Znam da nemaš mozga, ali valjda imaš oči, ako nemaš oči, valjda imaš poštenje, ako nemaš ni to, onda si Barbarez Fan Boy

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ne moze biti cistiji penal. Neprirodan je polozaj ruke i nebitno je da li je bila namjera ili ne. Mislim da te trolaju.PasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:40
Znam da nemaš mozga, ali valjda imaš oči, ako nemaš oči, valjda imaš poštenje, ako nemaš ni to, onda si Barbarez Fan Boy.
Pa upravu si, vise je stvar principa jer kao prvo ispravna je odluka sudije koji je gledao snimak. A drugo u stilu najgorih propagandnih rezima izvlaci stvari iz konteksta, postavlja smedjeg energetskog secera a ignorise npr izjavu rumunskog sudije koju je dao u rumunskim medijima gdje je cijela javnost sa trenerom ubjedjena da su pokradeni.let3 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:53"Nije bitno koje boje je macka, crna ili bijela - bitno je da miseve lovi." Stara kineska poslovica![]()
E tako i ovo. Koga boli qrc jel bio penal ili nije. Bitno je sta je sudija svirao. Sudija svirao da nema penala i zavrsena prica.
Jbt citav dan se ovdje raspravlja o stvarima koje su vec zavrsene i ahivirane.
Rumunija vozdraidemo dalje, Kipar sljedeci.
Ocito da je nekima krivo sto se nije svirao penal rumunimaMadal je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:58Pa upravu si, vise je stvar principa jer kao prvo ispravna je odluka sudije koji je gledao snimak. A drugo u stilu najgorih propagandnih rezima izvlaci stvari iz konteksta, postavlja smedjeg energetskog secera a ignorise npr izjavu rumunskog sudije koju je dao u rumunskim medijima gdje je cijela javnost sa trenerom ubjedjena da su pokradeni.let3 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 01:53"Nije bitno koje boje je macka, crna ili bijela - bitno je da miseve lovi." Stara kineska poslovica![]()
E tako i ovo. Koga boli qrc jel bio penal ili nije. Bitno je sta je sudija svirao. Sudija svirao da nema penala i zavrsena prica.
Jbt citav dan se ovdje raspravlja o stvarima koje su vec zavrsene i ahivirane.
Rumunija vozdraidemo dalje, Kipar sljedeci.
Pacenik navija da su rumuni pokradeni. Eto ko spama temu mjesecima.
Nije mi krivo, nego kažem kako jest. Drago mi je da si baš naveo pogrešnu odluku Makelija nakon starta nad Dzekom. Ono je bio čist crveni karton, dok Fan Boy Madal iznad kmeci u stilu "sudija je najreferentniji".let3 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:06Ocito da je nekima krivo sto se nije svirao penal rumunima![]()
Pa i meni je krivo sto im nije dao crveni karton za onaj faul nad Dzekom (sto rece Guso), razvalise mu nos pravo, morao odmah izaci iz igre, sad je upitan za Kipar. Mnoge sudije bi izvukle crvendac za ono![]()
Ali nije sudija tu da ispunjava zelje navijacacovjek rekao Nema penala, nema cvenog.
Zavrsena prica, idemo dalje.
Je li gledao tu situaciju na snimku? Sudije grijese i kad gledaju snimak, u rjedjoj mjeri na ovom nivou. Za penal je gledao snimak i odluka se poklapa sa pravilima fudbala.PasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:23Jel' to znaci da smatraš da je odluka Makelija u vezi faula nad Edinom bila pogrešna?
