Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 16 mar 2025, 19:35

Fascinantno mi je kako se niko ne zaleti s dvije noge u koljena ovako kad igrači čuvaju loptu kraj zastavice. :mrgreen:

Ja sam Willocka i Tonalija streljao u mislima. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 mar 2025, 19:37

StevieG8 je napisao/la:
16 mar 2025, 19:35
JayCatwright je napisao/la:
16 mar 2025, 19:31
Tipicni Salah zadnja tri mjeseca sezone.
Sta ocekivat ako covjek stvarno posti dobro moze hodat ikako.
6 utakmica u nizu bez gola iz igre. Kriterij za zlatnu loptu je izuzetno smijesan trenutno

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 mar 2025, 19:38

Nakon ovih 5 dana , liga me nece puno impresionirati.Ne igramo ništa zadnjih 4-5 utakmica .Vrti se ista ekipa , umjesto da klupiraš 4-5 prvotimaca i dadneš doznanja da nisu nedodirljivi.Gravenberch i Alexis su umrli zadnji period , pogotovo ovaj 1 , kako utakmice prolaze sve više liči na onog od prošle sezone.Toliko sam razočaran da sve popišaju u 5 dana.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 mar 2025, 19:40

Chiesa treba da dobija više minuta do kraja sezone. Nemoguće da može igrati lošije od Nuneza Diaza i Jote. Momak zaslužuje više pored ta 3 pajsera.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 mar 2025, 19:41

+12 bodova i 9 tekmi do kraja, da je bar to zadrzati 🤣

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 16 mar 2025, 19:41

Suki46 je napisao/la:
16 mar 2025, 19:38
Nakon ovih 5 dana , liga me nece puno impresionirati.Ne igramo ništa zadnjih 4-5 utakmica .Vrti se ista ekipa , umjesto da klupiraš 4-5 prvotimaca i dadneš doznanja da nisu nedodirljivi.Gravenberch i Alexis su umrli zadnji period , pogotovo ovaj 1 , kako utakmice prolaze sve više liči na onog od prošle sezone.Toliko sam razočaran da sve popišaju u 5 dana.
A kako klupirat ista jarane. Pa kad si klupiro u FA cupu yebeni Plymouth te izbacio. Eto i prosli vikend te slab pristup umalo kostao bodova protiv mrtvog fenjerasa, jos sa jakim sastavom. Da je rotirao mi tri boda ne bi vidjeli
Srce, čast i ponos!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 mar 2025, 19:41

nerkolfc je napisao/la:
16 mar 2025, 19:41
+12 bodova i 9 tekmi do kraja, da je bar to zadrzati 🤣
Nemam sumnje da osvajamo ligu, dobro je da ide ova pauza a ne igramo odmah ni prvog vikenda nakon pauze.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 mar 2025, 19:43

Venom je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
A kako klupirat ista jarane. Pa kad si klupiro u FA cupu yebeni Plymouth te izbacio. Eto i prosli vikend te slab pristup umalo kostao bodova protiv mrtvog fenjerasa, jos sa jakim sastavom. Da je rotirao mi tri boda ne bi vidjeli
Soton je bila šansa da se izrotira po cijenu i kiksa totalnog.Umrli smo totalno , nemoguće da ovaj Chiesa kakav god da je ne može 1 da počne.Salah je morao kad tad pasti , problem je što nema neko 2 da se digne pored njega.Povrede Gakpa i oba desna beka su nas kanalisala itekako.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 16 mar 2025, 19:46

Suki46 je napisao/la:
16 mar 2025, 19:43
Venom je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
Soton je bila šansa da se izrotira po cijenu i kiksa totalnog.Umrli smo totalno , nemoguće da ovaj Chiesa kakav god da je ne može 1 da počne.Salah je morao kad tad pasti , problem je što nema neko 2 da se digne pored njega.Povrede Gakpa i oba desna beka su nas kanalisala itekako.
A da se kiksalo bilo bi sto je rotirao? Ok slazem se za Chiesu, ali u veznom redu nemas luksuz nista mijenjati. A direktna posljedica toga je sraman prijelazni rok
Srce, čast i ponos!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 mar 2025, 19:48

Sramotno bgm.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 mar 2025, 19:51

Venom je napisao/la:
16 mar 2025, 19:46
Suki46 je napisao/la:
16 mar 2025, 19:43
Venom je napisao/la:

A da se kiksalo bilo bi sto je rotirao? Ok slazem se za Chiesu, ali u veznom redu nemas luksuz nista mijenjati. A direktna posljedica toga je sraman prijelazni rok
Po meni , mogao je Endo-Dominik/Jones-Elliot činiti vezni red tu utakmicu , nama su nažalost ova 3 u sredini pregorila.Svaka povreda nas vrati 2-3 koraka unazad jer nam je rotacija prekratka.FSG od ljeta 2023 je na kolektivnom odmoru što se tiče transfera.Pucali smo sami sebi u koljena i veoma dobru sezonu ukanalili kao prošlu.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 mar 2025, 20:01

Ja bi volio da vidim da Salahu neko kreira 1 na 1 priliku da i on jednom ne mora proci 2 igraca samo da osuta

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 mar 2025, 20:08

nerkolfc je napisao/la:
16 mar 2025, 20:01
Ja bi volio da vidim da Salahu neko kreira 1 na 1 priliku da i on jednom ne mora proci 2 igraca samo da osuta
Ma on je morao kad tad pasti+ramazan , sigurno uticaja ima.Ali drugi igrači nisu doprinjeli kad njega stane , da se neko pojavi.Previše smo oslonjeni na njega , da me je strah da ćemo bez njega a možda i bez ostale 2 , narednih sezona biti na diobi 5-10 mjesto :|
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 mar 2025, 20:18

