Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
izrael, BiH, Slovenija, Makedonija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prošli put su odgodili utakmicu, ovaj dvomeč bi se na Grenlandu i Madagaskaru igraoQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:48poznavajuci nas mi bi neku suspenziju popusili zbog tekme s izraelom

Kad nisu Celtic i Španija dobili suspenzije, nećemo ni mi, daj ih vamo

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
SCO-BiH-IRL-NIR
Jel se ovo igra sljedece godine odma nakon SP-a?
Zayebane repke u 4 potu izuzev Makedonije do bola, njih izvuc je premija
Zayebane repke u 4 potu izuzev Makedonije do bola, njih izvuc je premija
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 23 mar 2025, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:48Koristi @brigadinu metodu da ih poremeti pred utakmicu sa podjelom drzave i politickom situacijomCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:47
Koji je ovo novinar na 7:50 što postavlja ovo pitanje o podjeli Kipra? Kakav glupan, zamisli da Barbareza strani novinari na pressici pitaju šta kaže na to što Srbi i Hrvati iz BiH neće da igraju za nas. Svašta! Dobro mu je selektor i odgovorio.![]()

Pa ja sam taj sto je postavio pitanje,logicki, samo se govori mozes sabrati 2 i 2
Mozemo se mi zajebavati kolikoo hocemo jer to nam je jedino preostalo ali sto je najgore izgleda i nama u drzavi se sprema kiparski scenario nazalost.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nadam se da je momcima ostalo snage za još kvalitetnih 90 minuta. Moguće da već do poluvremena se ispušemo i da imamo velike probleme u njihovoj tranziciji. Slažem se sa većinom da bi Hajradinović trebao početi. Memića bih također na desno krilo, imam osjećaj da može barem 60 minuta da ih maltretira u njihovoj izgradnji napada.
Mislim da niko od nas ne može pogoditi svih 11 za sutra
Odlično bi bilo dati gol u prvih 15-20 minuta, ali nisam siguran kako bi to izgledalo kada bi se branili posjedom, čak i protiv Kipra.
Sretno sutra, uz pristup i želju kao protiv Rumunije, rezultat ne bi trebao izostati.
Mislim da niko od nas ne može pogoditi svih 11 za sutra

Odlično bi bilo dati gol u prvih 15-20 minuta, ali nisam siguran kako bi to izgledalo kada bi se branili posjedom, čak i protiv Kipra.
Sretno sutra, uz pristup i želju kao protiv Rumunije, rezultat ne bi trebao izostati.

-
- Kontakt:
Može li mi neko reci kada se kupi karta da li je dovoljno da se pokaže pdf dokument sa mobitela ili se mora isprintati karta?
Također me zanima i da li je to organizirano na bilinom polju na način da sjedalo koje kupiš, ono te i čeka ili publika kao nekad prije uopće ne vodi računa gdje sjeda i moraš doći puno ranije da zauzmes adekvatno mjesto?
Također me zanima i da li je to organizirano na bilinom polju na način da sjedalo koje kupiš, ono te i čeka ili publika kao nekad prije uopće ne vodi računa gdje sjeda i moraš doći puno ranije da zauzmes adekvatno mjesto?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Piše ti na ulaznici da se mora printati. Ovo je Bosna ljudino, kakvo mjesto da te čekaDeeWa je napisao/la: ↑24 mar 2025, 00:52Može li mi neko reci kada se kupi karta da li je dovoljno da se pokaže pdf dokument sa mobitela ili se mora isprintati karta?

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
I hoće nacionalni stadion kapaciteta 30 000