Znaci bio je faul nad Edinom i tu je bila greška sudije, a nije bio penal Tahirovica, tu je sudija perfektno implementirao pravila zadnjih dvije, tri godine i pored čistog snimka pozicioniranja ruke kao u odbojci i to kao rezultat potpuno pogrešne procjene putanje lopte. Eh moj Fan Boy, auf WiedersehenMadal je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:26Je li gledao tu situaciju na snimku? Sudije grijese i kad gledaju snimak, u rjedjoj mjeri na ovom nivou. Za penal je gledao snimak i odluka se poklapa sa pravilima fudbala.PasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:23Jel' to znaci da smatraš da je odluka Makelija u vezi faula nad Edinom bila pogrešna?![]()
Ne posustaje...cuj cist crveni karton?! HahahahaPasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:14Nije mi krivo, nego kažem kako jest. Drago mi je da si baš naveo pogrešnu odluku Makelija nakon starta nad Dzekom. Ono je bio čist crveni karton, dok Fan Boy Madal iznad kmeci u stilu "sudija je najreferentniji".let3 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:06Ocito da je nekima krivo sto se nije svirao penal rumunima![]()
Pa i meni je krivo sto im nije dao crveni karton za onaj faul nad Dzekom (sto rece Guso), razvalise mu nos pravo, morao odmah izaci iz igre, sad je upitan za Kipar. Mnoge sudije bi izvukle crvendac za ono![]()
Ali nije sudija tu da ispunjava zelje navijacacovjek rekao Nema penala, nema cvenog.
Ok, neka je bilo za žutog kartona, uredu. Svakako da bi dovoljno sudija ono kartonisalo i crvenom bojom, šta se praviš lud bolan? Žuti i crveni, svejedno, odluka sudije je bila da nije faul ni za žuti, a to je van svake pameti. Pogrešna procjena i odluka sudije kao i kod penala.hurem je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:38Ne posustaje...cuj cist crveni karton?! HahahahaPasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:14Nije mi krivo, nego kažem kako jest. Drago mi je da si baš naveo pogrešnu odluku Makelija nakon starta nad Dzekom. Ono je bio čist crveni karton, dok Fan Boy Madal iznad kmeci u stilu "sudija je najreferentniji".let3 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:06Ocito da je nekima krivo sto se nije svirao penal rumunima![]()
...evo ja sam prije njega naveo da nije bio crveni karton. Kao sto i nije.
Kao sto je bilo elemenata za penal ali nedovoljno, isto tako bi ono bilo prestrogo za crveni.
Jasno kao dan.
Trebao je dati žuti ali tu VAR ne moze intervenisati.
Ja tu situaciju nisam ni prokomentarisao vec rekao da to nije ni gledao za razliku od penala. Za tebe je diskusija oko crvenog kvantna fizika, prvo savladaj osnovna pravila fudbala a onda predji na ove situacije procjene sudije poput crvenog - da je gledao tu situaciju, sto nije i sto je greska vara.PasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:37
Znaci bio je faul nad Edinom i tu je bila greška sudije, a nije bio penal Tahirovica, tu je sudija perfektno implementirao pravila zadnjih dvije, tri godine i pored čistog snimka pozicioniranja ruke kao u odbojci i to kao rezultat potpuno pogrešne procjene putanje lopte. Eh moj Fan Boy, auf Wiedersehen.
Madal je napisao/la: ↑23 mar 2025, 03:01Ja tu situaciju nisam ni prokomentarisao vec rekao da to nije ni gledao za razliku od penala. Za tebe je diskusija oko crvenog kvantna fizika, prvo savladaj osnovna pravila fudbala a onda predji na ove situacije procjene sudije poput crvenog - da je gledao tu situaciju, sto nije i sto je greska vara.PasodelMar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 02:37
Znaci bio je faul nad Edinom i tu je bila greška sudije, a nije bio penal Tahirovica, tu je sudija perfektno implementirao pravila zadnjih dvije, tri godine i pored čistog snimka pozicioniranja ruke kao u odbojci i to kao rezultat potpuno pogrešne procjene putanje lopte. Eh moj Fan Boy, auf Wiedersehen.
U stilu nacisticke propagande izvrces izjave Guse i ignorises izjavu rumunskog sudije koju daje publici koja je sa selektorom ogrocena i ubjedjena da su pokradeni. Fino im porucio da sviraju qurcu ali da su pravila jasna - penala nema. I nije ti krivo![]()
Obrisi se, uprskan si.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem, jasmin10, Proximic i 21 gost.