Slino jedna, nabijem te na Barbarezov glavic.Sveti je napisao/la: ↑22 mar 2025, 11:54Mars u pecinu gmazu ljigavih1a2s3o4 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 11:20Meni su najkomicniji ovi sto su pokusavali da traze alibi u svemu mogucem, cak se islo toliko daleko da se navodila i politicka situacija u Bosni kao izgovor. Prepoznace se.![]()
Kada im se govorilo da je realno da osvojimo 6 bodova i da Rumunija nije svemirski brod, kako su oni to nastojali predstaviti, skakali su svima za vrat sa nekim glupim statistikama, poluistinama, kvotama i sl. I kao, sad oni u pravu.![]()
Pripremali teren za los rezultat, a onda kada se desilo suprotno od toga tj obistinilo se da smo bolja ekipa, sa boljim pojedincima i trebamo ocekivati pobjedu oni se kao necim nasladjuju.
Pa ako ista vi ste gospodo u krivu.Rumunski napadaci su bili u takvoj formi da se do sehura igralo ne bi nam dali gola.
Svasta.![]()
I povedi pasodelrdmfa i fanaticnog viska hromosoma sa sobom
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PasodelMar
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Evo ponuda da ti ispunim želju.Sveti je napisao/la: ↑22 mar 2025, 11:54Mars u pecinu gmazu ljigavih1a2s3o4 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 11:20Meni su najkomicniji ovi sto su pokusavali da traze alibi u svemu mogucem, cak se islo toliko daleko da se navodila i politicka situacija u Bosni kao izgovor. Prepoznace se.![]()
Kada im se govorilo da je realno da osvojimo 6 bodova i da Rumunija nije svemirski brod, kako su oni to nastojali predstaviti, skakali su svima za vrat sa nekim glupim statistikama, poluistinama, kvotama i sl. I kao, sad oni u pravu.![]()
Pripremali teren za los rezultat, a onda kada se desilo suprotno od toga tj obistinilo se da smo bolja ekipa, sa boljim pojedincima i trebamo ocekivati pobjedu oni se kao necim nasladjuju.
Pa ako ista vi ste gospodo u krivu.Rumunski napadaci su bili u takvoj formi da se do sehura igralo ne bi nam dali gola.
Svasta.![]()
Ako nađeš jedan post gdje sam ja jasno rekao da trebamo izgubiti ovu utakmicu od Rumunije, ja ću se izbrisati sa foruma (mislim da postoji opcija)!
Ali ako ne nađeš, onda ćeš nas ti počastiti time i ukloniti se na način koji preferiraš, uglavnom samo da te vise ne gledamo.

Eto, do iftara je mislim dovoljno vremena, pa izvoli.
Je li posteno?

Ne spinuj stakorcino, i vrati se u tamo odakle si izgmizo
naprijed rejal
Golemo se upustas u diskusiju s likom kojem je izazov sastavit prosirenu recenicuh1a2s3o4 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:09Evo ponuda da ti ispunim želju.Sveti je napisao/la: ↑22 mar 2025, 11:54Mars u pecinu gmazu ljigavih1a2s3o4 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 11:20Meni su najkomicniji ovi sto su pokusavali da traze alibi u svemu mogucem, cak se islo toliko daleko da se navodila i politicka situacija u Bosni kao izgovor. Prepoznace se.![]()
Svasta.![]()
Ako nađeš jedan post gdje sam ja jasno rekao da trebamo izgubiti ovu utakmicu od Rumunije, ja ću se izbrisati sa foruma (mislim da postoji opcija)!
Ali ako ne nađeš, onda ćeš nas ti počastiti time i ukloniti se na način koji preferiraš, uglavnom samo da te vise ne gledamo.
Eto, do iftara je mislim dovoljno vremena, pa izvoli.
Je li posteno?![]()

Spiner koji je istovremeno hinja i gleda samo da podyebaje gdje upisi u prosjeku imaju 4 rijeci, ne umaraj se dzaba

Ovaj haso je najkomicniji, nije ni cudo koliko ga se u vicevima spominje 
Paso je dobar, shvatio koliko ne zna pa mu ostalo vrijedjati, a ovaj se jos koprca

