Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari igraju sezonu zivota. Bice oko treceg ili cetvrtog mjesta i ispasti u polufinalu kupa. Zeljo grca u dugovima a aBd uzima kup.
Jos da dodam da ne mogu ,raspalog' Zelju uzeti ni u ligi.
Kome smetaju DIVOVI.
Jos da dodam da ne mogu ,raspalog' Zelju uzeti ni u ligi.
Kome smetaju DIVOVI.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- GoskGabela
- Kontakt:
Imaju osobe zadužene u županijskim i federalnim ministarstvima da kontroliraju izdaju li se fiskali ili ne u cijeloj FBiH. Na kraju država može taj problem riješiti za tjedan dana. Što ne amnestira Zeljeznicar iz priče da ih politika po tko ozna koji put spašava. Politička prcija obicna.Pact1921 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 01:35Inace posusje grad poznat po fiskalnim racunima. Ljudi uvijek magicno imaju najmanji proracun na plate. Znaci vi kad izracunate koliko oni daju za plate kontas igraci nemaju hljeba da jedu bar po knjigama . Isto kao tuzla city u svoje vrijeme ljudi 2 na tabeli znaci deru sve timove krpic 2 strijelac lige dzafic leti po terenu a na papiru pise najmanje plate kod njih.
Misliš da bi Posusju bili otpisani dugovi kako da ne.
Zbog vas se zakoni prave.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Evo ga opet, ponosni jer nisu izgubili od Sarajeva. Ljepota.

-
- Kontakt:
Kome smeta jako Sarajevo?
-
- Kontakt:
Potpuno nerealan post
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Izuzev aBd prognoze, sasvim tačan i realan post.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Mjerilo uspješnosti sezone im je derbi sa Sarajevom. Danas im je prihvatljivo izgubiti od Borca i Zrinskog minimalnom razlikom, dok protiv Sarajeva još uvijek gledaju da nekako ostanu neporaženi. Totalno će obesmisliti derbi utakmice svojim luzerskim mentalitetom.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.
Realno, krivi su ljudi u upravi. I, tu nema opravdanja.
Ali, Boga mi, ni pitarsko maslo nije za Ramazana.
Na tri načina igrači primaju plate, tužilaštvo trenutno vrši neke istražne radnje vezano za navedeni klub...
Baš me čudi da o tome ne pišu ovi što sve znaju...
Na tri načina igrači primaju plate, tužilaštvo trenutno vrši neke istražne radnje vezano za navedeni klub...
-
- Kontakt:
mavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pisao bi duska al ne smije jer će ga opet otjerati s foruma kao onomad, ili ipak nema pojmamavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
mavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.

-
- Kontakt:
Ti znaš kako plate dobijaju i sta ko istražuje smijesan si likmavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 19 mar 2025, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:35mavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.
Baš me čudi da o tome ne pišu ovi što sve znaju...ovo pisete 10 godina
Seru samo o Zelji, a ovi neki jos gorimavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.
Zeljo vraca drzavi,a za neke ni ne postoji drzava
Plate im 1000 maraka i titule osvajaju
Gdje su porezi iz Hercegovine i RepublikenSrpske nema ih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ono sto svi znamo a ne ovo sto kone pisu jer su iskompleksirane,zeljkan opet trazi odgodu placanja jer u ovim okolnostima nece moci u evropu,so tada ovdje filozofiraju o Sarajevu,pranju para i slicne nebuloze a realnost je sa druge strane veoma okrutna.
-
- Kontakt:
5 reečenica 6 laži ko da vas je isti k pravio.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:35Pisao bi duska al ne smije jer će ga opet otjerati s foruma kao onomad, ili ipak nema pojmamavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.
Baš me čudi da o tome ne pišu ovi što sve znaju...![]()
Nit je istina da se sprovodi šta a ovo drugo da ne govorim, čuj otjerali me s foruma. hahahaha
Neće vam laži o nama vratiti dugove. Fkt neće, prestanite živjet u iluziji. Nije podjebavanje nikakvo. Suočite se sa realnošću.
Vrlo lako se može provjerit koliko je Sarajevo platilo poreza i tu odmah vidite da je to 3 puta više nego vi, i da ovo što pričate je nonsens.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Svake godine usta prica,opet mole savez i traze veze za odgodu dugova inace nema evrope,inace zna se ko godinama najvise placa drzavi i to je lako provjeriti,plus placeno par miliona duga koje zeljkan npr vuce 20 godina.
-
- Kontakt:
Treća faza - svako drugi je u problemu mi nismo. Svi su krivi mi nismo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:49Svake godine usta prica,opet mole savez i traze veze za odgodu dugova inace nema evrope,inace zna se ko godinama najvise placa drzavi i to je lako provjeriti,plus placeno par miliona duga koje zeljkan npr vuce 20 godina.
Polako još 10 godina pa će skontati ako ih bude.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.