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ejs, a taman sam se nadao Ukrajini i/ili Svicarskoj u LN. Ove prve da im se osvetimo za baraz, a ove druge da odmetnik (
) Becir u krupnom planu vidi sta je prava emocija. 
Definitivno je pretesko pogoditi formaciju i startnih 11 za sutra. Jedino se za Vasilja, Sea, Dedica i Demirovica 100% moze reci da pocinju, a evo ocigledno i za Hajradinovica. On bi mogao umjesto Gigovica, a opet nije iskljuceno ni da Armin svejedno pocne.
Ako bude s 4 pozadi, imam utisak da stopere nece dirati, iako bih volio da Radeljic preseli na klupu. Medjutim, strah me i ako bi umjesto njega poceo recimo Muharemovic, jer bi mu to, zbog imperativa pobjede, bila utakmica s najvecim pritiskom u reprezentaciji. Katic je tanak s loptom u nogama, a Mujakic jos tanji. Na lijevom beku u toj formaciji ima samo Kolasinca i tu ne bi trebalo biti iznenadjenja, a na desnom ima Malica i Bicakcica (obojica bezopasni prema naprijed, a to nam protiv reprezentacije u rangu Kipra ne treba + Dedica, kojeg otkako je dosao forsira lijevo). Ja bih najradije da to bude Dedic, jer on u svom najboljem izdanju moze pokriti cijelu desnu stranu, pogotovo sto protivnik nije toliki ofanzivno orjentisan.
U veznom redu ocekujem da Sunjic i Tahirovic ponovo pocnu + gorespomenuti Hajradinovica. Za prvu dvojicu me strah, jer ipak nam tu treba malo osvjezenja i kreativnosti. Medjutim, problem je sto nam to Saric i Burnic sigurno nece donijeti. Jedino bi mozda Basic mogao, ali ni on nije u nekoj formi. Ostane jos opcija da Gigovic ponovo pocne od pocetka.
U napadu je Demirovic siguran. Za Dzeku ne vjerujem da ce rizikovati, osim ako negdje u ladici nema onu masku iz Rome.
Volio bih da i Memic pocne, tj. da dobije priliku ispred Bazdara. Sumnjam da ce Sameda gurnuti u prvu postavu ako Dzeke ne bude, jer bismo ostali bez ijednog napadaca s klupe.
Sve u svemu, za ovu cetvoricu sam 100% siguran da pocinju: Vasilj, Kolasinac, Dedic i Demirovic. Za ovu trojicu 95%: Barisic, Sunjic i Hajradinovic, a za Tahirovica 80%. Volio bih da jos pocnu Memic i mozda Basic umjesto Gigovica (iako vjerujem da ce Barbarez radije dati prednost Saricu, a da Haris preuzme Arminovu ulogu). Ostane jos jedan stoper, pretpostavljam da ce to ponovo biti Radeljic (osim ako ne predje u formaciju s 3 stopera).

Definitivno je pretesko pogoditi formaciju i startnih 11 za sutra. Jedino se za Vasilja, Sea, Dedica i Demirovica 100% moze reci da pocinju, a evo ocigledno i za Hajradinovica. On bi mogao umjesto Gigovica, a opet nije iskljuceno ni da Armin svejedno pocne.
Ako bude s 4 pozadi, imam utisak da stopere nece dirati, iako bih volio da Radeljic preseli na klupu. Medjutim, strah me i ako bi umjesto njega poceo recimo Muharemovic, jer bi mu to, zbog imperativa pobjede, bila utakmica s najvecim pritiskom u reprezentaciji. Katic je tanak s loptom u nogama, a Mujakic jos tanji. Na lijevom beku u toj formaciji ima samo Kolasinca i tu ne bi trebalo biti iznenadjenja, a na desnom ima Malica i Bicakcica (obojica bezopasni prema naprijed, a to nam protiv reprezentacije u rangu Kipra ne treba + Dedica, kojeg otkako je dosao forsira lijevo). Ja bih najradije da to bude Dedic, jer on u svom najboljem izdanju moze pokriti cijelu desnu stranu, pogotovo sto protivnik nije toliki ofanzivno orjentisan.
U veznom redu ocekujem da Sunjic i Tahirovic ponovo pocnu + gorespomenuti Hajradinovica. Za prvu dvojicu me strah, jer ipak nam tu treba malo osvjezenja i kreativnosti. Medjutim, problem je sto nam to Saric i Burnic sigurno nece donijeti. Jedino bi mozda Basic mogao, ali ni on nije u nekoj formi. Ostane jos opcija da Gigovic ponovo pocne od pocetka.
U napadu je Demirovic siguran. Za Dzeku ne vjerujem da ce rizikovati, osim ako negdje u ladici nema onu masku iz Rome.

