Kako mogu izgubiti sve do kraja i ostati prvi, kad ima još 12 utakmica da se igra, a samo u 5 pobjeda je razlika
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovaj Luka poceo sam nositi Lakerse, vcrs su svi na okupu al lose nekako djeluju, Bullsi sve zivo pogadjaju
Šta radi Giddey, mašina.
15 poena, 10 skokova, 17 asistencija, 8 ukradenih lopti, školovao Lakerse. Buzelis pokazuje potencijal a sve se poklopilo uz raspoloženog J.R Smith-a, pardon, Coby White-a.
15 poena, 10 skokova, 17 asistencija, 8 ukradenih lopti, školovao Lakerse. Buzelis pokazuje potencijal a sve se poklopilo uz raspoloženog J.R Smith-a, pardon, Coby White-a.
Zamisli ti Bullsi da dadnu 146 koseva, e golemo
To je tacno, jbg svima je jasno da je Boston neupitan favorit, al nadam se da ce i Cavsi dogurat barem do finala konferencije, simpatična su ekipa.TripleThreat je napisao/la: ↑22 mar 2025, 17:00Nije samo to. Protiv svih se muče. I Netse i Hornetse jedva dobiše.
Privid mali, nešto mi je manje utakmica prikazalo, sad vidim i ja da ima još 12
Bullsi izbacuju Celticse u prvoj rundi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ako budu igrali odbranu kao sinoc izgubice svih narednih 12 meceva,nema razloga da se ceka prva runda 
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma sudije se zajebavaju , nema druge ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo je po pravilima legalno. Nije ovo kick-ball u NBA.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cuj kaze metla nam od ovih Lakersa 
Jok,izbacice ih Alperen Sengun
Jel otvorio? Gdje je na Ilidzi, kod stanice ili blize Luzanima? Ja ga licno izbjegavam, preferiram Taco Cabanu, jer je bolje meso, ali eto mozda ce kad vas biti bolji, jer McDonald's je bio bolji u BiH nego u Americi. No, kad odem u Taco Bell uzmem luxe box.

As busy as it gets
Dobra mu je lokacija
Ma McD mi nikad nije legao. One burgercice pojedes u dva zalogaja. Porcije im pravljene za djecu od 7 godina.alemsa je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:47Jel otvorio? Gdje je na Ilidzi, kod stanice ili blize Luzanima? Ja ga licno izbjegavam, preferiram Taco Cabanu, jer je bolje meso, ali eto mozda ce kad vas biti bolji, jer McDonald's je bio bolji u BiH nego u Americi. No, kad odem u Taco Bell uzmem luxe box.
Ma smece ono ne valja za hranu tako govoriti ali realno. Izbjegavam brzu hranu u sirokom luku, tek kad je prestanes jesti pa probas nakon nekoliko mjeseci vidis koje je smece za organizam. Ali eto ponekad, Chipotle ti je najjaci od te Mexicke hrane. Kakav ti je KFC?
@dark
Ma da je prvu rundu proci, ne bi volio igrati protiv GSW
Ma brate uzeo onu wings korpicu bio i nidje veze stvarno. Nisam jedan od onih sto uzdizu nase domace jer je sve realno nezdravo smece. Al ako narucim cenera u Zmaju bar se najedem ko covjek.alemsa je napisao/la: ↑23 mar 2025, 18:07Ma smece ono ne valja za hranu tako govoriti ali realno. Izbjegavam brzu hranu u sirokom luku, tek kad je prestanes jesti pa probas nakon nekoliko mjeseci vidis koje je smece za organizam. Ali eto ponekad, Chipotle ti je najjaci od te Mexicke hrane. Kakav ti je KFC?
@dark
Ma da je prvu rundu proci, ne bi volio igrati protiv GSW![]()
Meni je Houston gotivan jer su jedni od rijetkih sto igraju ozbiljnu odbranu. I to jos sa igracima koji tu nisu jaki izvlace max. Samo je problem sto nemaju zvijezdu koja ce povuc u playoffu.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.