Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fanatik19
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la fanatik19 » 22 mar 2025, 13:39

h1a2s3o4 je napisao/la:
22 mar 2025, 13:33
fanatik19 je napisao/la:
22 mar 2025, 12:29

Zamisli, citavo vrijeme trazis izgovor za neuspjeh i onda kada pobijedimo napadas ljude koji su govorili da mozemo i moramo pobijediti u ovoj situaciji. Kako bezobrazan i licemjeran moras biti?!
Ovo je srž svega, ostalo su priče za malu djecu. Još počeli spinovat da navijamo kontra repke dok nas oni ravnaju sa Luksemburgom i Kiprom, kakvi bolesnici :tokralju:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 mar 2025, 13:46

fanatik19 je napisao/la:
22 mar 2025, 13:27

E tu dolazimo do onoga sto je haso pisao s cim se u potpunosti slazem. Kad smo mogli tamo otkinut bod protiv kvalitetnije ekipe u utakmici gdje smo cijelu tekmu losiji bili zato bi ovdje poraz bio za paljenje svih alarma, vjerovatno bismo svi bili prezadovoljni i bodom. Naravno da ovdje jos uvijek ima crnih rupa u igri i zutih minuta ali u globalu je ovo ogroman napredak u odnosu na LN. Kazem ti, vidio sam ja visoki presing u dosta utakmica(ne u svakoj) samo sto je ovo prvi put uz 2.poluvrijeme s Holandezima efikasno odradjeno dok su sve ostalo bili pokusaji. Pa yebote, mi u 90toj minuti izlazimo u pressing ko da je 15., na stranu sad kvalitet Rumunije. Npr, vidio sam isti protiv Engleske u 1..poluvremenu te u onom debaklu protiv Njemacke dok protiv Italije i Madjarske ili jos gore Holandije 5 2 tamo apsolutno nisam ni pomislio na to jer ne mozemo 10 minuta doci do lopte.
Presing smo forsirali od pocetka i to je bio Barbarezov obris od prvih utakmica.

A ti si apsolutno nerealan i smijesan, poraz paljenje svih alarma a moglo zavrsiti u obje strane. Vas par ste zaista nedokazni i nerealani sto nije ni problem nego je problem koliko se ne razumijete u fudbal a temu mjesecima spamate da se nista normalno ne moze procitati i napisati. Paso je najjaci koliko duboko analizira i misli da zna fudbal ali veze nema.
Srecom sad ste prizemljeni.
Svako dobro i jos puno prizemljenja i prskanja vam zelimo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 mar 2025, 13:47

hurem je napisao/la:
22 mar 2025, 13:23
Mislim da bi bilo sasvim korektno da pljuvaci odmore do Kipra i relaksiraju temu bar na par dana a ne da, kako vidim, i dalje pametuju.
Ne trebaju nam njihova pametovanja i sada.

Samo cu nesto kazati. Jedino smo mogli pobijediti s Barbarezom i ovim SS u Bukureštu. Niti jedan drugi selektor na svijetu sinoć ne bi pobijedio s našom reprezentacijom u Bukureštu.
A da su se mnogi pitali, Barbarez i ekipa bi već bili bivši.

To sto neki ne mogu prepoznati jednu od najpozitivnijih i najljepših priča u povijesti reprezentacije upravo s ovim stručnim štabom, to je njihov problem ali i pokazatelj površnog posmatranja stvari.
Da, termin "površno" najbolje opisuje njihovo sagledavanje stvari i poznavanje materije.

Edit: čak i da kiksamo protiv Kipra, ova ekipa bi trebala imati 100% podršku zbog svega sta rade. Ipak se nadamo da do toga neće doći i da ćemo upisati pobjedu.
Ovo je poenta svega. Ljudi su imali viziju od pocetka, i naravno trebalo im je vremena da dovedu igrace koji odgovaraju sistemu koji su zamislili.

U sustini rade sve ono sto se trubi ovde godinama, da ne treba ubacivati najbolje igrace i izmisljati im pozicije samo radi imena, vec mora postojati plan i sistem kao temelj prema kojem ce se pozivati igraci koji se tu najbolje uklapaju.