Kakav nam je skor u finalima ovih kupova ,LP i EL?
Imam osjećaj da nismo u nekom bajnom omjeru što se tiče ukupnog skora u finalima generalno :|
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 16 mar 2025, 20:39

Isto kao i protiv PSG-a tvrdim da je ovo sto smo gledali u ovih par dana iskljuciva krivica vlasnika, ako gledamo po vertikali. Obzirom na ocajan preijalzi rok meni je cudo kako se ovo nije i ranije. Jos uvijek ne mogu da procesuiram kako nista osim Chiese nismo doveli. A vjv ne bismo ni njega da mu nije isticao ugovor.

Vidi se da je ekipa umorna, ali nema opravdanja za ovakvu partiju, Slot je bas promasio sve danas. Barem se nadam da je ovo kraj Diaza i Jote u prvom sastavu, a na ljeto da im vidimo leđa, svaka njima cast za sve sto uradili ali to je to. Isto se tako nadam da je gotova era sentimentalnosti prema igracima koji ne mogu pruziti dovoljno za ovaj klub.

Salah se neopravdano pljuje, da njega nema nas napad bi bio na nivou Unitedovog, odnosno morali bi porađat svaki gol. Imao je on i prije ovakavih utakmica, ali je imao nekog ko ga moze pokriti u vidu Manea i Firmina, a sada to nema.

I zayebite tu pricu da nam je neko ovo ponudio na pocetku sezone prihvatili bi. I slazem se da bi, ali sada nije pocetak sezone i okolnosti su se promijenile, tako da trenutno ne mozemo biti zadovoljni.

Iskreno sa ovakvom igrom imam osjecaj da imamo 2 boda predosti, a ne 12. Vjv previse dramim, ali gubitak titule ove sezone bi mi bio definitnvni kraj.
Srce, čast i ponos!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 mar 2025, 20:49

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 mar 2025, 20:50

nerkolfc je napisao/la:
16 mar 2025, 20:01
kreirana mu je protiv PSGa pa je promašio prazan gol s dva metra.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 16 mar 2025, 21:30

Venom je napisao/la:
16 mar 2025, 20:39
Salah se neopravdano pljuje, da njega nema nas napad bi bio na nivou Unitedovog, odnosno morali bi porađat svaki gol. Imao je on i prije ovakavih utakmica, ali je imao nekog ko ga moze pokriti u vidu Manea i Firmina, a sada to nema.

I zayebite tu pricu da nam je neko ovo ponudio na pocetku sezone prihvatili bi. I slazem se da bi, ali sada nije pocetak sezone i okolnosti su se promijenile, tako da trenutno ne mozemo biti zadovoljni.
Ovo je sve tacno i slazem se s napisanim, nema se sta dodati sto se tice Salaha ali i ocekivanja s pocetka i sad. Salahu je dozvoljeno imati los dan i osim toga covjeka markiraju i ciljano guse tu stranu, problem je u tome sto niko drugi nije sposoban da odradi cisto posao, ne da pravi brojke kao Salah nego cisto da radi posao, Diaz, Jota i Nunez definitivno moraju da idu na ljeto i to je jasno kao dan. Chiesa nije ni dobio priliku, a mogao je lagano pored ovakvog Diaza, Nuneza i Jote. Sansu za dokazivanje i pecatiranje mjesta u ekipi su propustili pojedinci tipa Jones koji je tu cisto jer je scouser, ja ne vidim drugi razlog, slicno kao Diaz, odigra period od par sedmica na nivou, a onda nestane mjesecima, izgleda kao prosjek nedovoljno dobar za klub ovog renomea, a ima jos takvih u ekipi. Sta s Elliotom i Endom na ljeto ? Sta s 70% napada, osim nabrojanih Salah je jos upitnik tako da trenutno samo Gakpo izgleda kao neko ko ima cvrsto mjesto u timu. Nazad znamo da treba remont, lijevi bek oba trenutna mogu da pakuju kofere, Virgil upitnik, Trent ide u Real itd.

Sto se tice pocetka sezone top4 i mozda nada neka za jedan od domacih kupova je bilo realno ocekvanje, medutim nasao si se u martu u sansi da imas 3 trofeja, LP mozda i nismo ocekivali uzeti ali se ocekivali otici barem do 4finala li polufinala, nebitno svakako na kraju ako ga ne uzmes, lako prezaljeno ispadanje od jace ekipe, poraz u ovom finalu protiv Njukasa isto zasluzen jer su bili losiji i to je 2 takmicenja u 5 dana gdje ides praznih dzepova jbg iako ni ovo mi nije licno tesko palo.

Vise brine losa igra, nemaju gasa, nemaju energije i izgledaju kao razbijena vojska koja jedva ceka da zavrsi sezona, a na pragu su titule u EPL-u najtezeg trofeja od sva 4 moguca ove sezone. Sad nema izgovora dalje. Ostalo je samo jedno, jedan cilj do kraja. Iskreno da je City drugi i da su za 20-30% jaci brinuo bi se i s ovih 12 bodova prednosti s obzirom na sta lice, ovako mirnije se plovi prema zavrsnici.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 mar 2025, 21:35

ne pljujemo, nego ga kritikujemo

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 mar 2025, 22:05

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ackeey, EBSCO i 3 gosta.