FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Žali Bože Slobode, mogli su uraditi jednu pozitivnu stvar u cijeloj propaloj sezoni.
šta šta je, je*em ti
Da se uzelo te bodove koje spominjete vjerovatno bi bili drugi i onda ovaj raspored bi bio sasvim drugačiji, mislim nepovoljniji po nas. Desilo bi se da imamo isto bodova kao Borac a budemo drugi što je najgora opcija.
Mi moramo pobjediti Borca na Koševu da bi baš mogli iskoristiti taj raspored za treći dio.
Mi moramo pobjediti Borca na Koševu da bi baš mogli iskoristiti taj raspored za treći dio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
joj pitara mastaju o tituli, bice titula i arena sa 20000 kapaciteta, sve to na ljeto sad
-
- Kontakt:
Pa bježis im 5 uz utakmicu manje to je 8.luckystrike je napisao/la: ↑16 mar 2025, 21:04Poslije utakmice s lišticom sam napisao da bih bio zadovoljan da svaku rješimo 1-0, međutim Igmanu su trebali dati još jedan-dva, kad već nisu uspjeli okrenuti Veleža, čisto zbog morala i gol razlike.
Velika žal mi ostaje zbog dva boda iz Mostara, s ta dva boda, ne ulazeći u sve ranije krađe na naš račun i propuštene prilike, ostavili bi kone na min. 7 bodova a situacija na vrhu bi se dodatno zakomplikovala.
Borac se mora pobijediti kući.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- luckystrike
- Kontakt:
Pa da smo pobjedili, a trebali smo, bježali bi 7. Uz pobjedu protiv borca koju si već upisao to je 10.
S tolikom razlikom bi igrali sigurno rasterećenije.
Pri tome bi vjerovatno bili i drugi na kraju 2. dijela, s tim da ne znam koliko bi nam onda raspored bio (ne)povoljniji u 3. dijelu.
Zrinjskom bi bili na -6, i situacija bi uz zrinjski kakav jeste trenutno, sigurno bila interesantnija!
Još da je bilo sreće i da se zrinjski okliznuo večeras, uh!
Pri tome bi vjerovatno bili i drugi na kraju 2. dijela, s tim da ne znam koliko bi nam onda raspored bio (ne)povoljniji u 3. dijelu.
Zrinjskom bi bili na -6, i situacija bi uz zrinjski kakav jeste trenutno, sigurno bila interesantnija!
šta šta je, je*em ti
Nema teorije za titulu, nadam se Kupu!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
U noći Kadra pobjedu daj nam Ti.luckystrike je napisao/la: ↑16 mar 2025, 23:09Pa da smo pobjedili, a trebali smo, bježali bi 7. Uz pobjedu protiv borca koju si već upisao to je 10.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mi smo sve snove o tituli izgubili porazom od Zrinjskog na Koševu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pobjeda protiv borca na kosevu, pobjeda borca u banja luci pobjeda zrinjskog zelje kuci, da zrinjski izgubi od borca da idigraju nerjeseno sa zeljom velezomm sb mi smo prvaci 100% jerbi imali medjusobi omjer jaci (morali bi pobjedit mi njih 2 gola razlike)
Najspremnija smo ekipa
Najbrza smo ekipa
Najsiri roster
U slucaju da nam se Djordjevuc butic i jovic vrate uz to da ce se abd Krdzakic jos dic kao i pavici i lulic..
Sad je do Colpe vice i makarona
Najspremnija smo ekipa
Najbrza smo ekipa
Najsiri roster
U slucaju da nam se Djordjevuc butic i jovic vrate uz to da ce se abd Krdzakic jos dic kao i pavici i lulic..
Sad je do Colpe vice i makarona
Nadam se da se varam, ali ljudi kao da su počeli zaboravljati sve one sudijske greške. Sad je priča "eh da smo pobijedili Veleža, eh da smo pobijedili Željezničar." Eto k'o biva mi smo sami krivi jer smo u ovakvoj situaciji. Evo pitanje, da smo pobijedili i Veleža i Željezničara, šta mislite kakvo bi bilo suđenje u nastavku?
Nisi sposoban Veleža dobiti s igračem više čitavo poluvrijeme, a sposoban su uzeti 11 u nizu.

Pariz u Francuskoj, Bayern u Njemačkoj, Dinamo u Hrvatskoj, Olympiakos u Grčkoj ovo teško mogu ostvariti, a to su ekipe koje godinama dominiraju u svojim ligama.

Ti si ili teški trol ili Mirvićev plaćenik.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Titula je neostvariva ove sezone sigurno, prevelika je razlika i za neke normalne uslove a ne ove koje imamo da se ne mozes ni nadat kiksu ekipe sa kojom se boris osim s tobom i mozda u jos 2 utakmice.
Ligu odigrati rasterećeno i uigravati za iduću sezonu a sve snage usmjeriti na kup da probamo to uzeti jer smo vec dokazali da mozemo igrati s ovim ekipama koje su ostale i kad nas kradu
Ligu odigrati rasterećeno i uigravati za iduću sezonu a sve snage usmjeriti na kup da probamo to uzeti jer smo vec dokazali da mozemo igrati s ovim ekipama koje su ostale i kad nas kradu
-
- Kontakt:
Plaćenik samo nisam MirvicevMokes je napisao/la: ↑17 mar 2025, 01:15Nisi sposoban Veleža dobiti s igračem više čitavo poluvrijeme, a sposoban su uzeti 11 u nizu.![]()
Pariz u Francuskoj, Bayern u Njemačkoj, Dinamo u Hrvatskoj, Olympiakos u Grčkoj ovo teško mogu ostvariti, a to su ekipe koje godinama dominiraju u svojim ligama.![]()
Ti si ili teški trol ili Mirvićev plaćenik.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
raja vecinom lupa, nama realno fale 4 boda iz derbija, 2 protiv veleza i 2 iz sirokog, gdje smo uprkos kradji trebali pobjediti, ali ne mozes se odbraniti **** 20 sekundi. Posusje tu ne racunam, jer je ono bila bas ofirna kradja. Treba probati uzeti kup, liga nam je davno pobjegla.
-
- Kontakt:
ma samo kup ganjati kakva titula sta vam je. Sa igracem vise nisi veleza mogao uzeti
Iduce sezone onda ne treba ni izlaziti na teren jer jbg pokrasce te. Napasti i uzeti sve sto se nudi, pa za sta bude dovoljno na kraju nek bude. Mi ako proradimo u napadu ovo ce se zakuhat dobro. Ako i ne bude mi smo dali sve od sebe i to je to.
-
- Kontakt:
Ovu i naredu godinu hladno zaboraviti o nekoj tituli..ove jer nam bjeze ovi puno, a nismo toliko mocni, narednu Vico slavi 100 kluba na sve to su u ozbiljnoj lovi..
-
- Kontakt:
ne bi ni meni jasno, ali evo sad sam vidio da nije pozvan (ustvari nije ni moguće da ga pozovu hahahaha)... stoji mu na transfermarktu da mu je naredna utakmica za u21, pa sam zato pitao
SARAJEVO SIAMO NOI <3