Mi bukvalno u ekipi imamo uglavnom igrace sistema, bez individualnog kvaliteta kojim bi imali edge naspram protivnika, i ako hocemo da izvucemo najbolje iz njih, mi MORAMO imati sistem, inace si opet prinudjen da gledas divlji fudbal koji smo igrali zadnju deceniju.

Mi moramo igrati ovako, protivnike gusiti presingom i fizikalijama, biti cvrsti. Romantiziranje jednog poluvremena protiv francuza prije 15 godina mora konacno da prestane
naprijed rejal

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 mar 2025, 13:49

Iako sam navijac FK SARAJEVA, Muftic je zaskuzio da bude pozvan u reprezentaciju, pozivanje Hadzikica umjesto njega je sramota i Barbarezovo opravdanje da je Hadzikic zasluzio poziv jer je tu od prije je smjesno i dovesce licno Barbareza u veliki problem. Jer vrlo jednostavno moze se povuc linija zakljucka da je Osman tu striktno radi Veleza i povezanosti selektora sa velezom, sto licno smatram da je jedini razlog. Da se odma razumijemo Velez mi je milion puta drazi ali Muftic je bolji golman od Vasilja a da nekazem od osmana koji je posebno ove sezone duplo losi od Muftica, cak Osman nije ni medju 3 najbolha golmana lige ove sezone

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 mar 2025, 13:53

Yebo te hljeb i Muftic kako vam ne dosadi vise
naprijed rejal

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 22 mar 2025, 13:54

Madal je napisao/la:
22 mar 2025, 13:46
fanatik19 je napisao/la:
22 mar 2025, 13:27

E tu dolazimo do onoga sto je haso pisao s cim se u potpunosti slazem. Kad smo mogli tamo otkinut bod protiv kvalitetnije ekipe u utakmici gdje smo cijelu tekmu losiji bili zato bi ovdje poraz bio za paljenje svih alarma, vjerovatno bismo svi bili prezadovoljni i bodom. Naravno da ovdje jos uvijek ima crnih rupa u igri i zutih minuta ali u globalu je ovo ogroman napredak u odnosu na LN. Kazem ti, vidio sam ja visoki presing u dosta utakmica(ne u svakoj) samo sto je ovo prvi put uz 2.poluvrijeme s Holandezima efikasno odradjeno dok su sve ostalo bili pokusaji. Pa yebote, mi u 90toj minuti izlazimo u pressing ko da je 15., na stranu sad kvalitet Rumunije. Npr, vidio sam isti protiv Engleske u 1..poluvremenu te u onom debaklu protiv Njemacke dok protiv Italije i Madjarske ili jos gore Holandije 5 2 tamo apsolutno nisam ni pomislio na to jer ne mozemo 10 minuta doci do lopte.
Presing smo forsirali od pocetka i to je bio Barbarezov obris od prvih utakmica.

A ti si apsolutno nerealan i smijesan, poraz paljenje svih alarma a moglo zavrsiti u obje strane. Vas par ste zaista nedokazni i nerealani sto nije ni problem nego je problem koliko se ne razumijete u fudbal a temu mjesecima spamate da se nista normalno ne moze procitati i napisati. Paso je najjaci koliko duboko analizira i misli da zna fudbal ali veze nema.
Svako dobro i jos puno prizemljenja i prskanja vam zelimo.
Sad vec vidim da si kontradiktoran. Pricas kako je utakmica mogla otici na obje strane i onda govoris kako smo prizemljeni jer smo eto ostvarili prvu pobjedu nesvjestan da pricas kako smo lose igrali :crazy:
Odluci se kralju.

MostarskaKotlina
Kontakt:

Post Postao/la MostarskaKotlina » 22 mar 2025, 13:55

Zasto nisi derbi gledao selektoreeee , jalijasi papci bili i ostali

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 mar 2025, 13:56

Madal je napisao/la:
Rijetka situacija kada cu ti odgovoriti jer te redovno ignorisem. Zelim ti dati savjet.

Kako smo mi (ja) prizemljen ako smo sve vrijeme trazili pobjedu?

Da se citiram da ne bih ponovo pisao:
h1a2s3o4 je napisao/la:

Ja ne znam zasto se uopste trudis da odgovaras. Nema smisla jer oni samo tjeraju svoje gluposti.

