Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sta kaze - nije ovaj Kipar kao onaj sto je pobijedio Papeta i mene.
E moj Mesa, pa nije ni naša reprezentacija kao ona koju ste vi imali...upropastili ste generaciju (Pape je bajg i uspio SP izboriti), a bas ti si joj dohakao.
Izgubio si od Kipra s igračima u svoj prajmu haman: Begovic Bournemouth, Pjanic Juventus, Kolasinac Arsenal, Dzeko Roma, Lulic Lazio, Ibisevic Herta, Bicakcic Hoffenheim, Zukanovic Genoa...
I ono i dalje nema stida pa se oglasava.
E moj Mesa, pa nije ni naša reprezentacija kao ona koju ste vi imali...upropastili ste generaciju (Pape je bajg i uspio SP izboriti), a bas ti si joj dohakao.
Izgubio si od Kipra s igračima u svoj prajmu haman: Begovic Bournemouth, Pjanic Juventus, Kolasinac Arsenal, Dzeko Roma, Lulic Lazio, Ibisevic Herta, Bicakcic Hoffenheim, Zukanovic Genoa...
I ono i dalje nema stida pa se oglasava.
Kakva je ovo ljiga od čovjeka.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Da je Safet uradio pravu stvar i otisao nakon SP, ne bi se Mesa desio.
Prelako smo ostali bez dva velika takmicenja poslije SP Brazil.
Prelako smo ostali bez dva velika takmicenja poslije SP Brazil.
Pa ovaj Danas kipar je svemirski brod za onaj sto je mesu pobjedio 3 2. Ova Danas ekipa je bar profesionalna, Ona je bila poluamaterska..covjek kojem Haris medunjanin igra zadnjeg veznog tj razbijaca ili ognjen vranjes( protiv kipra) ili edin Cocalic u najbitnijoj tekmi Koji tu poziciju nikada Nije igrao bi trebao da vrati trenersku diplomu nazad I da se prestane prosipati po medijima...
Kad se sjetim onog njihovog Christofija, sto nam 2 gola uvali. Dan danas imam traume od njega...
Jos slag na tortu, Pjanic promasio penal u 90-oj
Jos slag na tortu, Pjanic promasio penal u 90-oj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jest bio propalica al pod njegovim vodstvom smo igrali najljepši fudbal...ko se sjeca one utakmice protiv Belgije i nesretnog poraza 3:4, na blatnjavoj Šugavici....creme de la creme fudbalski.
Svaki mjesec pregledam tu utakmicu.
Svaki mjesec pregledam tu utakmicu.
Ako je ljepota fudbala nabiti na Đurića/Džeku, onda se slažem.
Ovaj covjek je pobjedio Vels, mozda da on i Barba da probaju zajedno…
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Samo ovog covjeka kontaktirati za taktiku protiv drugih Zmajeva 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Bezveze potrosen covjek, u nevakat vodio repku, treba mu sad Barbarez prepustit kad je odradio skautski posao.
Sve rekao kako i jest svaka mu čast
Teško je bilo braniti se toliko dugo vremena, iako je evidentno da Austrija ima puno problema. Oni su kući jedva pobijedili i Kipar. Zato sam i vidio tu našu šansu", poručio je nekadašnji bh. selektor.
Neke od zaista rijetkih zamjerki selektoru Sergeju Barbarezu od strane javnosti odnosile su se na kasne izmjene, kao i to što je Edina Džeku držao u igri cijeli meč.
"Ne bih kritikovao, ali ako igrate nisku formaciju, daleko od gola, onda je Edinu sigurno teško. Ja da sam selektor znao bih šta i kako s njim. Možda ga je trebao ostaviti za zadnjih 30 minuta, jer on zna sačuvati loptu kao niko. Ali mu se mora dodati jedan brži igrač", pojasnio je Baždarević.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tuzno da to selektor nije vidio na vrijeme. Mozda bi sad pravili grupe za SP...StevieG8 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 19:13Sve rekao kako i jest svaka mu čast![]()
Teško je bilo braniti se toliko dugo vremena, iako je evidentno da Austrija ima puno problema. Oni su kući jedva pobijedili i Kipar. Zato sam i vidio tu našu šansu", poručio je nekadašnji bh. selektor.
Neke od zaista rijetkih zamjerki selektoru Sergeju Barbarezu od strane javnosti odnosile su se na kasne izmjene, kao i to što je Edina Džeku držao u igri cijeli meč.
"Ne bih kritikovao, ali ako igrate nisku formaciju, daleko od gola, onda je Edinu sigurno teško. Ja da sam selektor znao bih šta i kako s njim. Možda ga je trebao ostaviti za zadnjih 30 minuta, jer on zna sačuvati loptu kao niko. Ali mu se mora dodati jedan brži igrač", pojasnio je Baždarević.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Mozda da probate ti i Mesa zajedno
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 21 gost.