Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Samo nastaviti jačanje vojne industrije, onda za početak povećati izdvajanja blizu 2 % BDP-a na razvoj i istraživanje, te usput završiti priču oko dronova kamikaza, koji imaju domet preko 1000 km. Generalno ulagati u nauku i tjt.
Ostalo je do kvaliteta diplomatije i strategije naših predstavnika, po uzoru na gospon dr. Denisa Bećirovića.
Ne vjerujemo strancima, nego taktičnosti i lobiranju budućih predstavnika našeg naroda, polju gdje su već neki od sadašnjih utabali put. Države funkcionišu na principu makijavelizma, pa nije valjda da vam se i to treba crtati.
Ostalo je do kvaliteta diplomatije i strategije naših predstavnika, po uzoru na gospon dr. Denisa Bećirovića.
Ne vjerujemo strancima, nego taktičnosti i lobiranju budućih predstavnika našeg naroda, polju gdje su već neki od sadašnjih utabali put. Države funkcionišu na principu makijavelizma, pa nije valjda da vam se i to treba crtati.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 15 mar 2025, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- kraljttbvb
- Kontakt:
A vidi mu potpisaJayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2025, 00:09Evo lika koji konstantno piše o Allahu, ili ti je to izmisljeni brat![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ljudi misle da je neku vecu ribu lako uhapsiti, posebno kad je taj okruzen naoruzanim obezbjedjenjem.Bundesliga je napisao/la: ↑15 mar 2025, 14:36Vjerovatno nije izdana crvena potjernica za ovom trojicom. A i da jeste, i uhapse ga na granici, šta onda? Treba ga sprovesti do Sarajeva, a s ovim budalama nikad ne znaš bi li došlo do sukoba. Stevandić je svakako mala riba, Dodika je bitno uhapsiti.
A to da se ništa ne radi, samo lupetate. Izdat je nalog za privođenje ove trojice, i sada je na tužilaštvu i sigurnosnim agencijama da to sprovedu u djelo. Dakle, treba razraditi akciju za hapšenje i sprovesti je u djelo.
Neki dan sam pisao o hapsenju Cace, tad su nasi bezveze poletili, poslali policiju na naoruzane narkomane, pa momci bezveze stradali.
Ko je gledao onu seriju Sablja, ima tamo onaj dio kad hoce da uhapse vodje crvenih beretki. Zovnu ih ko fol na sastanak, samo da njih par glavnih udju u zgradu, a prodaju im pricu da radi vanrednog stanja moraju odloziti oruzje.
Ovo stanje je sad najgore za ovu trojicu, nikad ne znas odakle se neko moze pojaviti i uhapsiti te, sto neko neki dan napisa stalno spavaju u cipelama i ne znaju kad ce morati bjezati.
Inace pored hapsenja i procesuiranja, najvaznije im je uzeti sve sto imaju. Svaku fimu ugasiti, svu imovinu oduzeti.
Kao sto su u Zemunu onu zgradu od kriminalaca bagerima poravnali

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma uredu je razarati tuđe brakove i ostaviti drugu djecu nesretnom, sve dok klanjaškraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2025, 14:43A vidi mu potpisaJayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2025, 00:09Evo lika koji konstantno piše o Allahu, ili ti je to izmisljeni brat![]()
![]()

Ma nije bitno kolika je riba, ako je izdat nalog da se uhapse ne moze on ulazit i izlazit iz Bosne kako je njemu volja. Dok nasi razradjuju planove kako ga uhapsit on hoda slobodno.
Otiso za srbiju, mozda se i ne vrati, eto kako ga nasi paze.
Nisu ga morali uhapsit, mogli su mu zabranit izlaz iz drzave jer se vodi proces protiv njega
Otiso za srbiju, mozda se i ne vrati, eto kako ga nasi paze.
Nisu ga morali uhapsit, mogli su mu zabranit izlaz iz drzave jer se vodi proces protiv njega
Mislio sam da su u Njemackoj najgodi mediji, dok su izvjestavali jednostrano samo za Izrael, ovi u Srbiji su ipak gori, RTS nista ne izvjestava 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Hoda po RS-u, sto ne dodje u Federaciju

