Uvedeno za vrijeme Hadzijine vladavine.
I, više se ne može ispraviti.
Svakako mi moramo plaćati puni iznos, kad trenutno u klubu nemamo ljudi koji raspolažu kesom.
Potjeralo...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Uvedeno za vrijeme Hadzijine vladavine.
Pa, što se onda te obaveze ne ispunjavaju, ako je tako lako?caffetin je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:24
patako itreba bit
nemozes se busat uprsa drzavom akrasti je
puni iznos nego sta![]()
bravo zeljo
Sad ce te zaskocit jer si rekao da nije penal ili ces dobit pridjev lobotomac. Haman ne znas pravila foruma, doduse ni ja nikako da dobijem a trazio sam.Lokomotifa je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:33Evo Savez priznao da je drugi penal za Radnik neregularno dosuđen, i šta sad, ko bi Želji vratio bodove da nije Boljevićeve majstorije?
Glupo je što moramo toliko o suđenju govoriti, ali ti ljudi vedre i oblače, odlučuju ko će biti prvak, ko će u Evropu, ko će ispasti, šta će ti onda zeleni teren kad koliko god golova zabiješ, oni mogu dosuditi 2-3 penala i rješavati utakmice.
I VAR nije donio nikakvu pravdu kad je sa VAR-om ljudski faktor još više prisutan, alo glavni sudija ne odrađuje "posao" odradit će VAR sudija i nije jednom to viđeno. I nemojte govoriti Peljto je naš, kad je frajer upao u čistu autocenzuru i sam je priznao da pošto ga povezuju sa Željom da će biti najstrožiji prema Želji, ne ide to tako jarane, sudi po stanju na terenu, a ne po jeftinim čaršijskim pričama.
Niko.Lokomotifa je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:33Evo Savez priznao da je drugi penal za Radnik neregularno dosuđen, i šta sad, ko bi Želji vratio bodove da nije Boljevićeve majstorije?
Jasno se vidi na snimku da su Boljevica uvukli metar i po u teren da mogu priznat gol a o faulu Radovca se nema sta pricat. Milion posto faul. Spasili nas sudci.avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:01Hvala @mavi na objasnjenju.
Eh eto ti pravila.
Ja sam (bio) siguran da prvi penal je čisto na loptu bilo, a drugi penal glupost Markovića, koja bi se samo protiv nas svirala, ali je i dalje penal.
A ono ispade obrnuto.
Ali, hajde ja vjerujem @virtualu. Ako on kaže da su oba penala čista ko suza, da je Radovac napravio faul kod gola, i da je Boljević bio u ofsajdu, onda je tako.
Pogurao nas je Petrović i Peljto, hvala im.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:01da je Radovac napravio faul kod gola, i da je Boljević bio u ofsajdu, onda je tako.
Jedino pitanje koje se postavlja je, da li cu ti **** mater sad ili odma hulahopkiceduskajurisic1 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:39Jedini problem je u nama. Jednostavno je, nemamo ozbiljnih ljudi u klubu. Ljudi koji su politickim putem dosli do kluba godinama unazad, plus repovi misketovih lobotomaca. Kombinacija ne daj Boze nikome.
Zato nam se sve ovo desava. Od kluba koji je bio strah i trepet u ligi mi smo se doveli da na nama svi silje ****, plus nas deru.
Dalje, ako znas da nisi platio porez ili kasnis, koji je mozak uopce dovodio igrace koje neces moci registrovati. Ostali smo bez tri igraca, a moglo se desiti da ostanemo bez pet ili sest i sta onda? Niko ne bi odgovarao za takav javasluk.
Ovo je samo dokaz neozbiljnosti ljudi u klubu. I nista me vise ne cudi. Pobjedili smo Radnik, a pitanje je da li ces sljedeci put?
Mrzim kad moram izvlačiti postove.