Paso je dobar, shvatio koliko ne zna pa mu ostalo vrijedjati, a ovaj se jos koprca

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa ko je prvi krenuo vrijedjat gore negoli sveti

Evo me zivo zanima sta to haso pogresno govori ovdje i sta je slagao? Hajde prosvijetli me jer ocito je da sam slijep
Haso, poput onih iz viceva, samo glup ispada. Pametuje kako moramo dobiti Rumuniju jer eto bolji smo i oni su losi i sl. a realnost je da je ono sinoc nas vise-manje plafon i moglo je otici i na drugu stranu bez velike senzacije tako da pricati da mi nesto moramo s ovim limitom je apsurdno.
A o brigadi sto je ismijavala Sergejeve izjave s pressa i intervjua mi vec ponesaje rijezi za vrijedjanje. Mozda imbecili?

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa gledaj, meni bi poraz protiv ovako hendikepirane Rumunije bio za velikog alarma, da su kompletni pa hajde i nekako. Zbog toga razumijem sve sto je haso pisao jer je nas puno cim su izasle grupe reklo da se Rumuniju ne treba uzdizat jer nisu bolji od nas. Meni je isto dosta bitan zakon velikih brojeva tu, ovako su se i u Rumuni u LN s nama izblamirali pa su poslije toga zakucali kvalifikacije za EP a postotak da ce biti 1. Im je bio manji negoli nama ovdje vjerovatnoMadal je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:34Haso, poput onih iz viceva, samo glup ispada. Pametuje kako moramo dobiti Rumuniju jer eto bolji smo i oni su losi i sl. a realnost je da je ono sinoc nas vise-manje plafon i moglo je otici i na drugu stranu bez velike senzacije tako da pricati da mi nesto moramo s ovim limitom je apsurdno.
A o brigadi sto je ismijavala Sergejeve izjave s pressa i intervjua mi vec ponesaje rijezi za vrijedjanje. Mozda imbecili?![]()

Kad su u pitanju izjave Sergeja s pressa, pa ne mozes reci da nije bilo bravura. Konkretno Benjo svjetska klasa, obrazlozenje Muftic/Hadzikic, itd.. Gora je stvar sto nije bilo dobrih pitanja tipa Hadzija i Huseinbasic umjesto onih gluposti

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Podrska za selektora, napredujmo zajedno, korak po korak do zeljenog cilja

