ma te se karte podjele interno, savez igraci.. sigurno dobiju po 4 karte dzabaluka da se podjele i to pise na njima da su pozivnica karte.. protiv madjarske sam bio od vasilja sredili 4 karte nije valjda imao niko njegov da dodje na tekmu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ma te se karte podjele interno, savez igraci.. sigurno dobiju po 4 karte dzabaluka da se podjele i to pise na njima da su pozivnica karte.. protiv madjarske sam bio od vasilja sredili 4 karte nije valjda imao niko njegov da dodje na tekmu
Otkako je vrli insajder ovo napisao, ja mirno spavam. Jer sve sto lajsna najavi, bude suprotno !Mogli je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:10Tako je insajderuImajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:40Vec sad mozemo reci da od kvalifikacija nema nista.
Stanje u drzavi je lose, na rubu incidenata, turobna atmosfera, nit se zna ko pije ni ko placa.
Sve ce se to odraziti i na sve sportske kolektive posebno nogometnu reprezwntaciju jer nekako to je najosjetljiviji segment drustva i najizloženiji ovakvim huškačkim uticajima i u takvim okolnostima tesko je nadat se necemu.
Pitanje je hoce li svi igraci htjeti i doci u ovaj haos i ovako napetu situaciju.
Do Sudnjeg dana ovdje ce važiti ona narodna. "Ne da se u..nom do potoka".
Zivi bili pa vidjeli![]()
Koristi @brigadinu metodu da ih poremeti pred utakmicu sa podjelom drzave i politickom situacijomCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:47
Koji je ovo novinar na 7:50 što postavlja ovo pitanje o podjeli Kipra? Kakav glupan, zamisli da Barbareza strani novinari na pressici pitaju šta kaže na to što Srbi i Hrvati iz BiH neće da igraju za nas. Svašta! Dobro mu je selektor i odgovorio.
Isti onaj koji je pitao kad mu je barbarez rekao za Vukovića da je dva puta odbio. Šta znam, pitanje možda i na mjestu jer mi imamo sličnih problema. Na selektoru je da odgovori ili ne. Kao što vidite nema nijednog Turčina u Kipru, sve Grci.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:47
Koji je ovo novinar na 7:50 što postavlja ovo pitanje o podjeli Kipra? Kakav glupan, zamisli da Barbareza strani novinari na pressici pitaju šta kaže na to što Srbi i Hrvati iz BiH neće da igraju za nas. Svašta! Dobro mu je selektor i odgovorio.
Pokusava na sve nacine da skrene paznju na sebe,NazorUso je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:47Otkako je vrli insajder ovo napisao, ja mirno spavam. Jer sve sto lajsna najavi, bude suprotno !Mogli je napisao/la: ↑23 mar 2025, 16:10Tako je insajderuImajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:40Vec sad mozemo reci da od kvalifikacija nema nista.
Stanje u drzavi je lose, na rubu incidenata, turobna atmosfera, nit se zna ko pije ni ko placa.
Sve ce se to odraziti i na sve sportske kolektive posebno nogometnu reprezwntaciju jer nekako to je najosjetljiviji segment drustva i najizloženiji ovakvim huškačkim uticajima i u takvim okolnostima tesko je nadat se necemu.
Pitanje je hoce li svi igraci htjeti i doci u ovaj haos i ovako napetu situaciju.
Do Sudnjeg dana ovdje ce važiti ona narodna. "Ne da se u..nom do potoka".
Zivi bili pa vidjeli![]()
P.S. Vazda pobjegulje loze i hajcaju, i raspiruju nacionalnu netrepeljivost !!!
Najveci debil, ne znam za koga radi i ko ga pusta da uopste postavlja pitanja.Anel17 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:52Isti onaj koji je pitao kad mu je barbarez rekao za Vukovića da je dva puta odbio. Šta znam, pitanje možda i na mjestu jer mi imamo sličnih problema. Na selektoru je da odgovori ili ne. Kao što vidite nema nijednog Turčina u Kipru, sve Grci.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:47
Dokle je došlo drug moj da se moramo nadati pobjedi protiv Kipra. Eno kosovo pobjedi Island, a baš sam juče pisao da smo mi nivo Kipra i Kosova, ali ovdje dosta ljudi nas vide već na SP nakon pobjede nad Rumunima. Šta reći.
Ovako nešto i ja kontam. Nema Džeke, dobra utakmica da ubacimo Memića kao pravo krilo, djeluje mi to bolje nego forsirati dva napadača.231983 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:07Nema na dunjaluku insana koji bi mogao pogoditi sutrašnjih 11. Ne bi ih ni sam Barbarez sad pogodio
Ova utakmica ce po mnogocemu biti drugacija od bukureštanske: sad mi trebamo napasti, igramo kuci, nominalno smo jači, vjerovatno nema Džeke itd.
Imajuci u vidu da ovaj miješa i kad treba i kad ne treba, ovo se stvarno ne moze pogoditi. Evo ja nudim nesto ali fulat cu makar 3 komada:
.................Vasilj......................
Malic Katic Barisic Kolasinac
..........Sunjic Tahirovic...........
Memic Hajradinovic Dedic
..............Demirovic...............
skotska irska makedonija
poznavajuci nas mi bi neku suspenziju popusili zbog tekme s izraelombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:44Izrael, BiH, Irska, Makedonija.
Da genocidaše lijepo dočekamo u BiH, kao i sportske prijatelje iz Makedonije![]()
Vrlo nezgodna situacija zaista. Mozda ce ovi igrati neki bunker pa bi nam valjalo 2 čistokrvna napadača. U tom slučaju bi Tabaković recimo bio bolja opcija od Baždara.Zglavkar je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:41Ovako nešto i ja kontam. Nema Džeke, dobra utakmica da ubacimo Memića kao pravo krilo, djeluje mi to bolje nego forsirati dva napadača.231983 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:07Nema na dunjaluku insana koji bi mogao pogoditi sutrašnjih 11. Ne bi ih ni sam Barbarez sad pogodio
Ova utakmica ce po mnogocemu biti drugacija od bukureštanske: sad mi trebamo napasti, igramo kuci, nominalno smo jači, vjerovatno nema Džeke itd.
Imajuci u vidu da ovaj miješa i kad treba i kad ne treba, ovo se stvarno ne moze pogoditi. Evo ja nudim nesto ali fulat cu makar 3 komada:
.................Vasilj......................
Malic Katic Barisic Kolasinac
..........Sunjic Tahirovic...........
Memic Hajradinovic Dedic
..............Demirovic...............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.