Sve u svemu, za ovu cetvoricu sam 100% siguran da pocinju: Vasilj, Kolasinac, Dedic i Demirovic. Za ovu trojicu 95%: Barisic, Sunjic i Hajradinovic, a za Tahirovica 80%. Volio bih da jos pocnu Memic i mozda Basic umjesto Gigovica (iako vjerujem da ce Barbarez radije dati prednost Saricu, a da Haris preuzme Arminovu ulogu). Ostane jos jedan stoper, pretpostavljam da ce to ponovo biti Radeljic (osim ako ne predje u formaciju s 3 stopera).
- BosniaBoston
- Kontakt:
Džeko će ući ako budemo ganjali rezultat zadnjih pola sata
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ajde malo realni budite, pa nismo pobjedili da valja evo par godina, kao treba se odma stadion napunit nakon jedne ‘dobro odradjene tekme’
Nije to nikakva sramota , nego realnost
+igramo protiv faking Kipra.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 02:49
Ajde malo realni budite, pa nismo pobjedili da valja evo par godina, kao treba se odma stadion napunit nakon jedne ‘dobro odradjene tekme’
Nije to nikakva sramota , nego realnost
bošnjanin
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mirno spavajte. Tri boda su danas već u džepu. 3-0 / 4-1 za nas.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Al u sustini poruka na mailu je ovako,skraceno...Truhlo je napisao/la: ↑24 mar 2025, 01:25Piše ti na ulaznici da se mora printati. Ovo je Bosna ljudino, kakvo mjesto da te čekaDeeWa je napisao/la: ↑24 mar 2025, 00:52Može li mi neko reci kada se kupi karta da li je dovoljno da se pokaže pdf dokument sa mobitela ili se mora isprintati karta?
Također me zanima i da li je to organizirano na bilinom polju na način da sjedalo koje kupiš, ono te i čeka ili publika kao nekad prije uopće ne vodi računa gdje sjeda i moraš doći puno ranije da zauzmes adekvatno mjesto?Od mjesta se poštuje samo tribina
![]()
O korištenju ulaznice:
Ova ulaznica je jedinstvena i ne postoji druga kopija.
Ulaznicu možete prikazati putem mobilnog uređaja u elektronskom obliku ili je isprintati na laserskom pisaču.
Obratiti pozornost da je QR kod jednostavan i čitljiv prilkom skeniranja na ulazu. U suprotnom ulaz neće biti moguć.
Molimo vas da pažljivo čuvate ovu ulaznicu kako biste je mogli iskoristiti pri ulazu na događaj.
Želimo Vam ugodno iskustvo!
*Znam za utakmice u nasoj ligi da se normalno ulazi sa mobitelom i QR kodom, treba dobro vidjeti i gdje printati kartu jer moglo bi se desiti da zavrsi na olx
I dodjes na stadion a neko dosao prije tebe...
Ko prije curi njegova je cura,tako i mjesto na tribini
Ne moras printati prijatelju, samo pokazi na mob. Iskreno nisam nikad vidio da neko drzi papir u ruci heh, svi s mobitelom idu.. zoomiras mu QR code i šibaj!DeeWa je napisao/la: ↑24 mar 2025, 00:52Može li mi neko reci kada se kupi karta da li je dovoljno da se pokaže pdf dokument sa mobitela ili se mora isprintati karta?
Sto se tiče mjesta na tribini, to samo važi za Operu i balet

Jedna pobjeda nakon toliko vremena koja je dosla nakon neigranja njihova 4 ponajbolja igraca,dali go iz jedne jedine sanse do one na kraju za Bazdara gdje je golman branio ko puma je neozbiljno pricat o nekom napretku.Pogledajte drugo poluvrjeme.Jedino sta je dobro je borba i trcanje tj Šušnjić Golman i Demirovic koji moze igrat 2 utakmice u cugu.Sredina ne postoji.
-
- Kontakt:
Zato postojis ti i takvi da baljezgas. Druze ovoliko trke i borbe nije bilo u zadnjih 30 godina. Da u 90min prave presing na njihovoj strani, pa ta trka mnogim ekipama nadoknadi neki manjak necega. Ovako ako budu igrali i borili se svaku tekmu, ni 1 mjesto nije nemoguce. Opet kazem, Austrija se moze dobiti i tamo i ovamo sigurno, samo ako budu borbeni. Ali i da se ne nafuraju i lahko cemo mi i Kipra i San Marino. To nam je propast odmah.Alipasino je napisao/la: ↑24 mar 2025, 06:42Jedna pobjeda nakon toliko vremena koja je dosla nakon neigranja njihova 4 ponajbolja igraca,dali go iz jedne jedine sanse do one na kraju za Bazdara gdje je golman branio ko puma je neozbiljno pricat o nekom napretku.Pogledajte drugo poluvrjeme.Jedino sta je dobro je borba i trcanje tj Šušnjić Golman i Demirovic koji moze igrat 2 utakmice u cugu.Sredina ne postoji.
-
- Kontakt:
Poceli smo opet kovati planove, kao da nismo ovakve situacije imali X puta u zadnjih 25 godina.
Svaka cast na pobjedi i zalaganju, iznenadili su mnoge.
Ali tek pocele kvalifikacije, dobili jednu tekmu uz mnogo srece i odmah bosanski mentalitet na forumima dolazi do izrazaja.
Ako uspijemo iznijeti ulogu favorita protiv Kipra i to sve bude licilo na nesto, onda mozemo pricati o nekom napretku i planovima.
Vidjet cemo veceras sta ce biti.
Svaka cast na pobjedi i zalaganju, iznenadili su mnoge.
Ali tek pocele kvalifikacije, dobili jednu tekmu uz mnogo srece i odmah bosanski mentalitet na forumima dolazi do izrazaja.
Ako uspijemo iznijeti ulogu favorita protiv Kipra i to sve bude licilo na nesto, onda mozemo pricati o nekom napretku i planovima.
Vidjet cemo veceras sta ce biti.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89, Proximic i 45 gostiju.