Sta je tacno problem sa pisanjem od ranije? Problem, po njima, je sto se protivilo stvaranju diskursa koji je samo trazio izgovore za neuspjeh.

U tom kontekstu se i diskutovalo o izjavama selektora koje jesu bile takodje u tom smjeru da se stvori opravdanje ako izgubimo.
Da su Rumuni 3 klase bolji mi bismo bili u podredjenom polozaju kao protiv Njemacke!

Problem je i izjava da "ako se gleda papir", ako se gleda papir mi smo skuplji od Rumuna, imamo igrace kao sto je Kolasinac koji je vjerovatno u najboljoj formi od svih na terenu i Demirovica koji je najskuplji na terenu. To su cinjenice.

Njima falili najskuplji igrac Dragusin, standardni Michaila, jedan od skupljih Coman, standardni igrac sa redovnom minutazom u reprezentaciji Darius Olaru, Birligea povrijedjen bio, Dragus takodjer od decembra povrijeden. Tek u zadnje 2 odigrao 7 minuta za klub.
Znaci bez skoro pola standardnog tima i onda je problem kada se napada izjava da su za tri klase bolji?

Kada budu imali sve te igrace onda OK, kvalitetniji su ali ovako nisu bili i zato se trazila pobjeda jer kada oni budu kompletni remi ce biti uspjeh.

Zamisli, citavo vrijeme trazis izgovor za neuspjeh i onda kada pobijedimo napadas ljude koji su govorili da mozemo i moramo pobijediti u ovoj situaciji. Kako bezobrazan i licemjeran moras biti?!
Savjet od srca je Boga mi da odes malo kod ljekara i provjeris se. Jer ja ne vidim drugo objasnjenje za ovakvo ponasanje.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 mar 2025, 13:58

h1a2s3o4 je napisao/la:
22 mar 2025, 13:56
Madal je napisao/la:
Rijetka situacija kada cu ti odgovoriti jer te redovno ignorisem. Zelim ti dati savjet.

Kako smo mi (ja) prizemljen ako smo sve vrijeme trazili pobjedu?

Da se citiram da ne bih ponovo pisao:
h1a2s3o4 je napisao/la:

Ja ne znam zasto se uopste trudis da odgovaras. Nema smisla jer oni samo tjeraju svoje gluposti.

Sta je tacno problem sa pisanjem od ranije? Problem, po njima, je sto se protivilo stvaranju diskursa koji je samo trazio izgovore za neuspjeh.

U tom kontekstu se i diskutovalo o izjavama selektora koje jesu bile takodje u tom smjeru da se stvori opravdanje ako izgubimo.
Da su Rumuni 3 klase bolji mi bismo bili u podredjenom polozaju kao protiv Njemacke!

Problem je i izjava da "ako se gleda papir", ako se gleda papir mi smo skuplji od Rumuna, imamo igrace kao sto je Kolasinac koji je vjerovatno u najboljoj formi od svih na terenu i Demirovica koji je najskuplji na terenu. To su cinjenice.

Njima falili najskuplji igrac Dragusin, standardni Michaila, jedan od skupljih Coman, standardni igrac sa redovnom minutazom u reprezentaciji Darius Olaru, Birligea povrijedjen bio, Dragus takodjer od decembra povrijeden. Tek u zadnje 2 odigrao 7 minuta za klub.
Znaci bez skoro pola standardnog tima i onda je problem kada se napada izjava da su za tri klase bolji?

Kada budu imali sve te igrace onda OK, kvalitetniji su ali ovako nisu bili i zato se trazila pobjeda jer kada oni budu kompletni remi ce biti uspjeh.

Savjet od srca je Boga mi da odes malo kod ljekara i provjeris se. Jer ja ne vidim drugo objasnjenje za ovakvo ponasanje.
Tebe nisam spomenuo, osim da si iz vica izasao
-Beogradski sindikat

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 22 mar 2025, 14:03

Sveti je napisao/la:
22 mar 2025, 13:53
Ma nisu normalni ljudi. Shvatam zaluđenost, shvatam i da je bolji od Hadžikića. Ali u kontekstu reprezentacije i da zove random lika sa ulice kao trećeg golmana bilo bi apsolutno nebitno.

