Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sta kaze - nije ovaj Kipar kao onaj sto je pobijedio Papeta i mene.
E moj Mesa, pa nije ni naša reprezentacija kao ona koju ste vi imali...upropastili ste generaciju (Pape je bajg i uspio SP izboriti), a bas ti si joj dohakao.
Izgubio si od Kipra s igračima u svoj prajmu haman: Begovic Bournemouth, Pjanic Juventus, Kolasinac Arsenal, Dzeko Roma, Lulic Lazio, Ibisevic Herta, Bicakcic Hoffenheim, Zukanovic Genoa...
I ono i dalje nema stida pa se oglasava.
E moj Mesa, pa nije ni naša reprezentacija kao ona koju ste vi imali...upropastili ste generaciju (Pape je bajg i uspio SP izboriti), a bas ti si joj dohakao.
Izgubio si od Kipra s igračima u svoj prajmu haman: Begovic Bournemouth, Pjanic Juventus, Kolasinac Arsenal, Dzeko Roma, Lulic Lazio, Ibisevic Herta, Bicakcic Hoffenheim, Zukanovic Genoa...
I ono i dalje nema stida pa se oglasava.
Kakva je ovo ljiga od čovjeka.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Da je Safet uradio pravu stvar i otisao nakon SP, ne bi se Mesa desio.
Prelako smo ostali bez dva velika takmicenja poslije SP Brazil.
Prelako smo ostali bez dva velika takmicenja poslije SP Brazil.
Pa ovaj Danas kipar je svemirski brod za onaj sto je mesu pobjedio 3 2. Ova Danas ekipa je bar profesionalna, Ona je bila poluamaterska..covjek kojem Haris medunjanin igra zadnjeg veznog tj razbijaca ili ognjen vranjes( protiv kipra) ili edin Cocalic u najbitnijoj tekmi Koji tu poziciju nikada Nije igrao bi trebao da vrati trenersku diplomu nazad I da se prestane prosipati po medijima...
Kad se sjetim onog njihovog Christofija, sto nam 2 gola uvali. Dan danas imam traume od njega...
Jos slag na tortu, Pjanic promasio penal u 90-oj
Jos slag na tortu, Pjanic promasio penal u 90-oj

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jest bio propalica al pod njegovim vodstvom smo igrali najljepši fudbal...ko se sjeca one utakmice protiv Belgije i nesretnog poraza 3:4, na blatnjavoj Šugavici....creme de la creme fudbalski.
Svaki mjesec pregledam tu utakmicu.
Svaki mjesec pregledam tu utakmicu.
Ako je ljepota fudbala nabiti na Đurića/Džeku, onda se slažem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.