Treba nam Zuka potvrditi jel ima išta u cometu, da znamo na čemu smo.Pendulum je napisao/la: ↑16 mar 2025, 15:50https://www.nfsbih.ba/stats/match/40605 ... -fk-igman/GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2025, 15:46E ne znam, probao sam naći na tekstualnom prenosu klixa, ali nigdje nisam pročitao ikakav žuti za nas, samo za Sadikija nakon faula nad Giorgijem.Pendulum je napisao/la: ↑16 mar 2025, 15:41
Ma vjeruj da će i Beganović i Pavičić (a vjerovatno i Guliashvilli) dobiti treći karton protiv borca 26.03. kad budemo igrali - taman da ih nema protiv Igmana u trećem krugu i da se "očiste".![]()
Gledam sad na rezultatima da niko od naših nije dobio žuti ali, učinilo mi se da je komentator rekao (u toku prenosa) da je Gojković dobio žuti jučer, možda griješim.
Kad pogledaš statistiku na kraju utakmice, piše da smo dobili jedan žuti, ko?![]()
Isto tako, moram pohvaliti Paskaleva za sad, sasvim korektan igrač. Rano je suditi, ali trenutno je u dobroj formi, nadam se da će tako nastaviti.
Evo gledam i na stranici Saveza, ne piše da je neko naš dobio žuti uopšte.
Premotaj na 7:37 i vidjet' ćeš da piše da je neko dobio žuti. Opet kažem, možda je grafička greška + ja nisam dobro čuo komentatora u toku prenosa.
Složio bi se što se tiče Paskaleva. Došao je nekako "na mala vrata" i ovo do sad što je odigrao, sasvim korektno. Što neko ranije napisa - mogao bi Jovića izbaciti iz prvih 11.
Neće on izbaciti Jovića iz prvih 11, prvenstveno iz razloga jer je Paskalev dešnjak, a Jović lijevak. Rekao bih da Jović može izbaciti Soldu/Mujkića/Kuprešaka. Dobro je znao Filip na lijevom beku odigrati, imao je više dobrih partija na toj poziciji nego npr. Kuprešak.
U svakom slučaju, lijepo smo pokriveni na stoperskoj poziciji: Gojković, Paskalev, Soldo, Mujkić, Jović, plus Đurić koji tek treba da dobije priliku.
Soldo ima ugovor do maja, treba vidjeti situaciju sa njim. Ako imamo nekog kvalitetnijeg igrača spremnog da ga zamjeni, okej, ma da bi rekao da je sasvim solidan igrač, ponudio bi mu ugovor na još godinu dana.
Francis ima svoje mane, ali je zahvalan, polivalentan igrač. Može poslužiti ako ništa sa klupe, također bi produžio ugovor još najmanje na godinu.