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 22 mar 2025, 14:08

Meni kao navijaču Željezničara bi bilo izrazito drago da je unutra, prije svega jer je Vedo dobar lik i zasluzuje nagradu za svoje igre, ali i sa strane ličnog interesa (odnosno klupskog) skocila bi mu cijena sigurno i talnuli bi ga za vise novca.

Sa aspekta repke i toga da li bi se sta promjenilo, apsolutno nema nikakvog znacaja. Ipak nam repka treba biti ispred svega i nikada necu ici kontra nje samo jer mi nisu zadovoljeni neki subjektivni zahtjevi vezani za klub.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 mar 2025, 14:27

Bez imalo stida i dalje nastavljaju da piskaraju po temi. Popljuvali su selektora a da nisu ni pogledali intervju, i to zbog dijela izjave izvučene totalno iz konteksta.
Nije "papir" samo spisak igrača - ali eto i to pokazuje površnost pojedinaca.
Neki drugi su tjerali ovu ekipu, pljuvali i vrijeđali selektora i stručni štab koji ne spavaju zbog posla u vezi s reprezentacijom, koji zive za reprezentaciju svaku sekundu iz dana u dan iz mjeseca u mjesec...i da ne nabrajam.
Nije sramota priznati pogrešku i ohladiti malo od teme.
Mislio sam da će popustiti makar danas malo, ali EGO je čudo.

Jednako jadan je i ovaj sto malo prije spomenu Muftica.
Pisao sam o Mufticu ranije, pa nek se osvrne i skonta(ju) zašto nije dobio poziv za ove utakmice.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 mar 2025, 14:35

hurem je napisao/la:
22 mar 2025, 14:27
Bez imalo stida i dalje nastavljaju da piskaraju po temi. Popljuvali su selektora a da nisu ni pogledali intervju, i to zbog dijela izjave izvučene totalno iz konteksta.
Nije "papir" samo spisak igrača - ali eto i to pokazuje površnost pojedinaca.
Neki drugi su tjerali ovu ekipu, pljuvali i vrijeđali selektora i stručni štab koji ne spavaju zbog posla u vezi s reprezentacijom, koji zive za reprezentaciju svaku sekundu iz dana u dan iz mjeseca u mjesec...i da ne nabrajam.
Nije sramota priznati pogrešku i ohladiti malo od teme.
Mislio sam da će popustiti makar danas malo, ali EGO je čudo.

Jednako jadan je i ovaj sto malo prije spomenu Muftica.
Pisao sam o Mufticu ranije, pa nek se osvrne i skonta(ju) zašto nije dobio poziv za ove utakmice.
:bih:
-Beogradski sindikat

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 22 mar 2025, 14:35

Sveti je napisao/la:
Da je Toldo ne bi ovoliko pisali.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 22 mar 2025, 14:35

Sveti je napisao/la:
:rol: bukvalno vise, i sto veliki derbi nije gledao :lol:
BašČelik!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 mar 2025, 14:40

fanatik19 je napisao/la:
Madal je napisao/la:
22 mar 2025, 12:17
Ovaj haso je najkomicniji, nije ni cudo koliko ga se u vicevima spominje :kafa:
Paso je dobar, shvatio koliko ne zna pa mu ostalo vrijedjati, a ovaj se jos koprca :kafa:
Pa ko je prvi krenuo vrijedjat gore negoli sveti :rol:
Evo me zivo zanima sta to haso pogresno govori ovdje i sta je slagao? Hajde prosvijetli me jer ocito je da sam slijep
Jedna stvar je reći da se očekuje 6 bodova zbog nedostatka kvaliteta Rumunije i pri tome isticati naš kvalitet (biti konstruktivan, objektivan koliko je to god moguće i ne gledati stvari samo "crno ili bijelo") a sasvim druga stvar je ono što je on radio. Omalovažavanje, prozivanje, uvrede i sve odluke koje je donio selektor i SŠ je popljuvao i predstavio kao greške. Čovjek ima Ahmedhodžića na avataru, za što je većina forumaša, pa čak i najveći ili najglasniji kritičari kao što si ti, baboedindzeko i drugi, sami rekli da je to ispravna odluka.