Pa vi niste realni, to i pisem. Nas je hendikepirana Rumunija stisla, odgovorno smo se branili i par puta popustili sto oni nisu iskoristili. Da je nekim slucajevima ova, hajmo reci, 50-50 utakmica otisla na drugu stranu vama nista ne bi valjalo i barba kockar napolje. To je glupo, nerealno, smijesno, ne znam vise kako da nazovem. Ja sam vidio sta i kako mozemo u Budimpesti - kad smo onako mogli dobiti bod uvijek ti se moze potrefiti da na sve ono uvaljas nesto naprijed i uzmes sva 3.fanatik19 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:41
Pa gledaj, meni bi poraz protiv ovako hendikepirane Rumunije bio za velikog alarma, da su kompletni pa hajde i nekako. Zbog toga razumijem sve sto je haso pisao jer je nas puno cim su izasle grupe reklo da se Rumuniju ne treba uzdizat jer nisu bolji od nas. Meni je isto dosta bitan zakon velikih brojeva tu, ovako su se i u Rumuni u LN s nama izblamirali pa su poslije toga zakucali kvalifikacije za EP a postotak da ce biti 1. Im je bio manji negoli nama ovdje vjerovatnoOcekivao sam ja i ovako da ce biti bolji i blizi pobjedi(objektivno gledajuci i jesu imali puno vise dobrih sansa za golove od nas) ali znao sam da nas ne mogu unakazit kao Madjari 2 puta, pogotovo ovako osakaceni dok smo mi konacno docekali sve glavne igrace zdrave jedno okupljanje .
Kad su u pitanju izjave Sergeja s pressa, pa ne mozes reci da nije bilo bravura. Konkretno Benjo svjetska klasa, obrazlozenje Muftic/Hadzikic, itd.. Gora je stvar sto nije bilo dobrih pitanja tipa Hadzija i Huseinbasic umjesto onih gluposti![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Stoji to, ali ni blizu kao sto su nam Madjari uradili u Budimpesti. Oni su tad imali barem 3 perioda po 7-10 minuta gdje nismo mogli doc do lopte i povezat 3 pasa nego su nas nabili u 16 da se branimo sa svim igracima. Napad skroz odsjecen, pa sinoc smo prvih 20 minuta kombinovali ko da smo Barca yebote, a tamo nismo do ulaska Esmira presli centra kako treba. Tamo za cijelu tekmu nismo prisli golu kako treba.Madal je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:48Pa vi niste realni, to i pisem.Nas je hendikepirana Rumunija stisla, odgovorno smo se branili i par puta popustili sto oni nisu iskoristili. Da je nekim slucajevima ova, hajmo reci, 50-50 utakmica otisla na drugu stranu vama nista ne bi valjalo i barba kockar napolje. To je glupo, nerealno, smijesno, ne znam vise kako da nazovem. Ja sam vidio sta i kako mozemo u Budimpesti - kad smo onako mogli dobiti bod uvijek ti se moze potrefiti da na sve ono uvaljas nesto naprijed i uzmes sva 3.fanatik19 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:41
Pa gledaj, meni bi poraz protiv ovako hendikepirane Rumunije bio za velikog alarma, da su kompletni pa hajde i nekako. Zbog toga razumijem sve sto je haso pisao jer je nas puno cim su izasle grupe reklo da se Rumuniju ne treba uzdizat jer nisu bolji od nas. Meni je isto dosta bitan zakon velikih brojeva tu, ovako su se i u Rumuni u LN s nama izblamirali pa su poslije toga zakucali kvalifikacije za EP a postotak da ce biti 1. Im je bio manji negoli nama ovdje vjerovatnoOcekivao sam ja i ovako da ce biti bolji i blizi pobjedi(objektivno gledajuci i jesu imali puno vise dobrih sansa za golove od nas) ali znao sam da nas ne mogu unakazit kao Madjari 2 puta, pogotovo ovako osakaceni dok smo mi konacno docekali sve glavne igrace zdrave jedno okupljanje .
Kad su u pitanju izjave Sergeja s pressa, pa ne mozes reci da nije bilo bravura. Konkretno Benjo svjetska klasa, obrazlozenje Muftic/Hadzikic, itd.. Gora je stvar sto nije bilo dobrih pitanja tipa Hadzija i Huseinbasic umjesto onih gluposti![]()
Nista ja ne bih rekao i da nismo pobijedili na ovu igru, ovo je prvi put da sam vidio jasan plan koji se uspio sprovest 90 minuta a ne na momente kao prethodnih 8 utakmica.
- invincible1921
- Kontakt:
Ko god je skonto da se presing igra svaka cast. Jbg jes rizik jer nismo ni mi jaki na lopti par puta nas je moglo kostat nakon osvojene lopte jer je brzo izgubimo pa umjesto kontra za nas oni na 30m od gola 5na4...Medjutim isplati se po meni rizikovat jer ni rumunija a pogotivo kipar su isto losi na lopti...tesko ce ti nesto napravit...pa rumuni sinoc nisu akcije opasni haman imali, osim kad mi ispadnemo kako sam gore naveoBlackwargreymon je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:42Podrska za selektora, napredujmo zajedno, korak po korak do zeljenog cilja![]()
Ova rep me podsjeca na Atletiko Madrid birvaktile...1:0 u 15oj...iduca sansa i mozda go u 85....al dosta

