Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedino vi mozete nestati ako mirva ustane na lijevu nogu
pankoga boli prangija zaposusje gosk ite slicne klubove moj tiGoskGabela je napisao/la: ↑19 mar 2025, 07:46Imaju osobe zadužene u županijskim i federalnim ministarstvima da kontroliraju izdaju li se fiskali ili ne u cijeloj FBiH. Na kraju država može taj problem riješiti za tjedan dana. Što ne amnestira Zeljeznicar iz priče da ih politika po tko ozna koji put spašava. Politička prcija obicna.Pact1921 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 01:35Inace posusje grad poznat po fiskalnim racunima. Ljudi uvijek magicno imaju najmanji proracun na plate. Znaci vi kad izracunate koliko oni daju za plate kontas igraci nemaju hljeba da jedu bar po knjigama . Isto kao tuzla city u svoje vrijeme ljudi 2 na tabeli znaci deru sve timove krpic 2 strijelac lige dzafic leti po terenu a na papiru pise najmanje plate kod njih.
Misliš da bi Posusju bili otpisani dugovi kako da ne.
Zbog vas se zakoni prave.
hapostojali hanepostojali necese niko podupetu pocesati
menstrual
-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao,ovo pricate 15 godina,kad ode Tan pa kad ode Nam pa sad kad ode Mirva hahaha samo nastavite,pravi cirkus od klubaduskajurisic1 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:57Jedino vi mozete nestati ako mirva ustane na lijevu nogu
Klasicni zohari koji su navikli da bauljaju i prezivljavaju. Duzni i Bogu i narodu 

1946-1987
- svrakino1921
- Kontakt:
Otpis dugova sportskim kolektivima sutra na dnevnom redu Doma naroda Parlamenta FBiH: Spas za pojedine klubove i saveze ili amnestiranje za iste!?
Otpis dugova sportskim kolektivima sutra na dnevnom redu Doma naroda Parlamenta FBiH: Spas za pojedine klubove i saveze ili amnestiranje za iste!?
Dom naroda Parlamenta FBiH sutra će, pored ostalog, razmatrati prijedlog zakona o djelimičnom otpisu dugova sportskim kolektivima koji imaju kapacitet da se bore na evropskim takmičenjima, ali prepreka su im finansijska dugovanja.
U postupcima licenciranja za takmičenja, finansijski kriterij je imperativ i uslovi su definisani pravilima UEFA-e, FIFA-e, FIBA-e, kao i ostalih međunarodnih asocijacija.
Navedeni zakon uputila je u parlamentarnu proceduru Vlada FBiH s ciljem da sportski kolektivi mogu zaključiti sporazum o izmirenju duga i na taj način dobiti licencu za nastupe na evropskim takmičenjima.
Vlada je Federalnom parlamentu predložila i da takve zakonske izmjene razmotri po hitnom postupku jer, kako je navela, nisu složene i obimne, što dozvoljava i Poslovnik.
Puni službeni naziv akta je Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima i najavljen je kao prva tačka dnevnog reda sutrašnje sjednice Doma naroda.
Kad Pitari pocnu mudrovat
Prvo se upoznajte sa zakonom pa onda rezonujte ovdje
Svašta
Dom naroda Parlamenta FBiH sutra će, pored ostalog, razmatrati prijedlog zakona o djelimičnom otpisu dugova sportskim kolektivima koji imaju kapacitet da se bore na evropskim takmičenjima, ali prepreka su im finansijska dugovanja.
U postupcima licenciranja za takmičenja, finansijski kriterij je imperativ i uslovi su definisani pravilima UEFA-e, FIFA-e, FIBA-e, kao i ostalih međunarodnih asocijacija.
Navedeni zakon uputila je u parlamentarnu proceduru Vlada FBiH s ciljem da sportski kolektivi mogu zaključiti sporazum o izmirenju duga i na taj način dobiti licencu za nastupe na evropskim takmičenjima.
