Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Kosovo je u zadnje tri godine dobilo Cipra četiri puta i zabilo im 14 komada. Treba samo odgrati kao Kosovo i eto ga. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Zato i jesmo tu gdje jesmo, dokle god je ovakvih debila koji traže dlaku u jajetu.
Do kraja sve neka budu ovakve, taman. Eto SP.
Do kraja sve neka budu ovakve, taman. Eto SP.
Evo kod mene već neka nervoza, joj kako nam malo treba 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se, nabiti ih od prvog minuta na njihovu polovinu, ne dati im da dišu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa nama se nikad ne zna, pogotovo ne sad kad nemamo nikakvu referencu kako cemo protiv ovakvih reprezentacija odigrati sa ovom novom ekipom. Prvi put cemo danas za vrijeme Barbareza mi imati inicijativu i moracemo igrati protiv protivnika koji ce stojati duboko u svojoj plovini i vrebati na kontre, vidicemo kako ce se snaci veceras, pogotovo bez Dzeke. Vidim da je prijavljen za mec, ali sumnjam da ce biti starter, vjerovatno samo po potrebi.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Večeras ide jedna Football Manager postava Barbareza...
Vasilj
Dedić Muharemović Barišić Kolašinac
Gigović Šunjić Burnić
Memić Baždar Demirović
Vasilj
Dedić Muharemović Barišić Kolašinac
Gigović Šunjić Burnić
Memić Baždar Demirović
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa tobom,poletili smo opet nekako previsoko s obzirom na sastav kojeg imamo,neki sitni detaljise vide u napretku nasem ali jos je to tako da kazem frisko.Takodjer treba reci da je lazni mit to da smo se mi svjesno u Rumuniji povukli to nije istina,nego su nas oni na to natjerali i to mi najvise smeta kod nas taj neki tanak mentalitet.Ono sto je veliki dobitak po mom misljenju za repku jeste Malic i Memic.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 07:50Poceli smo opet kovati planove, kao da nismo ovakve situacije imali X puta u zadnjih 25 godina.
Svaka cast na pobjedi i zalaganju, iznenadili su mnoge.
Ali tek pocele kvalifikacije, dobili jednu tekmu uz mnogo srece i odmah bosanski mentalitet na forumima dolazi do izrazaja.
Ako uspijemo iznijeti ulogu favorita protiv Kipra i to sve bude licilo na nesto, onda mozemo pricati o nekom napretku i planovima.
Vidjet cemo veceras sta ce biti.