=\_1921_/=
Ovdje se stvorile neke Strane al stvarno bez veze… manje vise svi mi isto mislimo (ima i idiota koji su protiv Barbareza) samo je razlika u tome da ste vi zeljeli odmah u LN napredak i promjenu i da **** madjarima mater, dok ja Madal, Sveti i jos neki Branimo Barbu i SŠ jer vjerujemo da za to treba vremena i neki laksi protivnici da se ekipa Mentalno podigne.
Isto kao i kod Peteva, skoro 99% je kritikovalo odluku da se on postavi za selektora, a na kraju 90% zeljelo da ostane, kad je dobio otkaz.
Isto kao i kod Peteva, skoro 99% je kritikovalo odluku da se on postavi za selektora, a na kraju 90% zeljelo da ostane, kad je dobio otkaz.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zato jer su kvalitetniji od ove Rumunije. Isto tako smo u Budimpesti samo par puta ispali, nisu nas uopste po sansama dominirali kako ste predstavljali. Bio je koji ispad s nase strane vise zbog pokoje individualne greske vise, ali to ne mozes planirati ni uigravati.fanatik19 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:52Stoji to, ali ni blizu kao sto su nam Madjari uradili u Budimpesti. Oni su tad imali barem 3 perioda po 7-10 minuta gdje nismo mogli doc do lopte i povezat 3 pasa nego su nas nabili u 16 da se branimo sa svim igracima. Napad skroz odsjecen, pa sinoc smo prvih 20 minuta kombinovali ko da smo Barca yebote, a tamo nismo do ulaska Esmira presli centra kako treba. Tamo za cijelu tekmu nismo prisli golu kako treba.
Nista ja ne bih rekao i da nismo pobijedili na ovu igru, ovo je prvi put da sam vidio jasan plan koji se uspio sprovest 90 minuta a ne na momente kao prethodnih 8 utakmica.
A i razlika je, osim u kvaliteti protivnika, i nasa dodatna uigranost i pokoje novo rjesenje pa i formacija. Takodjer sve stvari sto smo vam pisali dok ste mjesecima srali kako apsolutno nista ne valja i zatrpavali pdf vasim glupostima.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mislim da bi bilo sasvim korektno da pljuvaci odmore do Kipra i relaksiraju temu bar na par dana a ne da, kako vidim, i dalje pametuju.
Ne trebaju nam njihova pametovanja i sada.
Samo cu nesto kazati. Jedino smo mogli pobijediti s Barbarezom i ovim SS u Bukureštu. Niti jedan drugi selektor na svijetu sinoć ne bi pobijedio s našom reprezentacijom u Bukureštu.
A da su se mnogi pitali, Barbarez i ekipa bi već bili bivši.
To sto neki ne mogu prepoznati jednu od najpozitivnijih i najljepših priča u povijesti reprezentacije upravo s ovim stručnim štabom, to je njihov problem ali i pokazatelj površnog posmatranja stvari.
Da, termin "površno" najbolje opisuje njihovo sagledavanje stvari i poznavanje materije.
Edit: čak i da kiksamo protiv Kipra, ova ekipa bi trebala imati 100% podršku zbog svega sta rade. Ipak se nadamo da do toga neće doći i da ćemo upisati pobjedu.
Ne trebaju nam njihova pametovanja i sada.
Samo cu nesto kazati. Jedino smo mogli pobijediti s Barbarezom i ovim SS u Bukureštu. Niti jedan drugi selektor na svijetu sinoć ne bi pobijedio s našom reprezentacijom u Bukureštu.
A da su se mnogi pitali, Barbarez i ekipa bi već bili bivši.
To sto neki ne mogu prepoznati jednu od najpozitivnijih i najljepših priča u povijesti reprezentacije upravo s ovim stručnim štabom, to je njihov problem ali i pokazatelj površnog posmatranja stvari.
Da, termin "površno" najbolje opisuje njihovo sagledavanje stvari i poznavanje materije.
Edit: čak i da kiksamo protiv Kipra, ova ekipa bi trebala imati 100% podršku zbog svega sta rade. Ipak se nadamo da do toga neće doći i da ćemo upisati pobjedu.