Stvorio je narativ takav da ako se ne uzme 6 bodova, imat će spreman teren da nastavi istom retorikom kao i do sada. Barbarez nema pojma, SŠ je ovakav ili onakav, odmah otkaz i sl.. A u slučaju pozitivnog rezultata, sada kao on je vjerovao da mi to možemo jer Rumunija nije bauk.

Evo ti si prvi konkretno čestitao, ublažio neke stvari i sam priznao da želiš da te popišaju sa dobrom igrom. Slično kao baboedindzeko, nešto je izjavio tipa "neka su me posrali, čestitke i selektoru i SŠ".. neka mi halali ako sam pogriješio.

Eh, to po meni radi pogrešno. Doza licemjerstva i snishodljivosti koja se graniči sa bezobrazlukom. Da li je problem ego ili nešto drugo, ali potrebna je određena zrelost da se prizna greška. Zato cijenim nabrojane koji su aktivno kritikovali (neću referirati uvrede) i prihvatili činjenicu da se ipak sinoć dobar posao uradio i da treba tako nastaviti i da treba nastaviti podržavati.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 mar 2025, 14:47

Kod nas po običaju, ili je sve crno ili je sve bijelo. Za sredinu kao nacija, nismo nikada naučili.
Pisanje komentara, da Rumuniju sa ovom reprezentacijom niko sem Barbareza ne bi niko pobjedio je tačno na nivou nekakvog djeteta.
Ispade da su Džeko, Kolašinac, Gigovic, Dedić, Demirović nekakvi amateri. A 5 igrača ne bi nabrojali iz Rumunije da ne proguglaju. Stvarno iz krajnosti u krajnost.
Prvo poluvrijeme smo odigrali za svaku pohvalu, sa puno discipline i borbenosti. Iako su i u tom poluvremenu Rumuni imali dva propuštena zicera.
Drugo poluvrijeme je totalni pad igre. Naravno razumljivo i Rumuni pojačali sa napadima i odmah drugačiji pristup.
Naravno sreća prati hrabre, pa i nas je konačno pogledala. Ruka, fenomenalni Vasilj...
U svakom slučaju čestitke i Sergeju i igračima, ipak je gostujući teren i pobjeda.

Što se tiče same grupe. Da smo je sami birali i pravili raspored utakmica, bolje ne bi ni sami uradili.
Ova pobjeda lično za mene je bila ključna za nas ovih kvalifikacija. I vjerujem u ove igrače, da mogu iznijeti ove kvalifikacije do kraja i otići na SP.

Ako ovo ne daj Bože propustimo, teško da ćemo ikada više, bar ne u dogledno vrijeme dobiti ovakvu priliku.

Znači sad Kipar kod kuće, pa dvije San Marino, pa kod kuće Austrija, na strani Kopar, pa nam dolazi Rumunija. Za kraj, poslastica pred siguran sam više od 20.000 naših navijača na Happel stadionu u Beču.

Naravno da možemo i mi kušati, ali raspored mi daje takvu nadu, kao nikada do sada. SP nas moli da dođemo.
I nekako smo uvijek bolje stojali u kvalifikacijama za SP, nego za EP.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 mar 2025, 14:49

Iznenadio me izborom igraca na spisku.
Iznenadio me izborom igraca za prvih 11.
Iznenadio me rasporedom igraca na terenu.
Iznenadio me prvom pobjedom:-)

u prevodu, nemam pojma, neka me nastavi iznenadjivati sve do plasmana na svjetsko.

Kad je tekma u pitanju, prvih 30 min savrsenstvo fudbala s obzirom na okolnosti. Ostatak tekme patnja kao i u ligi nacija. Ekipa definitivno nema veliki kvalitet, ali ima ono sto barbarez trazi i ponavlja od pocetka: borbenost, trku, muda, presing, zajednistvo.
Mene bas interesuje naredna tekma gdje bi mi, valjda, napokon trebali uzeti loptu i nesto kombinovati. Ako me i ovdje iznenadi, ako lahko rijesimo kipar, pocecu vjerovati i u plasman na svjetsko.

