Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Virtu4l
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2025, 00:43

Vučiću je najveći problem to što ga studenti kuliraju i ne žele ništa od njega jer po Ustavu nije nadležan. To je najjača poruka ovih protesta u Srbiji. Nikako, ali nikako ne može sebe da stavi u prvi plan, da glumi velikomučenika, da uzdiše, vedri i oblači onako kako je naučio. Zbog toga je sve ovo sa studentima genijalno, niko mu za sve ove godine nije uspio pronaći žicu kao sad studenti.

Ustav je najvažniji ugovor države i građana, političko-pravni akt koji je iznad svega i tamo gdje se Ustav izvrće ruglu - tu nema sreće. Vučić je Ustav Srbije pomnožio sa nulom i doveo ga na nivo toalet papira iliti tariguza.

Količina vlasti i moći koju ima taj čovjek je nevjerovatna. U miru je dobio ono što Milošević nije dobio ratovima. Od Srbije je napravio folklor i rijaliti, tabloidima je dao ogromnu moć, izludio je narod koji više ne može razlikovati istinu od laži koje im se konstantno serviraju. Uništio je medije. Javni dug Srbije je povećao za nevjerovatnih 30 milijardi, iako je taj dug sigurno mnogo veći jer se kineski krediti ne računaju kao javni dug.

Do tačne i precizne dokumentacije je nemoguće doći jer sve ono što im ne odgovara ima oznaku tajno ili povjerljivo. Svako poslovanje sa recimo Kinezima ili Rusima.

Kad je Milošević pao, danima se uništavala dokumentacija, arhiv BIA je uništen, i ne sumnjam da će nešto slično biti i kad Vučić bude odlazio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 15 mar 2025, 00:44

VensanKasel je napisao/la:
15 mar 2025, 00:12
PrinceBobby18 je napisao/la:
15 mar 2025, 00:01
LegendKiller je napisao/la:
14 mar 2025, 23:05

Ovo i jeste najveći problem za Vučića, ranije kada su bili protesti bili su predvođeni tom nekom opozicijom te uglavnom estradnim ličnostima, opoziciju je lako rješavao tako što raspiše izbore i lagano pokrade, plus poturi svoje ljude u tu opoziciju, a ove estradnjake riješi nekom aferom. Sada protiv sebe ima studente koji nemaju političkih zahtjeva, već samo traže jedno "da instituacije države rade svoj posao". Vučić na taj zahtjev nema odgovor jer je u fazonu "institucije to sam ja".
Baš sam to pratio ispočetka, kada je rekao da će objaviti svu dokumentaciju o nadstrešnici pa donio registratore na konferenciju, a studenti mu odgovorili nisi nadležan za tu dokumentaciju, i šta će ista uopće kod tebe kada treba biti u tužilaštvu. To mu je bio šok, jer šta god da je uradio odgovor je bio nisi nadležan, a on to nije mogao podnijeti, zato je i on ovako poludio, realno u zadnjih 10 godina nikada nije bio ovakav. Ne zna više šta da radi. Onaj Đurić je u UN glasao protiv Rusije, to samo znak da su veze popucale, i da ne drži konce u svojim rukama, a ovi koje je postavio na različite pozicije veze nemaju šta da rade bez njegove upute.
Jednostavno Vučić nema odgovor na zahtjev da institucije rade svoj posao.
U kojem pravcu će ovo dalje ići, teško je reći, bilo je čak i nekih prijedloga da prelaznu vladu vode profesori Beogradskog univerziteta, ali ovo nisu bili zvanični zahtjevi studenata.
znači nemaju nikakvog političkog zahtjeva, nikakav politički stav, nikakvog plana, nikakvog vođe koji bi mogao zamijeniti vučića u nedjelju, ekipa hoda uokolo i blokira. i to već mjesec dana s nula efekta. nema tu ništa.
Ma ja ba , trebaju se ugledati na nas - pichke koje šute :kafa:
Nama ne trebaju protesti ,mi smo na izborima srusili proslu vlast

