FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U koliko bi trebala biti utakmica protiv Igmana?
Direktor Mirza Muzurović kaže da bi za utakmicu protiv borca trebao biti dozvoljen pristup zapadnoj tribini. To će (ili bi barem trebalo) biti zvanično sutra tj. u ponedjeljak.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa objavili su, vidimo se na zapadnoj tribini.Pendulum je napisao/la: ↑23 mar 2025, 20:21Direktor Mirza Muzurović kaže da bi za utakmicu protiv borca trebao biti dozvoljen pristup zapadnoj tribini. To će (ili bi barem trebalo) biti zvanično sutra tj. u ponedjeljak.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Napisao bih svašta, ali ne vrijedi...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 17:00Molim?NisamInSajder je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:14Nema od nas ništa. Kakav mentalitet...ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 mar 2025, 14:38Pohvala za utakmicu protiv Igmana, drago mi je što je gordeziani zabio.
Dobar podcast Gojkovića, trenutno moj najdraži igrač. Umanjili smo kikseve za 70% kako je Čelik otišao. Za sve nas osim za Lens win situacija. Rogić odmah izgleda sigurnije i u tom sigurnom ambijentu nazad njegove greške su smanjene na minimum, čak je imao i dobrih odbrana.
Žao mi je Đorđevića, ovo sve bi izgledalo mnogo opasnije s njim.Ako ćeš o mentalitetu, prava adresa za to je naša svlačionica, evo dobrih 5 godina već, ili sačekaj prvo pretkolo konferencije protiv maltežana kada ih nahvalimo ko da su Madrid, dok slabiji klub iz naše lige karinđa klubove u nokaut fazama.
Gore za Čelika i Rogića sam naveo činjenice (dobro možda ne 70% ali procenat je ogroman), daj bože da on ode u PSG za 180 miliona, ali realnost je jasna i ja ne bježim od nje![]()
Taj Čelik kojeg pljuješ ima 18 godina. Gdje si ti sa 18 bio, ako si ih dočekao ? Čitav svijet vidi talenat u njemu, ali jok umišljeni Bošnjo misli da je zajebao Lans i ostale desetine skauta.
I baš zbog tvojih komentara i osoba sličnih tebi neće u ovoj državi nikad biti ozbiljnog fudbala.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Zna li se kad se vraca Guli?
Ako nije bilo nevremena i turbulencija trebao bi da je već preuzeo prtljag na sarajevskom aerodromu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma vjerovatno ima par presjedanja, možda Tbilisi - Frankfurt, pa onda za Zagreb, pa Sarajevo.
- luckystrike
- Kontakt:
Tbilisi - Istanbul - Sarajevo
Stiže Guliashvili uvijek izrazito spreman a sada i vrlo raspoložen!
Stiže Guliashvili uvijek izrazito spreman a sada i vrlo raspoložen!
Pa jos jucer objavljeno da je zapad otvoren i kop na donjem dijelu prema sjeveru..Pendulum je napisao/la: ↑23 mar 2025, 20:21Direktor Mirza Muzurović kaže da bi za utakmicu protiv borca trebao biti dozvoljen pristup zapadnoj tribini. To će (ili bi barem trebalo) biti zvanično sutra tj. u ponedjeljak.
1946-1987
Ja ipak čekam ponedjeljak da to bude i zvanično.leo1946 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:45Pa jos jucer objavljeno da je zapad otvoren i kop na donjem dijelu prema sjeveru..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ako Bog da trebali bi svi biti za Borac tu. Guli veceras ili sutra, omladinci sutra aBd stizu u Sa u utorak igraju protiv CG u Zenici. Obzirom da je prijateljska i da naši igraju po poluvrijeme, ne vidim razlog zašto u srijedu ne bi bili na Koševu.
Ma ako je tako, onda ne vjerujem da ce biti problema.Sjetih se da je 2014. golman Sjeverne Irske Roy Carrol, u razmaku od 24 sata prvo branio za reprezentaciju protiv Rumunije u Bukureštu, a onda za svoj klub Notts County U Engleskoj

Zar nema ono pravilo koje kaze da smijes igrati dvije utakmice u razmaku od 24h?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mislim da se to danas ceka za sjevernu tribinu a do kraja sedmice da se i istok pusti prituv Igmana, sto ne vjerujem
Prošle sezone je Mijatović branio protiv Srbije u Beogradu u utorak u 20:45, a u srijedu za Borac protiv nas u 19:00.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja, dobro si, sjecam se. Ma ne bi trebalo biti problema, ni sa U21 ni sa Gulijem, idemo po pobjedu, taman da nam uljepšaju Lejletul-kadr.Nirton je napisao/la: ↑24 mar 2025, 08:53Prošle sezone je Mijatović branio protiv Srbije u Beogradu u utorak u 20:45, a u srijedu za Borac protiv nas u 19:00.
![]()
-
- Kontakt:

Gledaj bombone,samo 20 mil.
Hajde Mirva kralju,to je samo desetak transfera,dok se stadion napravi vratices vec pola

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Zekic kaze da Guli tek sutra navecer dolazi. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.