E tu dolazimo do onoga sto je haso pisao s cim se u potpunosti slazem. Kad smo mogli tamo otkinut bod protiv kvalitetnije ekipe u utakmici gdje smo cijelu tekmu losiji bili zato bi ovdje poraz bio za paljenje svih alarma, vjerovatno bismo svi bili prezadovoljni i bodom. Naravno da ovdje jos uvijek ima crnih rupa u igri i zutih minuta ali u globalu je ovo ogroman napredak u odnosu na LN. Kazem ti, vidio sam ja visoki presing u dosta utakmica(ne u svakoj) samo sto je ovo prvi put uz 2.poluvrijeme s Holandezima efikasno odradjeno dok su sve ostalo bili pokusaji. Pa yebote, mi u 90toj minuti izlazimo u pressing ko da je 15., na stranu sad kvalitet Rumunije. Npr, vidio sam isti protiv Engleske u 1..poluvremenu te u onom debaklu protiv Njemacke dok protiv Italije i Madjarske ili jos gore Holandije 5 2 tamo apsolutno nisam ni pomislio na to jer ne mozemo 10 minuta doci do lopte.Madal je napisao/la: ↑22 mar 2025, 13:20Zato jer su kvalitetniji od ove Rumunije. Isto tako smo u Budimpesti samo par puta ispali, nisu nas uopste po sansama dominirali kako ste predstavljali. Bio je koji ispad s nase strane vise zbog pokoje individualne greske vise, ali to ne mozes planirati ni uigravati.fanatik19 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:52Stoji to, ali ni blizu kao sto su nam Madjari uradili u Budimpesti. Oni su tad imali barem 3 perioda po 7-10 minuta gdje nismo mogli doc do lopte i povezat 3 pasa nego su nas nabili u 16 da se branimo sa svim igracima. Napad skroz odsjecen, pa sinoc smo prvih 20 minuta kombinovali ko da smo Barca yebote, a tamo nismo do ulaska Esmira presli centra kako treba. Tamo za cijelu tekmu nismo prisli golu kako treba.
A i razlika je, osim u kvaliteti protivnika, i nasa dodatna uigranost i pokoje novo rjesenje pa i formacija. Takodjer sve stvari sto smo vam pisali dok ste mjesecima srali kako apsolutno nista ne valja i zatrpavali pdf vasim glupostima.
Ja tebe fanatice nikako da dokuzim, do juce si pisao da je Barabarez nula od Selektora i da je ovo promasaj sve, da u LN nismo imali nikakve ideje i napredka, sad se od jednom sjecas da smo vrsili neki pritisak 
Dobro je Hurem napisao, odmorite malo, popijte casu vode sa secerom i dodjite do zraka.
Dobro je Hurem napisao, odmorite malo, popijte casu vode sa secerom i dodjite do zraka.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ja ne znam zasto se uopste trudis da odgovaras. Nema smisla jer oni samo tjeraju svoje gluposti.
Sta je tacno problem sa pisanjem od ranije? Problem, po njima, je sto se protivilo stvaranju diskursa koji je samo trazio izgovore za neuspjeh.
U tom kontekstu se i diskutovalo o izjavama selektora koje jesu bile takodje u tom smjeru da se stvori opravdanje ako izgubimo.
Da su Rumuni 3 klase bolji mi bismo bili u podredjenom polozaju kao protiv Njemacke!
Problem je i izjava da "ako se gleda papir", ako se gleda papir mi smo skuplji od Rumuna, imamo igrace kao sto je Kolasinac koji je vjerovatno u najboljoj formi od svih na terenu i Demirovica koji je najskuplji na terenu. To su cinjenice.
Njima falili najskuplji igrac Dragusin, standardni Michaila, jedan od skupljih Coman, standardni igrac sa redovnom minutazom u reprezentaciji Darius Olaru, Birligea povrijedjen bio, Dragus takodjer od decembra povrijeden. Tek u zadnje 2 odigrao 7 minuta za klub.
Znaci bez skoro pola standardnog tima i onda je problem kada se napada izjava da su za tri klase bolji?
Kada budu imali sve te igrace onda OK, kvalitetniji su ali ovako nisu bili i zato se trazila pobjeda jer kada oni budu kompletni remi ce biti uspjeh.
Zamisli, citavo vrijeme trazis izgovor za neuspjeh i onda kada pobijedimo napadas ljude koji su govorili da mozemo i moramo pobijediti u ovoj situaciji. Kako bezobrazan i licemjeran moras biti?!