Vlada je Federalnom parlamentu predložila i da takve zakonske izmjene razmotri po hitnom postupku jer, kako je navela, nisu složene i obimne, što dozvoljava i Poslovnik.
Puni službeni naziv akta je Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima i najavljen je kao prva tačka dnevnog reda sutrašnje sjednice Doma naroda.
Kad Pitari pocnu mudrovat
Prvo se upoznajte sa zakonom pa onda rezonujte ovdje
Svašta
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne vidim zašto bismo mi vise ista državi plaćali ako otpišu melji dugove. Ja plaćam milione, a onda neko dodje komsiji i kaze ti ne moraš, halal olsun.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Godinama gledamo isti scenario, prave lazne profile, infiltriraju se kao nasi navijaci, grade „buildup“ sve do trenutka kada se pocnu poklapati sami sa sobom. Bukvalno od jutra do sutra pisu romane i slazu price. Isti ovi su vise puta argumentovano ugaseni, ali nastavljaju po svom jer jednostavno nemaju obraza. Zamisli tog zivota, glumis navijaca rivala po forumima da se mozes poklapati
Kad god vidite da neko laje ovoliko i 24/7 pise o Zelji, a nije nas navijac, znajte da tu nesto nije u redu. Niko normalan ne moze biti ovako opsjednut klubom za koji ne navija. To je dijagnoza, nemoc i patoloska opsjednutost a koji u isto vrijeme pokusavaju sakriti svoje prljave poslove ispod tepiha.
Nije njima bitan ni Borac, ni Zrinjski, ni porez ni doprinosi, niti bilo koji drugi klub u drzavi. Bitan im je samo Zeljo i tu opsesiju vidimo ovdje iz dana u dan.
Za dobrobit BH fudbala, borbu treba voditi iskljucivo protiv ovakvih hinja

Kad god vidite da neko laje ovoliko i 24/7 pise o Zelji, a nije nas navijac, znajte da tu nesto nije u redu. Niko normalan ne moze biti ovako opsjednut klubom za koji ne navija. To je dijagnoza, nemoc i patoloska opsjednutost a koji u isto vrijeme pokusavaju sakriti svoje prljave poslove ispod tepiha.
Nije njima bitan ni Borac, ni Zrinjski, ni porez ni doprinosi, niti bilo koji drugi klub u drzavi. Bitan im je samo Zeljo i tu opsesiju vidimo ovdje iz dana u dan.
Za dobrobit BH fudbala, borbu treba voditi iskljucivo protiv ovakvih hinja

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
mavi je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:30Pa, dobro, Željo jeste u teškoj situaciji, igrači su prijavljeni na pune iznose, zbog toga se i kasni s uplatom doprinosa.
Realno, krivi su ljudi u upravi. I, tu nema opravdanja.
Ali, Boga mi, ni pitarsko maslo nije za Ramazana.
Na tri načina igrači primaju plate, tužilaštvo trenutno vrši neke istražne radnje vezano za navedeni klub...
Baš me čudi da o tome ne pišu ovi što sve znaju...
Sve i da je tako i da primaju na milion nacina, to ne moze niko ziv dokazati, a ne nase tuzilastvo, ne sikiraj se , sikiraj se da ti ovaj zakon usvoje inace si donji.
E zamisli koliko je to bolesno i koliko su u politici i rezimski da ljudi donose zakon za njih.
- Shategabri
- Kontakt:
Komšo
kopaju vas Hrvati
Ovaj zakon je čisto kažnjavanje klubova koji ispunjavaju svoje obaveze. Trafika će se zatvoriti ako ne uplati doprinose, a ovdje se svjesno ide da se to odobrava pojedinim javnim preduzećima i sportskim kolektivima. Dođemo do toga da Željezničar ne može u Evropu jer nije plaćao doprinose, ima dugovanja. Da citiram predsjednika SDA: 'Ja, i?". Možda je mogao i GOŠK iz Gabele kupit pet polovnih stranaca, boriti se za prvo mjesto, a onda će mu neko otpisati dugovanja. Ovo nije korektno prema kolektivima koji ispunjavaju obaveze", poručio je Karamatić na jednoj od posljednjih sjednica Doma naroda FBiH.
