Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sam i sačekao četvrtak da ovo napišem. Da se zna na koju srijedu mislim.
Ne možeš to porediti jer su Hrvati ispred nas daleko. Svijet se modernizuje, ide ka boljim opcijama, jedino mi živimo u 17. stoljeću. Ja sam podržao izbacivanje onih odvratnih kontejnera ispred stadiona, pa krenule gluposti tipa "nemam ja kreditnu karticu", "ima starih koji ne znaju", "ne zna mi se 5 do 12 hoću li na tekmu" itd.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2025, 04:22Sviju mi zakukali ko '92..
I onda dodje tekma hladno vrijeme (listica), a na Kosevu 4.500 milje. I gdje su ti sto im je draz da se karte prodaju ispred stadiona?
Nikog nista ne treba pitati samo raditi onako kako svi u EU rade, pustis samo da komentarisu i cao.
Ko vam brani da kupujete online, sta se zaliteGalileoGalilei je napisao/la: ↑20 mar 2025, 10:25Ne možeš to porediti jer su Hrvati ispred nas daleko. Svijet se modernizuje, ide ka boljim opcijama, jedino mi živimo u 17. stoljeću. Ja sam podržao izbacivanje onih odvratnih kontejnera ispred stadiona, pa krenule gluposti tipa "nemam ja kreditnu karticu", "ima starih koji ne znaju", "ne zna mi se 5 do 12 hoću li na tekmu" itd.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2025, 04:22Sviju mi zakukali ko '92..
I onda dodje tekma hladno vrijeme (listica), a na Kosevu 4.500 milje. I gdje su ti sto im je draz da se karte prodaju ispred stadiona?
Nikog nista ne treba pitati samo raditi onako kako svi u EU rade, pustis samo da komentarisu i cao.
Daleko smo mi od bilo koje civilizacije jer je ovdje veliki procenat nepismenih ljudi generalno, informatički ne moram ni govoriti.
Ma niko nam ne brani jer to radim uvijek,doce i kod nas vrijeme jer druge opcije neces imati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 11:15Ko vam brani da kupujete online, sta se zaliteGalileoGalilei je napisao/la: ↑20 mar 2025, 10:25Ne možeš to porediti jer su Hrvati ispred nas daleko. Svijet se modernizuje, ide ka boljim opcijama, jedino mi živimo u 17. stoljeću. Ja sam podržao izbacivanje onih odvratnih kontejnera ispred stadiona, pa krenule gluposti tipa "nemam ja kreditnu karticu", "ima starih koji ne znaju", "ne zna mi se 5 do 12 hoću li na tekmu" itd.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2025, 04:22Sviju mi zakukali ko '92..
Daleko smo mi od bilo koje civilizacije jer je ovdje veliki procenat nepismenih ljudi generalno, informatički ne moram ni govoriti.
Pustite ko hoce da kupuje kesom. Ne rade svi u firmama da moraju imati platu koja lijeze na racun. Vecina privatnika(trgovci, gradjevinci, prevoznici, ugostitelji i sl.) imaju pare samo na racunu od firme i imaju kes u djepu. Uplacuju sami sebi doprinose drzavi. Ne treba im kartica da im neko uplati platu.
Zavrsite tu temu i ostavite mogucnost da ljudi kupuju pred stadionom
Ne blamiram se.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑20 mar 2025, 11:29Tatamata1946 valjda znas ako si prijavljen pa makar i na minimalac da platu moras primati preko kartice, pa kakva god to firma bila. Nemoj se bolan blamirati.
Slazem se da treba ostavit kontajnjer, ali samo do momenta kad se pocne snimat tribina…Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 11:42Ne blamiram se.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑20 mar 2025, 11:29Tatamata1946 valjda znas ako si prijavljen pa makar i na minimalac da platu moras primati preko kartice, pa kakva god to firma bila. Nemoj se bolan blamirati.
Pa mnogi ne rade u firmi i rade za sebe. Ne primaju platu nego uzinaju kes od kupaca i musterija. Moraju mjesecno uplatiti penziono i zdravstveno a plata im je ono sto zarade odnosno kes koji uzmu iz ruke u ruku. Mogu zaraditi 100 maraka a mogu 10 hiljada npr ali doprinose drzavi moraju platiti. Procitaj malo sta je pausal
A nije ni bitno, poenta je da treba imati opciju za online kupovinu koju koristi manjina i opciju za kupovinu kesom pred stadionom koju koristi vecina
Pa dobro nije lose, ima krcat zapad da bude jos s Hordama.
Romantika
Gledaj to pozitivno, proslu nije mogao ni zapad
ma treba dati samo sa clanskim i fino nece nista narusiti statiku
kad bi ga zabio 1mil vise odmah cijenaluckystrike je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:14armenija - Gruzija danas u 6, bilo bi plaho da Guliashvili upiše koju minutu
Smaknule ga kone nije slaba cijena mufticu i jaberuluckystrike je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:23Samim nastupom bez ikakvog učinka, statusom reprezentativca igraču cijena na tržištu ide gore barem 10-20%.
Kad smo kod marketa, šta je s @BigZlatan? nema ga odavno...
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Lavcina, laznokrilo, nedimmmm1337, riki46, supervizor, Tarapi, Tatamata1946, ubipara i 123 gosta.