Ja sam Willocka i Tonalija streljao u mislima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A kako klupirat ista jarane. Pa kad si klupiro u FA cupu yebeni Plymouth te izbacio. Eto i prosli vikend te slab pristup umalo kostao bodova protiv mrtvog fenjerasa, jos sa jakim sastavom. Da je rotirao mi tri boda ne bi vidjeliSuki46 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:38Nakon ovih 5 dana , liga me nece puno impresionirati.Ne igramo ništa zadnjih 4-5 utakmica .Vrti se ista ekipa , umjesto da klupiraš 4-5 prvotimaca i dadneš doznanja da nisu nedodirljivi.Gravenberch i Alexis su umrli zadnji period , pogotovo ovaj 1 , kako utakmice prolaze sve više liči na onog od prošle sezone.Toliko sam razočaran da sve popišaju u 5 dana.
Soton je bila šansa da se izrotira po cijenu i kiksa totalnog.Umrli smo totalno , nemoguće da ovaj Chiesa kakav god da je ne može 1 da počne.Salah je morao kad tad pasti , problem je što nema neko 2 da se digne pored njega.Povrede Gakpa i oba desna beka su nas kanalisala itekako.Venom je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:41A kako klupirat ista jarane. Pa kad si klupiro u FA cupu yebeni Plymouth te izbacio. Eto i prosli vikend te slab pristup umalo kostao bodova protiv mrtvog fenjerasa, jos sa jakim sastavom. Da je rotirao mi tri boda ne bi vidjeliSuki46 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:38Nakon ovih 5 dana , liga me nece puno impresionirati.Ne igramo ništa zadnjih 4-5 utakmica .Vrti se ista ekipa , umjesto da klupiraš 4-5 prvotimaca i dadneš doznanja da nisu nedodirljivi.Gravenberch i Alexis su umrli zadnji period , pogotovo ovaj 1 , kako utakmice prolaze sve više liči na onog od prošle sezone.Toliko sam razočaran da sve popišaju u 5 dana.
A da se kiksalo bilo bi sto je rotirao? Ok slazem se za Chiesu, ali u veznom redu nemas luksuz nista mijenjati. A direktna posljedica toga je sraman prijelazni rokSuki46 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:43Soton je bila šansa da se izrotira po cijenu i kiksa totalnog.Umrli smo totalno , nemoguće da ovaj Chiesa kakav god da je ne može 1 da počne.Salah je morao kad tad pasti , problem je što nema neko 2 da se digne pored njega.Povrede Gakpa i oba desna beka su nas kanalisala itekako.Venom je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:41A kako klupirat ista jarane. Pa kad si klupiro u FA cupu yebeni Plymouth te izbacio. Eto i prosli vikend te slab pristup umalo kostao bodova protiv mrtvog fenjerasa, jos sa jakim sastavom. Da je rotirao mi tri boda ne bi vidjeliSuki46 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:38Nakon ovih 5 dana , liga me nece puno impresionirati.Ne igramo ništa zadnjih 4-5 utakmica .Vrti se ista ekipa , umjesto da klupiraš 4-5 prvotimaca i dadneš doznanja da nisu nedodirljivi.Gravenberch i Alexis su umrli zadnji period , pogotovo ovaj 1 , kako utakmice prolaze sve više liči na onog od prošle sezone.Toliko sam razočaran da sve popišaju u 5 dana.
Po meni , mogao je Endo-Dominik/Jones-Elliot činiti vezni red tu utakmicu , nama su nažalost ova 3 u sredini pregorila.Svaka povreda nas vrati 2-3 koraka unazad jer nam je rotacija prekratka.FSG od ljeta 2023 je na kolektivnom odmoru što se tiče transfera.Pucali smo sami sebi u koljena i veoma dobru sezonu ukanalili kao prošlu.Venom je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:46A da se kiksalo bilo bi sto je rotirao? Ok slazem se za Chiesu, ali u veznom redu nemas luksuz nista mijenjati. A direktna posljedica toga je sraman prijelazni rokSuki46 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:43Soton je bila šansa da se izrotira po cijenu i kiksa totalnog.Umrli smo totalno , nemoguće da ovaj Chiesa kakav god da je ne može 1 da počne.Salah je morao kad tad pasti , problem je što nema neko 2 da se digne pored njega.Povrede Gakpa i oba desna beka su nas kanalisala itekako.
Ma on je morao kad tad pasti+ramazan , sigurno uticaja ima.Ali drugi igrači nisu doprinjeli kad njega stane , da se neko pojavi.Previše smo oslonjeni na njega , da me je strah da ćemo bez njega a možda i bez ostale 2 , narednih sezona biti na diobi 5-10 mjesto
Ovo je sve tacno i slazem se s napisanim, nema se sta dodati sto se tice Salaha ali i ocekivanja s pocetka i sad. Salahu je dozvoljeno imati los dan i osim toga covjeka markiraju i ciljano guse tu stranu, problem je u tome sto niko drugi nije sposoban da odradi cisto posao, ne da pravi brojke kao Salah nego cisto da radi posao, Diaz, Jota i Nunez definitivno moraju da idu na ljeto i to je jasno kao dan. Chiesa nije ni dobio priliku, a mogao je lagano pored ovakvog Diaza, Nuneza i Jote. Sansu za dokazivanje i pecatiranje mjesta u ekipi su propustili pojedinci tipa Jones koji je tu cisto jer je scouser, ja ne vidim drugi razlog, slicno kao Diaz, odigra period od par sedmica na nivou, a onda nestane mjesecima, izgleda kao prosjek nedovoljno dobar za klub ovog renomea, a ima jos takvih u ekipi. Sta s Elliotom i Endom na ljeto ? Sta s 70% napada, osim nabrojanih Salah je jos upitnik tako da trenutno samo Gakpo izgleda kao neko ko ima cvrsto mjesto u timu. Nazad znamo da treba remont, lijevi bek oba trenutna mogu da pakuju kofere, Virgil upitnik, Trent ide u Real itd.Venom je napisao/la: ↑16 mar 2025, 20:39Salah se neopravdano pljuje, da njega nema nas napad bi bio na nivou Unitedovog, odnosno morali bi porađat svaki gol. Imao je on i prije ovakavih utakmica, ali je imao nekog ko ga moze pokriti u vidu Manea i Firmina, a sada to nema.
I zayebite tu pricu da nam je neko ovo ponudio na pocetku sezone prihvatili bi. I slazem se da bi, ali sada nije pocetak sezone i okolnosti su se promijenile, tako da trenutno ne mozemo biti zadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.