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 15 mar 2025, 00:48

JayCatwright je napisao/la:
15 mar 2025, 00:09
Romagnoli13 je napisao/la:
14 mar 2025, 23:29
Derdiyok je napisao/la:
14 mar 2025, 23:25

Ma bila mi na poslu, de rekoh telefon da vidim šta ti piše muž. Dala telefon piše joj on " Od sada ćeš kod majke biti samo 2h preko vikenda i to uz moju prisutnost. Izvini što moram biti ovakav ali ti si kriva, uvijek zasereš nešta. Je li ti mene voliš i dalje ? " ... Kad ona odgovara da ga voli. E rekoh kurvo jedna, i ti misliš da bi ja poslije svega opet bio s tobom. Ja to sve pišem zbog djece, da mi ne bi uzeo djecu, ja nemam osjećaja prema njemu bla bla...U srijedu se vidjeli i ja nas slikao u njenom autu, šta misliš rekoh da ti dragom pošaljem sliku...kad vidim u porukama od srijede ona mu napisala da sam joj ja ušao u auto da sam nas slikao, on joj piše jesi se barem nasmijala... De reko reci mi samo jesi li normalna eto? Kaže morala sam mu reći jer me prati on i još neki mu jaran :rol:

Ne vjerujem života mi eto.
Ja sam u svoje vrijeme se spetljao sa udatom ženom,muž joj u njemačkoj. Imali smo na desetine naših videa raznih, i ona je mutava nekad jedan od videa valjda poslala drugarici a ova je to proslijeđivala dalje. Na kraju je došlo do toga da je sve to njen muž vidio svojim očima. I čovjek joj sve oprostiio? Zamisli taj mentalni sklop, a svi su znali da se radi o meni, čak i on, a čovjek niti da mi zaprijeti. I prošlo je par mjeseci nakon toga, žena mi se opet lagano javlja i želi sve ponovo :mrgreen:
Evo lika koji konstantno piše o Allahu, ili ti je to izmisljeni brat :lol:
Neki dan se raspitivao o lijekovima za sizofreniju. :yawn:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 mar 2025, 00:58

evo klovna
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 mar 2025, 01:03

alemsa je napisao/la:
15 mar 2025, 00:57
Romagnoli13 je napisao/la:
15 mar 2025, 00:34

Ma sve sam i sam vidio, na svojim i tuđim primjerima. Dugo vremena žene su mi bile najveća okupacija i vjerujem da sam bio ovisnik o petljanju sa njima. To znaju svi koji me znaju. Okej, taj dio života je uveliko iza mene ali sve što se moglo proći sam prošao. Bio sam sa svim vrstama žena od 18/19 godina do 45. Vjerovatno je to razlog što se nisam nikad ni odlučio oženiti, jednostavno ženama ne vjerujem ništa.

Jer bio sam i ja jedan on onih koji su ispadali glupi i naivni i vjerovali u sve. Ali Bože moj na greškama se uči, pogotovo one koje dobro zabole.

Nisam nikad krio da sam uveliko petljao sa puno udatih i zauzetih žena i to svi oko mene znaju. To se sad nakon par godina i malo zaboravilo, ali takvu prošlost je iskreno teško izbrisati.

I dan danas se zna desiti da pišem sa nekom curom i kontam nešto ozbiljno, istom odjednom počne ispitivanje tipa - jesi li ti taj i taj? Jbg
Nisam nikad petljo sa tudjim zenama niti me interesovalo, a i po tom pitanju sam na cisto ko ti moze imati zenu, siroko joj polje bilo, bruku slobodnoh zena na svijetu, jedna ode drugu dovedes. Ali imas ti jarane likova koji ne razmisljaju tako, nego razmislja sad si ti faca da mislis da meni mozes je.bati zenu, sad ce ti to biti zadnja sto si je.bo i rokne lika. Zato se pazi ne znas na kakav ces mentalni sklop naletiti.
Kao što rekoh, taj porok sam ostavio iza sebe. Bogami teškog srca ali sam uspio. Sad bi isključivo pristao na neku ozbiljnu stvar, pa možda i konačno da se upustim u taj brak koji sam godinama izbjegavao
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 mar 2025, 01:13