"Bio sam sportski radnik, ne pretjerano aktivan. Mene angažuju kad treba voditi skupštinu, kad je klub pred gađenjem. i kad nestane javnog finansiranja iz preduzeća HDZ-a. Onda me zovu 'Hajde Mario malo uleti'. Kad stanu na noge, onda me sklone. Ovaj zakon se već deset godina produžuje i istim klubovima se ide na ruku. Vrijeme je da se podvuče crta. Ako ne može Željezničar, može Stupčanica iz Olova ako ona nema dugovanja. Ako ima i ona, onda nema Boljava iz Drinovaca. Izaći će neko u Evropu", dodao je Karamatić.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Otprilike to je taj omjer...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Za razliku od prije, danas igraci Sarajeva primaju velike plate, sto bi u konacnici moglo ostati na teretu kluba, ako mirva ustane na lijevu nogu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:07Kao sto sam rekao,ovo pricate 15 godina,kad ode Tan pa kad ode Nam pa sad kad ode Mirva hahaha samo nastavite,pravi cirkus od klubaduskajurisic1 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:57Jedino vi mozete nestati ako mirva ustane na lijevu nogu
Ako Mirva ustane na lijevu nogu ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Strah me i pomisliti šta bi bilo ako bi jednog dana Mirva ustao na lijevu nogu.
Ovaj je fakat gori i od Ordena, kojem se ovim putem izvinjavam u ime sva tri profila.

Ovaj je fakat gori i od Ordena, kojem se ovim putem izvinjavam u ime sva tri profila.
-
- Kontakt:
Ne moze te ni biti strah kad si paglu pa ne kontas. Nije mi to cudno bas.
Opsesije, dijagnoze, romani, emojiji... Odakle više snage, a i vremena hahahahah ?
-
- Kontakt:
Jel realno da se opet spinuje i da se mi opet kao pravdamo? U pitanju je reprogram koji se donese svake godine za klubove koji redovno placaju obaveze i prijasnja dugovanja sa kamatom. Dug se nakupio u koroni kada su zabranili rad klubu koji ima obaveze i dugovanja prema zaposlenim, a nikakav podsticaj nisu dali da se pomogne klubovima da izadju iz te krize. Danas Zeljo placa dugovanja s kamatom redovno i u pitanju je reprogram na toj osnovi. Kad vec nisu izasli u susret na druge nacine u koroni, ovo je najmanje sto mogu uraditi. Nisu u pitanju otpisivanja nikakvih dugova nego kamate.
Tako je, Benko, Delac, Stojcev, Duljevic, Krste, Cimirot... igrali za 1500 KM, ali imali su i jedan obrok u chipasu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:29Za razliku od prije, danas igraci Sarajeva primaju velike plate, sto bi u konacnici moglo ostati na teretu kluba, ako mirva ustane na lijevu nogu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:07Kao sto sam rekao,ovo pricate 15 godina,kad ode Tan pa kad ode Nam pa sad kad ode Mirva hahaha samo nastavite,pravi cirkus od klubaduskajurisic1 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 12:57Jedino vi mozete nestati ako mirva ustane na lijevu nogu
- svrakino1921
- Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑19 mar 2025, 13:46Jel realno da se opet spinuje i da se mi opet kao pravdamo? U pitanju je reprogram koji se donese svake godine za klubove koji redovno placaju obaveze i prijasnja dugovanja sa kamatom. Dug se nakupio u koroni kada su zabranili rad klubu koji ima obaveze i dugovanja prema zaposlenim, a nikakav podsticaj nisu dali da se pomogne klubovima da izadju iz te krize. Danas Zeljo placa dugovanja s kamatom redovno i u pitanju je reprogram na toj osnovi. Kad vec nisu izasli u susret na druge nacine u koroni, ovo je najmanje sto mogu uraditi. Nisu u pitanju otpisivanja nikakvih dugova nego kamate.
Bravo