Dobro je Konakovic rekao, ostat ce im samo prostor od BL do Laktasa da mogu tuda hodati i nigdje vise.
Nema jos Interpolove potjernice, kad ona bude, svaka granicna policija ce biti u obavezi da ga uhapsi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Cekaju dok studenti i protestanti pocnu bacati lavovima ove studente sto hoce da uce, tek tad ce poceti izvjestavati...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma nacisti i fašisti i jedni i drugi

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja ne znam koliko je para ovaj Miloš dobio za ovo sve, ali ja ne bih ni za 2 miliona ovo radio. Čovječe, obilježen čitav život ko debil.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znam da te boli što si ignorisan i nebitan. Ali ovaj put ću ti odgovoriti. Kad bi znao da čitaš vidio bi da se radi o periodu života koji je iza mene ali s obzirom da očito nemaš moć zapažanja, nema ti ni pomoći.JayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2025, 14:53Ma uredu je razarati tuđe brakove i ostaviti drugu djecu nesretnom, sve dok klanjaškraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2025, 14:43A vidi mu potpisaJayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2025, 00:09Evo lika koji konstantno piše o Allahu, ili ti je to izmisljeni brat![]()
![]()
![]()
Ne znaš me, ne znam te niti imam potrebu da te upoznajem. I tako će ostati. Svoje privatne frustracije i nesigurnosti liječi negdje drugo. Meni nema potrebe da se obraćaš jer si nebitan lik.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- JayCatwright
- Kontakt:
jel mi odgovara Allesio ili njegov brat Mirko RomagnoliRomagnoli13 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:05Znam da te boli što si ignorisan i nebitan. Ali ovaj put ću ti odgovoriti. Kad bi znao da čitaš vidio bi da se radi o periodu života koji je iza mene ali s obzirom da očito nemaš moć zapažanja, nema ti ni pomoći.JayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2025, 14:53Ma uredu je razarati tuđe brakove i ostaviti drugu djecu nesretnom, sve dok klanjaš![]()
Ne znaš me, ne znam te niti imam potrebu da te upoznajem. I tako će ostati. Svoje privatne frustracije i nesigurnosti liječi negdje drugo. Meni nema potrebe da se obraćaš jer si nebitan lik.
-
- Kontakt:
Ma sreća da se ne pitaju amateri i civili. Tačno, taj primjer je najgori, poslali momke da ih pokolju jer nisu ništa isplanirali.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 mar 2025, 14:49Ljudi misle da je neku vecu ribu lako uhapsiti, posebno kad je taj okruzen naoruzanim obezbjedjenjem.
Neki dan sam pisao o hapsenju Cace, tad su nasi bezveze poletili, poslali policiju na naoruzane narkomane, pa momci bezveze stradali.
Najbitnije je da uhvate kolovođu, ovog što ima uticaja i para. A ove male ribe je onda lako nakon toga, ili će pobjeći sami od sebe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Boze na hajr ovo veceras u Beogradu. Vec su pocele provokacije i koskanja.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ima li plan B u slučaju da Eufor kaze ne mjesamo se u unutrašnje stvari i hapšenja i nećemo sukobe sa oružanim formacijama?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Svi grijese u zivotu i kako se stari pocne se i razmisljati o mnogim stvarima. Tako mistlim i da romangnoli13 isto sad razmislja. Niko nije ne pogrijesiv, ali bitno je da pise u proslom vremenu kad o tim stvarima pise. Ima nas kojima je ta ljubav i brak fkt bitna, pa mozda se zato i neki ovako upecaju pa ih zaboli.
GGMU
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima , ti ideš onda da hapsiš . Kad toliko navaljuješ , hajde više kreni . Imaš podršku naš forumaša , samo naprijed buraz . Sretno

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sto si nervozan toliko pa pritisces space svako maloVensanKasel je napisao/la: ↑15 mar 2025, 15:24Ima , ti ideš onda da hapsiš . Kad toliko navaljuješ , hajde više kreni . Imaš podršku naš forumaša , samo naprijed buraz . Sretno![]()
-
- Kontakt:
Pa EUFOR neće hapsiti svakako, to nije njihova jurisdikcija niti su trenirani za takve stvari. Ovo je posao za specijalnu jedinicu ili jedinice.
I am not yet born; O hear me.
hahahahaha kae vjeruj institucijama, lik lagano izadje iz drzave 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: JackW, TefalTava, VolimBiH96 i 5 gostiju.