Ono sto brine je da se i sinoc pokazalo da bez Dzeke tesko ide. Sinoc je pogrijesio u skoro svakom dodavanju, ali njegovo prisustvo i ucinak ostale dize za barem 30%.

Vasilj strasan, poput tekme u madjarskoj.

Necu ostale igrace spominjati osim tahirovica, sreca mu pa ono sudija ne svira, tu bi mu bio kraj karijere:-)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 22 mar 2025, 15:01

HariTz je napisao/la:
22 mar 2025, 14:40
fanatik19 je napisao/la:
Madal je napisao/la:
22 mar 2025, 12:17
Ovaj haso je najkomicniji, nije ni cudo koliko ga se u vicevima spominje :kafa:
Paso je dobar, shvatio koliko ne zna pa mu ostalo vrijedjati, a ovaj se jos koprca :kafa:
Pa ko je prvi krenuo vrijedjat gore negoli sveti :rol:
Evo me zivo zanima sta to haso pogresno govori ovdje i sta je slagao? Hajde prosvijetli me jer ocito je da sam slijep

Evo ti si prvi konkretno čestitao, ublažio neke stvari i sam priznao da želiš da te popišaju sa dobrom igrom. Slično kao baboedindzeko, nešto je izjavio tipa "neka su me posrali, čestitke i selektoru i SŠ".. neka mi halali ako sam pogriješio.

Eh, to po meni radi pogrešno. Doza licemjerstva i snishodljivosti koja se graniči sa bezobrazlukom. Da li je problem ego ili nešto drugo, ali potrebna je određena zrelost da se prizna greška. Zato cijenim nabrojane koji su aktivno kritikovali (neću referirati uvrede) i prihvatili činjenicu da se ipak sinoć dobar posao uradio i da treba tako nastaviti i da treba nastaviti podržavati.
To radi jer se ne moze komunicirat s likovima koji su sve slijepo branili i unaprijed pravili alibije protiv reprezentacije koja kad je u fullu ima 4 igraca u ligama petice a jucer 2 nisu igrala. Potpuno ga shvatam, obicni dvolicnjaci koji su velicali prosjecnu reprezentaciju i govorili kako je realno da budemo 3. i sad se dosli nasladjivat likovima koji su najavljivali bod/ove u ovoj utakmici
Ja sam u startu rekao da je ovdje 2. Mjesto minimum minimuma i da smatram kako nam je selektor najslabija karika na putu ka tome(demantovao me i dobio izvinjenje kao sto sam najavio i prije same utakmice). Dakle, ostao sam doslijedan i uradio sto sam rekao za razliku od madala hurema i ekipe. Babodzeko, paso, haso niko tu ne navija kontra reprezentacije niti ima nesto licno protiv Barbareza sto se uporno provlaci ovdje. Ogromna je razlika izmedju biti protiv nekih odluka Barbareza i mrziti ga. Oni ako pripreme ovako svaku utakmicu pa taman i gubili sveijednu niko im A nece i ne bi smio reci a pohvale kao i kritike nikada nece izostati.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 mar 2025, 15:04

soko je napisao/la:
05 mar 2025, 01:52
QUARTERBACK je napisao/la:
05 mar 2025, 01:48
ako uzme 4 boda izvinit cu mu se i necu vise srati pa makar zvao igrace iz njemacke pete lige zapad
Uzece 4 boda a mozda i 6 ako Dedic, Seo, Jusuf i Sunjic budu svi na okupu i zdravi.
Ako se Dedic i Seo povrijede onda gledaj 1 bod ili nista
Sredina nam je nula, bez Dedica i Kolasinca nema ko sta da napravi naprijed
Evo sta ja citavo vrijeme pisem. Nama su najvazniji Dedic i Seo. Nema Dedica i Sea nema igre jer nema sredine. I taj jako bitan faktor je Sunjic. Kao prije Rahimic ili cak Zahirovic.
Kako to fino funkcionise, Seo pogrijesi, eto Dedica da popravi tu gresku.
Jos bi to bilo dosta bolje da je Dedic u formi, imao je par losih dodavanja. A i Dzeko je imao sigurno 5 jako losih dodavanja
Tahirovicu a i Gigovicu treba leci da se kane onih klizeci startova, promase loptu i onda pukne kontra.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.