Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VensanKasel » 15 mar 2025, 15:27

BaiMai je napisao/la:
15 mar 2025, 15:23
Svi grijese u zivotu i kako se stari pocne se i razmisljati o mnogim stvarima. Tako mistlim i da romangnoli13 isto sad razmislja. Niko nije ne pogrijesiv, ali bitno je da pise u proslom vremenu kad o tim stvarima pise. Ima nas kojima je ta ljubav i brak fkt bitna, pa mozda se zato i neki ovako upecaju pa ih zaboli.
Ma buraz ofirno se javio samo da se pohvali , pusti šuplje sviju ti . Sad da može , isto bi uradio . On se vodi time da je tuđe slađe ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 15 mar 2025, 15:29

nerkolfc je napisao/la:
15 mar 2025, 15:25
VensanKasel je napisao/la:
15 mar 2025, 15:24
avenija je napisao/la:
15 mar 2025, 15:21
Ima li plan B u slučaju da Eufor kaze ne mjesamo se u unutrašnje stvari i hapšenja i nećemo sukobe sa oružanim formacijama?
Ima , ti ideš onda da hapsiš . Kad toliko navaljuješ , hajde više kreni . Imaš podršku naš forumaša , samo naprijed buraz . Sretno :salut:
Sto si nervozan toliko pa pritisces space svako malo 😁
Imam upale mišića , pa me sve nervira :rol:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 mar 2025, 15:31

15 mar 2025, 15:29
nerkolfc je napisao/la:
15 mar 2025, 15:24

Ima , ti ideš onda da hapsiš . Kad toliko navaljuješ , hajde više kreni . Imaš podršku naš forumaša , samo naprijed buraz . Sretno :salut:
Da nisi isao ganjati Dodika po RSu? :D

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 15 mar 2025, 15:36

nerkolfc je napisao/la:
15 mar 2025, 15:31
15 mar 2025, 15:29
nerkolfc je napisao/la:

Da nisi isao ganjati Dodika po RSu? :D
Ma ubi me teretana , jačam Ahilovu tetivu :kafa:
Zabranjeno mi je trčanje još 2-3 mjeseca , tako da Dodik može biti miran :D

slika

A jesam se navukao , šta je ovo :bow:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 15 mar 2025, 15:38

Surreal je napisao/la:
15 mar 2025, 15:27
hahahahaha kae vjeruj institucijama, lik lagano izadje iz drzave :bow:
Izađe zrakom
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 15 mar 2025, 15:38

vazdainformisan je napisao/la:
15 mar 2025, 15:36
Činjenično stanje na terenu pokazuje da u manjem BH entitetu ne postoji uticaj institucija Bosne i Hercegovine , sudske i civilne vlasti itd

Sad se nameće pitanje,ako je već tako , zasto onda neko iz Federacije treba postovati Ustav BiH ,ako ga Dodik i slični ne poštuju i degradiraju?
Šta to ometa Fadila Novalića da večeras jednostavno samo ne odšeta iz Vojkovića , koji su još gore smješteni upravo u RSu
Isto što i mene ometa da odem u Vojkoviće i tog istog Fadila pljunem u lice , nayebem mu se mrtvih a možda i nešto više :bih:

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 15 mar 2025, 15:41

BaiMai je napisao/la:
Svi grijese u zivotu i kako se stari pocne se i razmisljati o mnogim stvarima. Tako mistlim i da romangnoli13 isto sad razmislja. Niko nije ne pogrijesiv, ali bitno je da pise u proslom vremenu kad o tim stvarima pise. Ima nas kojima je ta ljubav i brak fkt bitna, pa mozda se zato i neki ovako upecaju pa ih zaboli.
Ma buraz ofirno se javio samo da se pohvali , pusti šuplje sviju ti . Sad da može , isto bi uradio . On se vodi time da je tuđe slađe ...
Poznavao sam dvojicu takvih, gdje je ta mantra, jedan u kolicima danas, drugi sa stapom hoda i dan danas, tako da sve dok se ne naleti na onog ko to ne trpi. A isto im je bilo govoreno, ne valja to, moze se i tebi desit. Ono svako ce uraditi ono sto misli da treba, ali poslijedice mogu biti vece nego bilo koji uzitak. Eto ja se ipak nadam da je iskren, stim sto pise kao u proslom vremenu. Ustoalom neka radi ko sta hoce, sve dodje po svoje.
GGMU

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 15 mar 2025, 15:42

Surreal je napisao/la:
hahahahaha kae vjeruj institucijama, lik lagano izadje iz drzave :bow:
Ma kakva crna drzava i institucije, ovdje u drzavu vjeruju samo ova balavurdija koja ovdje pise o strpljenju i nekim procedurama. Mi trenutno cekamo mig amerike i stranih snaga da uradimo nesto. To onda nije drzava vec protektorat koji ovisi od toga da li se nekom na zapadu dize ona stvar za nama ili ne, a to ovi iz rs vrlo dobro znaju inace se ne bi ni upustali u ove avanture.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 mar 2025, 15:43

BaiMai je napisao/la:
Samo sam se nadovezao na priču o takvim stvarima i podijelio svoje iskustvo. Da se pohvalim sa čim konkretno? Nisam druže smislio način kako da riješim stanje u svojoj državi već se radi o petljanju sa ženama. To meni nikad bio nikakav trofej.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 15 mar 2025, 15:47

slika

Jel tko mozda koristio ovaj proizvod?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 15 mar 2025, 15:48

JayCatwright je napisao/la:
15 mar 2025, 15:07
Romagnoli13 je napisao/la:
15 mar 2025, 15:05
JayCatwright je napisao/la:
15 mar 2025, 14:53

Ma uredu je razarati tuđe brakove i ostaviti drugu djecu nesretnom, sve dok klanjaš :lol:
Znam da te boli što si ignorisan i nebitan. Ali ovaj put ću ti odgovoriti. Kad bi znao da čitaš vidio bi da se radi o periodu života koji je iza mene ali s obzirom da očito nemaš moć zapažanja, nema ti ni pomoći.