Surreal je napisao/la:
15 mar 2025, 00:58

evo klovna
Jedan od rijetko glupih insana. Bukvalno sa dva klika vidis da lik laze svaku rečenicu. Ruska propaganda, zna se da lik je ruski propagandista i da ga sebija ne interesuje 2%
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 mar 2025, 01:17

Surreal je napisao/la:

evo klovna
:rol:

slika

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 mar 2025, 03:46

Dok se pitala sda Dole provodio referendume a čovke po Sarajevu uzimao dokaze protiv sebe iz ormara suda ...potpisivao se mmf kredit kad mile namigne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 mar 2025, 08:44

@ Derdiyok

Ne možeš pisati na forumu o svojim ljubavnim uspjesima i neuspjesima. Nema potrebe da te isključujem, molim te samo nemoj dalje

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 mar 2025, 08:49

ErosViverosViv od kad je došao na temu nije prestao pričati o strankama, s prilično konstatnim ciljem kritike jedne od opcija. Upozorenja nisu pomogla pa će pauzirati sedmicu.

Ostale molim da se suzdrže, ima se o čemu pisati i bez price o strankama.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 15 mar 2025, 09:36

Pantelija je napisao/la:
15 mar 2025, 01:13
Surreal je napisao/la:

evo klovna
Jedan od rijetko glupih insana. Bukvalno sa dva klika vidis da lik laze svaku rečenicu. Ruska propaganda, zna se da lik je ruski propagandista i da ga sebija ne interesuje 2%
samo report kao misinformation i tjt

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 15 mar 2025, 09:56

IMIGRACIJSKA POLITIKA

Donald Admin Trump uvodi potpunu zabranu ili ograničenje prisustva za 41. forumasa, objavljen i spisak
slika

:mrgreen:
....sve drugo će proći!

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 15 mar 2025, 10:16

admin je napisao/la:
15 mar 2025, 08:44
@ Derdiyok

Ne možeš pisati na forumu o svojim ljubavnim uspjesima i neuspjesima. Nema potrebe da te isključujem, molim te samo nemoj dalje
Ma nek pise, ja sam Zeni zabranio da ulazi na Forum SS, jbg bilo me strah da je Derdiyok ne zbari pa osta ja sam sa 3 djece.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 15 mar 2025, 10:17

....sve drugo će proći!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 mar 2025, 10:29

admin je napisao/la:
15 mar 2025, 08:44
@ Derdiyok

A zašto ne mogu ? Nisam u toku, zašto ne postoji ona tema ?

Jbt kontradiktornost ako može o ratu i politici. Je li mogu dobiti normalan odgovor ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 mar 2025, 10:58

QUARTERBACK je napisao/la:
15 mar 2025, 10:18
jel realno da je ovo izjavio u ovom momentu

Glupa izjava i preočajan tajming. Još uključenje i izjave za ovu televiziju, horor.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 15 mar 2025, 11:18

OldTownDistrict je napisao/la:
15 mar 2025, 10:17
glavni fazon sa ovim kisobranima možeš lemati ljude a kuka na ovom kisobranu komotno hvata vrat i privlači osobu k tebi, na sve je spreman nenadlezni da napravi haos dns

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 mar 2025, 11:21

Koja televizija radi te proteste danas sa live uključenjem, informacijama sa terena i sl. a da nije režimska televizija?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 mar 2025, 11:23

Tesko moze bez incidenta ovo danas biti jer ce prvi doci Delije i Hofmanovci da se tuku za Vucica i Grobari za studente.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 mar 2025, 11:25

baboedindzeko09 je napisao/la:
15 mar 2025, 11:21
Koja televizija radi te proteste danas sa live uključenjem, informacijama sa terena i sl. a da nije režimska televizija?
https://www.youtube.com/@BezCenzure

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.