FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Dobar podcast Gojkovića, trenutno moj najdraži igrač. Umanjili smo kikseve za 70% kako je Čelik otišao. Za sve nas osim za Lens win situacija. Rogić odmah izgleda sigurnije i u tom sigurnom ambijentu nazad njegove greške su smanjene na minimum, čak je imao i dobrih odbrana.
Žao mi je Đorđevića, ovo sve bi izgledalo mnogo opasnije s njim.
Dobar podcast Gojkovića, trenutno moj najdraži igrač. Umanjili smo kikseve za 70% kako je Čelik otišao. Za sve nas osim za Lens win situacija. Rogić odmah izgleda sigurnije i u tom sigurnom ambijentu nazad njegove greške su smanjene na minimum, čak je imao i dobrih odbrana.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Imao je i Vrancic i premijerligaskih tekmi doduse dosao na zalasku karijere

Bas valaNisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Molim?NisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.

Gore za Čelika i Rogića sam naveo činjenice (dobro možda ne 70% ali procenat je ogroman), daj bože da on ode u PSG za 180 miliona, ali realnost je jasna i ja ne bježim od nje

- luckystrike
- Kontakt:
Mario u Premiershipu upisao 20 nastupa, u Championshipu preko 100. One sezone kada Norwich ulazi u Premier league zabio čak 10 golova. U Bundesligi ima preko 70 nastupa. Danas kao igrač-trener igra u B timu Eintrachta iz Frankfurta. Šteta što Sarajevu nije dao više a mogao je.
Kakva atmosfera u SCC-u
Vrhunski, još jednom dokazali i pokazali šta je to najveći klub u Državi

Vrhunski, još jednom dokazali i pokazali šta je to najveći klub u Državi

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hahahaahahaahahahhaha daj brate jestel vi u vinklu, jel vi pratite taj Pafos ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pun ZAPAD u srijedu
-
- Kontakt:
Mehmedović & Beganović se potpisali malcu na gips. Kasnije došli Turkeš & Mustafić, nismo mogli prići kolika je gužva bila.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Koja realnost? Ona u tvojoj glavi jel?ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 17:00Molim?NisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Žao mi je Đorđevića, ovo sve bi izgledalo mnogo opasnije s njim.Ako ćeš o mentalitetu, prava adresa za to je naša svlačionica, evo dobrih 5 godina već, ili sačekaj prvo pretkolo konferencije protiv maltežana kada ih nahvalimo ko da su Madrid, dok slabiji klub iz naše lige karinđa klubove u nokaut fazama.
Gore za Čelika i Rogića sam naveo činjenice (dobro možda ne 70% ali procenat je ogroman), daj bože da on ode u PSG za 180 miliona, ali realnost je jasna i ja ne bježim od nje![]()
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
evo vec 2 0 vode
ako mu Sanjol ne dadne bar 20 minuta dabogda mu se osusio
ako mu Sanjol ne dadne bar 20 minuta dabogda mu se osusio
A sto ubise gruzijci ove, ako danas guli ne debituje ne znam kad ce, imaju 7 komada prednosti
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: armankosutic, Google Adsense [Bot], johntravolta123 i 43 gosta.