Normalno da ću da poletim, zato i pratim fudbal.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ne spominje niko nigdje koliko je karata prodato. Vidim na event..ba dosta ih jos ima dostupnih
BosnaE
Sinoc neko rece da je ostalo oko 3-4 hiljade jos uvijek.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑24 mar 2025, 10:07Ne spominje niko nigdje koliko je karata prodato. Vidim na event..ba dosta ih jos ima dostupnih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima jos oko 2500 hiljade kako vidim, ocekivao sam bas pun stadion, ali prodalo se polijepo od petka navecer opet.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑24 mar 2025, 10:07Ne spominje niko nigdje koliko je karata prodato. Vidim na event..ba dosta ih jos ima dostupnih
Ako Džeko ne bude starter, najveći problem će biti skok i duel igra. Iako imamo jako visoku ekipu, duel igra nam je mlaka.
I ja mislim da će startati Hajradinović, valjalo bi zbog slobodnih udaraca.. sigurno će ih više biti u opasnoj zoni.
I ja mislim da će startati Hajradinović, valjalo bi zbog slobodnih udaraca.. sigurno će ih više biti u opasnoj zoni.
Malić i Memić su lijep upgrade. Potpisujem se u ova dva posta. Narod naš je nivoa zvezde granda po razmišljanju.Imamkarbarum je napisao/la: ↑24 mar 2025, 08:56Apsolutno se slazem sa tobom,poletili smo opet nekako previsoko s obzirom na sastav kojeg imamo,neki sitni detaljise vide u napretku nasem ali jos je to tako da kazem frisko.Takodjer treba reci da je lazni mit to da smo se mi svjesno u Rumuniji povukli to nije istina,nego su nas oni na to natjerali i to mi najvise smeta kod nas taj neki tanak mentalitet.Ono sto je veliki dobitak po mom misljenju za repku jeste Malic i Memic.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 07:50Poceli smo opet kovati planove, kao da nismo ovakve situacije imali X puta u zadnjih 25 godina.
Svaka cast na pobjedi i zalaganju, iznenadili su mnoge.
Ali tek pocele kvalifikacije, dobili jednu tekmu uz mnogo srece i odmah bosanski mentalitet na forumima dolazi do izrazaja.
Ako uspijemo iznijeti ulogu favorita protiv Kipra i to sve bude licilo na nesto, onda mozemo pricati o nekom napretku i planovima.
Vidjet cemo veceras sta ce biti.![]()
Puknut će to do utakmiceSheyi je napisao/la: ↑24 mar 2025, 10:10Ima jos oko 2500 hiljade kako vidim, ocekivao sam bas pun stadion, ali prodalo se polijepo od petka navecer opet.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑24 mar 2025, 10:07Ne spominje niko nigdje koliko je karata prodato. Vidim na event..ba dosta ih jos ima dostupnih
-
- Kontakt:
Hajradinovic je kljuc uspjeha danas.
„Ovo je moj grad na svijetu nema ga“
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
Gluposti, niko nije rekao da ćemo osvojiti grupu ili ići u baraž poslije jedne utakmice ali smo ipak ovdje jedna natpolovična većina forumaša koje je obradovala pobjeda i koliki toliki napredak u igri protiv jako nezgodnog protivnika sa trofejnim selektorom na klupi.
Rumuni jesu bili oslabljen ali još uvijek kvaliteniji protivnik. Igrače kao Stanciu, Man, Hagi, Mitrita možemo sanjati.
Zato je ova pobjeda utoliko veća jer je dobijena na taktičkom planu a zahvaljujući sposobnosti opovrgavanog selektora i njegovih saradnika.
To je sve.
Nikakva euforija.Svi mi vidimo nedostatke ali isto tako i vidimo da smo na pravom putu.
Ima tu brat bratu još par godina dobrog posla da se sa ovim i nadolazećim igračima izdignemo na pređašnji nivo.
Poslije pobjede nad Cyprom i 6 bodova iz dvi tekme mnogi sa foruma će morati na Fadilove respiratore
Rumuni jesu bili oslabljen ali još uvijek kvaliteniji protivnik. Igrače kao Stanciu, Man, Hagi, Mitrita možemo sanjati.
Zato je ova pobjeda utoliko veća jer je dobijena na taktičkom planu a zahvaljujući sposobnosti opovrgavanog selektora i njegovih saradnika.

To je sve.
Nikakva euforija.Svi mi vidimo nedostatke ali isto tako i vidimo da smo na pravom putu.
Ima tu brat bratu još par godina dobrog posla da se sa ovim i nadolazećim igračima izdignemo na pređašnji nivo.
Poslije pobjede nad Cyprom i 6 bodova iz dvi tekme mnogi sa foruma će morati na Fadilove respiratore

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- invincible1921
- Kontakt:
Nek me ispravi neko, ali mislim da smo 2/2 startali samo 2014. tj za SP 2014....4/4 nismo nikad
Veceras pritisnut kipar od prve minute da se sto prije postigne go, nadam se da ce bit promjene u sastavu, prije svega u veznoj liniji

Veceras pritisnut kipar od prve minute da se sto prije postigne go, nadam se da ce bit promjene u sastavu, prije svega u veznoj liniji
=\_1921_/=
Zašto? Zato što ljudi ne vjeruju selektoru koji nema iskustvo, koji se uglavnom brukao u prethodnim utakmicama?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
O tome se brate i radi. Nisu to nikakve velesile,o Kipru je suvisno pricati.invincible1921 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 12:20Nismo jaki da mozemo rutinirat ikoga...mozda mozemo San marino. Ocekuje protiv kipra tesku utakmicu i 2:0 za nas.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 mar 2025, 19:24Haj ziv bio nemoj se provaljivati.
Ne mozemo dobiti opusteno haman nikoga od onih najmanjih,s najvecim smo sve vidjeli, evo od Peteva.
Reci mi tekmu koju smo rutinirali zadnjih par godina?
Ko god misli da cemo strpati hladno tri komada kipranima taj fudbal vjerovatno dozivljava kroz soccer i fifu.
Medjutim ne treba pravit od rumuna i kiprana brazil...
Vidis gdje smo sletili dole da ovdje naglabamo kako se postaviti i odigrati kontra Kipra,covjece kao da nam dolazi u najmanju ruku Skotska.
A nekad smo ekipe ovog levela samarali samo tako.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!