FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Dobar podcast Gojkovića, trenutno moj najdraži igrač. Umanjili smo kikseve za 70% kako je Čelik otišao. Za sve nas osim za Lens win situacija. Rogić odmah izgleda sigurnije i u tom sigurnom ambijentu nazad njegove greške su smanjene na minimum, čak je imao i dobrih odbrana.
Žao mi je Đorđevića, ovo sve bi izgledalo mnogo opasnije s njim.
Dobar podcast Gojkovića, trenutno moj najdraži igrač. Umanjili smo kikseve za 70% kako je Čelik otišao. Za sve nas osim za Lens win situacija. Rogić odmah izgleda sigurnije i u tom sigurnom ambijentu nazad njegove greške su smanjene na minimum, čak je imao i dobrih odbrana.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Imao je i Vrancic i premijerligaskih tekmi doduse dosao na zalasku karijere

Bas valaNisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Molim?NisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.

Gore za Čelika i Rogića sam naveo činjenice (dobro možda ne 70% ali procenat je ogroman), daj bože da on ode u PSG za 180 miliona, ali realnost je jasna i ja ne bježim od nje

- luckystrike
- Kontakt:
Mario u Premiershipu upisao 20 nastupa, u Championshipu preko 100. One sezone kada Norwich ulazi u Premier league zabio čak 10 golova. U Bundesligi ima preko 70 nastupa. Danas kao igrač-trener igra u B timu Eintrachta iz Frankfurta. Šteta što Sarajevu nije dao više a mogao je.
Kakva atmosfera u SCC-u
Vrhunski, još jednom dokazali i pokazali šta je to najveći klub u Državi

Vrhunski, još jednom dokazali i pokazali šta je to najveći klub u Državi

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hahahaahahaahahahhaha daj brate jestel vi u vinklu, jel vi pratite taj Pafos ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pun ZAPAD u srijedu
-
- Kontakt:
Mehmedović & Beganović se potpisali malcu na gips. Kasnije došli Turkeš & Mustafić, nismo mogli prići kolika je gužva bila.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Koja realnost? Ona u tvojoj glavi jel?ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 17:00Molim?NisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Žao mi je Đorđevića, ovo sve bi izgledalo mnogo opasnije s njim.Ako ćeš o mentalitetu, prava adresa za to je naša svlačionica, evo dobrih 5 godina već, ili sačekaj prvo pretkolo konferencije protiv maltežana kada ih nahvalimo ko da su Madrid, dok slabiji klub iz naše lige karinđa klubove u nokaut fazama.
Gore za Čelika i Rogića sam naveo činjenice (dobro možda ne 70% ali procenat je ogroman), daj bože da on ode u PSG za 180 miliona, ali realnost je jasna i ja ne bježim od nje![]()
-
- Kontakt:
Kralju zayebo si crnu guju Rowan Atkinson

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
evo vec 2 0 vode
ako mu Sanjol ne dadne bar 20 minuta dabogda mu se osusio
ako mu Sanjol ne dadne bar 20 minuta dabogda mu se osusio
A sto ubise gruzijci ove, ako danas guli ne debituje ne znam kad ce, imaju 7 komada prednosti
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Ahrefs [Bot], Bing [Bot], boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mahalac7, MSOZ101, napoleon72, plisek, rimljanin90, Sazg, Serha i 63 gosta.