Ne znaš me, ne znam te niti imam potrebu da te upoznajem. I tako će ostati. Svoje privatne frustracije i nesigurnosti liječi negdje drugo. Meni nema potrebe da se obraćaš jer si nebitan lik.
jel mi odgovara Allesio ili njegov brat Mirko Romagnoli
Momak je bukvalno poremecen. Nije lijepo da se sprdas sa njim. Ozbiljno.
Romagnoli13 je napisao/la:
12 mar 2025, 00:17
Ima li ovdje neko iskustva što lično ili iz tuđih iskustava po pitanju korištenja kreatina uz lijekove protiv epilepsije? Da li može doći do kakvih neželjenih reakcija?
Pusti da pise sta zeli.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 15 mar 2025, 15:49

BaiMai je napisao/la:
15 mar 2025, 15:41
BaiMai je napisao/la:
Poznavao sam dvojicu takvih, gdje je ta mantra, jedan u kolicima danas, drugi sa stapom hoda i dan danas, tako da sve dok se ne naleti na onog ko to ne trpi. A isto im je bilo govoreno, ne valja to, moze se i tebi desit. Ono svako ce uraditi ono sto misli da treba, ali poslijedice mogu biti vece nego bilo koji uzitak. Eto ja se ipak nadam da je iskren, stim sto pise kao u proslom vremenu. Ustoalom neka radi ko sta hoce, sve dodje po svoje.
Ma svakom svoje , za mene su zauzete djevojke ili žene uvijek bile prekrižene . Također ako je bivša djevojka ili žena jarana ili poznanika , također je prekrižena bila .

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 mar 2025, 15:54

Bundesliga je napisao/la:
Pa EUFOR neće hapsiti svakako, to nije njihova jurisdikcija niti su trenirani za takve stvari. Ovo je posao za specijalnu jedinicu ili jedinice.
Mogu hapsit, hapsili su Jelavica.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 15 mar 2025, 15:57

Bundesliga je napisao/la:
Pa EUFOR neće hapsiti svakako, to nije njihova jurisdikcija niti su trenirani za takve stvari. Ovo je posao za specijalnu jedinicu ili jedinice.
EUFOR ima ovlasti da asistira specijalnim jednicama države jer je to način da se očuva red, što je njihova obaveza po Dejtonu.

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 15 mar 2025, 15:59

soxx je napisao/la:
15 mar 2025, 14:10
Stevandic otiso u Srbiju.
Kako ga granicna policija nije uhapsila?

Pa evo i ovo

Nema ovdje drzave, niti institucije rade svoj posao.
Portal Radio.sarajevo.ba je ovim povodom kontaktirao ministra unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramu Isaka koji je rekao da se “depešni saobraćaj između dva ministarstva unutrašnjih poslova obavlja nesmetano”.
Ko god prenosi lažne informacije u ovom trenutku, bio to Avdo ili Ramo, gori je od Dodika.

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 15 mar 2025, 16:00

15 mar 2025, 15:49
BaiMai je napisao/la:
15 mar 2025, 15:41

Ma svakom svoje , za mene su zauzete djevojke ili žene uvijek bile prekrižene . Također ako je bivša djevojka ili žena jarana ili poznanika , također je prekrižena bila .
Ma svakako tu se slazemo 100%, ali eto nisu svi istog razmisljanja. Neko to nauci na fin nacin a neko nahebe, ako znas na sta mislim
GGMU

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 mar 2025, 16:07

MarcoBorriello je napisao/la:
15 mar 2025, 15:59
soxx je napisao/la:
15 mar 2025, 14:10
Stevandic otiso u Srbiju.
Kako ga granicna policija nije uhapsila?

Pa evo i ovo

Nema ovdje drzave, niti institucije rade svoj posao.
Portal Radio.sarajevo.ba je ovim povodom kontaktirao ministra unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramu Isaka koji je rekao da se “depešni saobraćaj između dva ministarstva unutrašnjih poslova obavlja nesmetano”.
Ko god prenosi lažne informacije u ovom trenutku, bio to Avdo ili Ramo, gori je od Dodika.
Na kraju ovi mediji izlude covjeka. Avdo se vec pokazao kao lazov u ovom slucaju i vec je hajcao narod pa poslije pisao nove clanke. A znamo u ciju korist pise, tako da...
Treba zabranit novinarima da ista pisu, naredna vijest nek bude ili "uhapsen Dodik" ili "ocijepila se RS". Ovako samo ljudima PTSP radi, juce tuca na preuzimanju pasosa. Do Bajrama ce milion ljudi otic iz drzave.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 mar 2025, 16:08

Upalite informer tv, stomak mi se okrece od smijeha
I found freedom. Losing all hope was freedom.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 mar 2025, 16:10

Arvid je napisao/la:
15 mar 2025, 16:08
Upalite informer tv, stomak mi se okrece od smijeha
a otkud njima slike sa drona

slomise se ljudi objasnjavajuci da nema skoro nikoga na ulicama :rol:
Don't believe the hype.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2025, 16:11

napoleon72 je napisao/la:
15 mar 2025, 15:54
Mogu hapsit, hapsili su Jelavica.
Znam da mogu, ali nece. Niti ti je cilj da EUFOR ide pa da svi znaju sta je u pitanju, pa da Dodik i kompanija mogu pobjeći.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, TefalTava, VolimBiH96 i 4 gosta.