Da cestitam momcima na pobjedi, nadam se da su vec od danas ubacili kipar i da se vec zaboravila Rumunija.
Treba spustiti loptu i sagledat citavu utakmicu hladne glave.U nasoj jucerasnjoj igri ima veoma mali broj dobri stvari koje su se mogli vidjet
1) BORBENOST- ali inace nasa reprezentacija odkad postoji borbenost su uvjek pruzali dobru protiv ekipa ovog ranga danska rumunija madzarska itd
2) pocetna taktika formacija
3) trganje ritma (lezanje ) veoma vazno, jer u ovakvim utakmicama posebno kad vodis prekidanje ritma donosi mnogo, kao npr; nervozu kod suparnika, nervozu domaci navijaca (zvizduci itd) odmaras ekipu koliko toliko itd itd
Mnogo je losih stvari bez obzira sto smo pobjedili
Izmjene po mom nijedna izmjena nije uradjena kako treba niti je donijela bilo sta
Bazdar- katastrofalna igra i na kraju 100% sansu fuli
Memic- nista posebno al on je jedino koliko toliko opravdao
Burgic - nista
Bicakcic- prekasno uveden Malic je bio dobar prvih 55-60 minuta i smatram da je BICAKCIC trebao uc u 60 minuti
Od standardnih igraca Vasilj konstantno pokazuje da nije golman A klase i da je mozda najlosi golman koji je bio u prvih 11 odkad igra A reprezentacija. Omerivic Dedic guso Hasagic Begovic Sehic.
Tahirovic je morao bit zamjenjen isto ko i Malic u 55 minuti
Selektor nas je dobro otvorio utakmicu, al je i imao prednost na sprem njegovog kolege selektora ruminije. Bez obzira na sve Ruminija je igrala formaciski isto kao i u zadnjih 25 utakmica uvjek fali 2-3 igraca svakoj repci, dok selektor Rumunije nije mogao predpostavit kako i skim cemo igrat jer smo ekipa u stvaranju i samim tim ekipa koja je u zadnjih 7 utakmica odkad je barbarez primjenila 15 formacija i 60 igraca.
Al isto tako kako je utakmica prolazila selektor rumunije je povlacio sve bolje i bolje poteze a nas selektor sve slabije i slabije.
Rumunija je bila bolja ekipa zasluzili su minimum remi al nisu uspjeli.
Takodje igra i mogucnosti demirovica se po mom vidjenju ne koriste najbolje..Demirovic je poprilicno los spic al on ima tu energiju brzinu koju mora koristit na 30-35 od gola protivnika nikako na polovini igralista ili defanzivi. Takodje smatram da moramo izlazit visoko i da se Demirovicu mora pomoc kad on izadje u presing da mu druga devetka i krila zatvore protivnikove bekove i da presing bude sto ucinkoviti. Vidjeliste kad je Demirovic presjekao loptu na ivici 16 terca ili neznam ko bjeze kad je Bazdar fulio 100% sansu..
Stoperi sunjic po meni odigrali dobro, Dedic ok , kolasinac ofanzivno odlicno defanzivno ruminsko krilo se poigravao sanjim.
Malic do 60 minute top.
Gigovic najbolji igrac
Dzeko iako covjek ima 50 godina vrijedii vise od pola ekipe
Sudjenje islo na nadu stranu 55-45 vjetovatno u 90% slucajeva sudija bi odabrao stranu protivnika (njihov teren, popularnija ekipa itd) al eto sigurno veliki faktor je upravo on sto smo odnijeli puni plije
Veoma vazna pobjeda za nas ne samo radi bodova vec duzanja samopouzdanja koje moramo iskoristit pametno (da nepoletimo) da pobjedimo kipar, posle toga 2x protiv san marina igramo sto bi mnogo znacilo za ovu ekipu pred okrsaj sa Austrijom.
Treba spustiti loptu i sagledat citavu utakmicu hladne glave.U nasoj jucerasnjoj igri ima veoma mali broj dobri stvari koje su se mogli vidjet
1) BORBENOST- ali inace nasa reprezentacija odkad postoji borbenost su uvjek pruzali dobru protiv ekipa ovog ranga danska rumunija madzarska itd
2) pocetna taktika formacija
