Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moram priznati da je uživanje gledati ovo koprcanje "pravih srbijandera". Od sinoć ona emisija, i ovo danas šta izjavljuju bogami je opasna frkica. Ističe vrijeme a oni nemaju nikakve pozicije za pregovore i eventualni spas od Zakona. Još ako im Čovke zamandali, yebali su ježa. 

Otkud ti ova informacija?
Tacno si napisao sve potpuno suprotno svakoj izjavi svakog stranca osim vucica i lukasenka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Novi momenat Nenada Stevandića: Spreman sam povući zakone koje je donijela NSRS, ako to isto učini i Schmidt

Još kad nelegalni VP, odnosno turista iz Njemačke donese zakon o državnoj imovini, bit će još više plakanja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- napoleon72
- Kontakt:
Stranci palamude o raspadu BiH vec 20 godina. Samo ukucaj na google "new war in Bosnia", imas clanke od prije 7 dana pa do 2012. Sjeti se i onih non papera i narativa "Bosna se brani u Kievu" itd. Logicno da ce pisat o tom, jedina smo drzava u Evropi gdje zive 3 naroda koja su ratovala prije 30 god i koji dijele vlast, okruzeni susjedima sa pretenzijom na tu teritoriju. I onda stancaju clanke i glume neke analiticare, a u sustini veze nemaju ni o cemu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda nisu uhapseni ali oni vise ne mogu ni do wc-a da ih ne prate duge puske, to im je mozda bilo fora dan-dva ali im se vec opasno smucio zivot odmetnika i bjegunacaPoligon10 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 12:46Moram priznati da je uživanje gledati ovo koprcanje "pravih srbijandera". Od sinoć ona emisija, i ovo danas šta izjavljuju bogami je opasna frkica. Ističe vrijeme a oni nemaju nikakve pozicije za pregovore i eventualni spas od Zakona. Još ako im Čovke zamandali, yebali su ježa.![]()
Don't believe the hype.
Oni će sami sebe prijaviti kad dođe i međunarodna potjernica.
Pa šta smo na kraju zaključili, stručnjaci na forumu, jel ovo vlast dobro odradila ili su trebali ulijetat' u BL sa puškama? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Iz aviona se vidi da su se usrali sve trojica.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džaba je plakaoProdužen pritvor bivšem ministru Nenadu Nešiću za još dva mjeseca

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
ahahaha, jel mogućesamoposmatram je napisao/la: ↑21 mar 2025, 13:18https://www.klix.ba/vijesti/bih/britans ... /250321101

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sad mi ih je žao, svi se šprdaju sa njima
- napoleon72
- Kontakt:
I to obrezana hargija 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PrinceBobby18
- Kontakt:
https://istraga.ba/zvanicnici-eu-saopc ... h-vojnika/akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 01:52EUFOR jos nije dobio zahtjev za asistenciju pri hapsenju
Mislim da je vakat, ako i neko pokusa nesto iz MUP-a RS zavrsit ce pred sudom BiH i onaj ko podigne pusku i onaj ko je naredio takvo nesto kao dio oruzane pobune protiv drzave
A prilicno sam siguran da niko nece ispaliti ni metka u takvom slucaju.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Ako iko uspjedne blokirati i napraviti belaj od ove situacije, to će biti Avdo Avdić sa ovim pokušajima dizanja tenzija i širenja okolo loših spinova. EUFOR svakako ne treba i neće sam vršiti operaciju hapšenja. To može doći samo kao asistencija policijskoj agenciji i ništa više. Onda ova informacija da niko nije tražio njihovo asistiranje, ja ne znam je li taj lik normalan? Je li iko svjestan da je to tajna operacija koja se odvija sa samo nekoliko uključenih ljudi koji će na kraju vjerovatno samo zatražiti pomoć EUFOR-a. Ovo što on piše treba predstavljati neko javno mišljenje u medijima da bi mi svi znali kad će biti akcija i slično. Znači nevjerovatno miješanje u rad institucija i narušavanje oblika tajnosti u ovakvim stvarima. Prelazi svaku granicu zdravog razuma i da se pitam prvo bih njega uhapsio za ometanje istrage pa onda bi nastavio sa radom. Ko god na ovo nasjeda je indirektni sudionik u narušavanju državnih instituacija. Dno dna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.