo hoce li (i kad) krenut.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Normalno da ce krenuti, ali prvo se treba isplanirati akcija. I to je u redu, koliko god treba vremena, treba ovo pazljivo uraditi. Nije to samo poslati ljude bez ikakvog planiranja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- VensanKasel
- Kontakt:
Padne Vučić , Dodik u zatvoru .ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:59Iz izuzetnog znacaja za BiH je da se sutra barem oslabi pickousti uzurpator, izvor svih problema u nasoj zemlji.
To ce naravno ici vrlo, vrlo tesko jer je taj fasista spreman na svoj narod zapucati u svrhu ocuvanja svoje diktature i fasisticke ideologije.
Ne bi mu bilo prvi put da puca na goloruk narod.
Bolesnik je spreman platiti i pokrenuti incidente u bih da bi se paznja skrenula sa najveceg protesta ikada. Nadam se da ce narod u srbiji, kakav god bio, istrajati u borbi, razoruzati policiju i istjerati pravdu pred narod.
Ovo je mozda i jedina prilika za njih, a mozda i za nas.
Po klipovima i nezavisnim novinama, desetine hiljada ljudi su vec u beogradu
E na koga mi onda da krenemo , da se obračunamo ?
Ko su naši domaći izdajnici ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
Nema politicara kojeg bi uhapsili a da bi se zajebali...VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:16Padne Vučić , Dodik u zatvoru .ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:59Iz izuzetnog znacaja za BiH je da se sutra barem oslabi pickousti uzurpator, izvor svih problema u nasoj zemlji.
To ce naravno ici vrlo, vrlo tesko jer je taj fasista spreman na svoj narod zapucati u svrhu ocuvanja svoje diktature i fasisticke ideologije.
Bolesnik je spreman platiti i pokrenuti incidente u bih da bi se paznja skrenula sa najveceg protesta ikada. Nadam se da ce narod u srbiji, kakav god bio, istrajati u borbi, razoruzati policiju i istjerati pravdu pred narod.
Eto koliko imaju posla

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- akisarajevo92
- Kontakt:
a jes se frajer zaletio da kaze kako studenti pale traktore, ocito je to plan da isceniraju
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i da ne padne sad, na sljedecim izborima poslije ovog svega koja je sansa da bude izabran opet? sanse su mu premale
https://www.facebook.com/share/v/16L3T3 ... tid=D5vuiz
Zna li neko od forumaša slučajno ciji je ovo govor i općenito koji dokumentarac?
Zna li neko od forumaša slučajno ciji je ovo govor i općenito koji dokumentarac?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Sta god da se desi, ako se desi, odbice mu se od glavu jer mu niko ne vjeruje, ko god bio stvarno kriv u njega ce sumnjati. Ovo sto dolazi u Beograd nije zanemarivo, naprotiv, velik je to broj. Na lazi mu lezi sva politika i praksa, i sad i da bude u pravu niko mu nece vjerovati.
- VensanKasel
- Kontakt:
I to što kažeš valafeniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:18Nema politicara kojeg bi uhapsili a da bi se zajebali...VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:16Padne Vučić , Dodik u zatvoru .ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:59Iz izuzetnog znacaja za BiH je da se sutra barem oslabi pickousti uzurpator, izvor svih problema u nasoj zemlji.
Eto koliko imaju posla![]()

Ma ja bi sve ove starije metuzaleme , samo da ih nikako ne vidim ...
- feniksptica
- Kontakt:
Ako izdrži do izboraQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:22i da ne padne sad, na sljedecim izborima poslije ovog svega koja je sansa da bude izabran opet? sanse su mu premale
Uzima lagano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
vucic ko dodici

Donald Trump Jr. Speaking Topics
Politics
Business
Conservatism
Real Estate
Outdoorsman Activities - Hunting, Fishing, Camping, etc.

Politics
Business
Conservatism
Real Estate
....sve drugo će proći!
Uzet ce jer ce namjestiti ko Milosevic, ili iz razlga sto ce poderat bilo kakvu opoziciju ili kandidate.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:24Ako izdrži do izboraQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:22i da ne padne sad, na sljedecim izborima poslije ovog svega koja je sansa da bude izabran opet? sanse su mu premale
Uzima lagano
"Ubijte jednog srbina mi cemo sto muslimana"
Sutra ti je kraj pickousti, najveci tiranin i bolesnik sto se pojavio na politickoj sceni zadnjih 70 80 godina.
Sve oko njega, citava struktura poltrona i pusiku*aca, njegova licna historija i ljudi kojim je okruzen je bolesna i pokvarena do same srzi.
Sutra ti je kraj pickousti, najveci tiranin i bolesnik sto se pojavio na politickoj sceni zadnjih 70 80 godina.
Sve oko njega, citava struktura poltrona i pusiku*aca, njegova licna historija i ljudi kojim je okruzen je bolesna i pokvarena do same srzi.
OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:26vucic ko dodici![]()
Politics
Business
Conservatism
Real Estate

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Prvi pt vjerujem da je Dodo ugrožen
Čović stidljivo govori protiv njega, ne direktno al i ovo izokola je čudo
Čović stidljivo govori protiv njega, ne direktno al i ovo izokola je čudo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- akisarajevo92
- Kontakt:
rekao je neki strucnjak da ne vrijedi ici na izbore dok god je ova vlast i sistem, zato ih Vucic i raspisuje svako malo jer zna da ne moze izgubiti nesto sto je namjestenosljivo je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:26Uzet ce jer ce namjestiti ko Milosevic, ili iz razlga sto ce poderat bilo kakvu opoziciju ili kandidate.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:24Ako izdrži do izboraQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:22i da ne padne sad, na sljedecim izborima poslije ovog svega koja je sansa da bude izabran opet? sanse su mu premale
Uzima lagano
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Beli98 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:28OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:26vucic ko dodici![]()
Politics
Business
Conservatism
Real Estate
Outdoorsman Activities - Hunting, Fishing, Camping, etc.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to bi onda bas jadno bilo kako se nadati da ce ovdje ikad doci do promjenesljivo je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:26Uzet ce jer ce namjestiti ko Milosevic, ili iz razlga sto ce poderat bilo kakvu opoziciju ili kandidate.feniksptica je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:24Ako izdrži do izboraQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 mar 2025, 20:22i da ne padne sad, na sljedecim izborima poslije ovog svega koja je sansa da bude izabran opet? sanse su mu premale
Uzima lagano
ma to sto im je on predsjednik kao pripadnik miloseviceve politike dovoljno govori koliko se srbija pomjerila od prije 25 godina, jedina pozitivna stvar je ova omladina
- feniksptica
- Kontakt:
Ko da nisi gledo Kesiceve emisije o zadnjim izborima..sta si očekivao
Mi smo SAD sto se tice poštenja na izborima za njih

Mi smo SAD sto se tice poštenja na izborima za njih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)