3) trganje ritma (lezanje ) veoma vazno, jer u ovakvim utakmicama posebno kad vodis prekidanje ritma donosi mnogo, kao npr; nervozu kod suparnika, nervozu domaci navijaca (zvizduci itd) odmaras ekipu koliko toliko itd itd
Mnogo je losih stvari bez obzira sto smo pobjedili
Izmjene po mom nijedna izmjena nije uradjena kako treba niti je donijela bilo sta
Bazdar- katastrofalna igra i na kraju 100% sansu fuli
Memic- nista posebno al on je jedino koliko toliko opravdao
Burgic - nista
Bicakcic- prekasno uveden Malic je bio dobar prvih 55-60 minuta i smatram da je BICAKCIC trebao uc u 60 minuti
Od standardnih igraca Vasilj konstantno pokazuje da nije golman A klase i da je mozda najlosi golman koji je bio u prvih 11 odkad igra A reprezentacija. Omerivic Dedic guso Hasagic Begovic Sehic.
Tahirovic je morao bit zamjenjen isto ko i Malic u 55 minuti
Selektor nas je dobro otvorio utakmicu, al je i imao prednost na sprem njegovog kolege selektora ruminije. Bez obzira na sve Ruminija je igrala formaciski isto kao i u zadnjih 25 utakmica uvjek fali 2-3 igraca svakoj repci, dok selektor Rumunije nije mogao predpostavit kako i skim cemo igrat jer smo ekipa u stvaranju i samim tim ekipa koja je u zadnjih 7 utakmica odkad je barbarez primjenila 15 formacija i 60 igraca.
Al isto tako kako je utakmica prolazila selektor rumunije je povlacio sve bolje i bolje poteze a nas selektor sve slabije i slabije.
Rumunija je bila bolja ekipa zasluzili su minimum remi al nisu uspjeli.
Takodje igra i mogucnosti demirovica se po mom vidjenju ne koriste najbolje..Demirovic je poprilicno los spic al on ima tu energiju brzinu koju mora koristit na 30-35 od gola protivnika nikako na polovini igralista ili defanzivi. Takodje smatram da moramo izlazit visoko i da se Demirovicu mora pomoc kad on izadje u presing da mu druga devetka i krila zatvore protivnikove bekove i da presing bude sto ucinkoviti. Vidjeliste kad je Demirovic presjekao loptu na ivici 16 terca ili neznam ko bjeze kad je Bazdar fulio 100% sansu..
Stoperi sunjic po meni odigrali dobro, Dedic ok , kolasinac ofanzivno odlicno defanzivno ruminsko krilo se poigravao sanjim.
Malic do 60 minute top.
Gigovic najbolji igrac
Dzeko iako covjek ima 50 godina vrijedii vise od pola ekipe
Sudjenje islo na nadu stranu 55-45 vjetovatno u 90% slucajeva sudija bi odabrao stranu protivnika (njihov teren, popularnija ekipa itd) al eto sigurno veliki faktor je upravo on sto smo odnijeli puni plije
Veoma vazna pobjeda za nas ne samo radi bodova vec duzanja samopouzdanja koje moramo iskoristit pametno (da nepoletimo) da pobjedimo kipar, posle toga 2x protiv san marina igramo sto bi mnogo znacilo za ovu ekipu pred okrsaj sa Austrijom.
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 22 mar 2025, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta kazes, ne valja s 4 pozadi? Jesmol favoriti protiv Kipra sada jer navodno nismo bili ni protiv Lihtenstajna ni Rumunije?GG3 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 13:32Ja tebe fanatice nikako da dokuzim, do juce si pisao da je Barabarez nula od Selektora i da je ovo promasaj sve, da u LN nismo imali nikakve ideje i napredka, sad se od jednom sjecas da smo vrsili neki pritisak![]()
Dobro je Hurem napisao, odmorite malo, popijte casu vode sa secerom i dodjite do zraka.![]()
Trebalo bi vi da odmorite malo jer ste govorili kako cemo se s Kiprom boriti za 3. Mjesto ovdje dok smo mi rekli da je sasvim realno da budemo 2. ovdje a zasto ne i potuc se za direktan plasman.
P.S.- napretka umjesto napredka., cemo a ne ce mo, poradi malo na maternjem jeziku, ne skodi

Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 11 gostiju.