Rekao je da večeras dolazi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Iskoristili smo kadar na pauzi koji smo imali da odradimo dosta taktičkih detalja i to na zadovoljavajući način. Očekujemo prvu u nizu teških utakmica. Mene veseli da nas to zanima. Butić i Jović su već par dana sa nama radili u kontinuitetu, nadam se da će nam što prije biti na raspolaganju. Nažalost, Đorđević još nije. Guliashvili će se tek navečer sutra pojaviti. Pitanje je koliko će nam biti na raspolaganju U-21 igrači.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Korektan sudija

-
- Kontakt:
Prvih 11 protiv bojca
Rogic
Bugar Gojkovic soldo
Krdzalic bubanja pavici lulic beganovic
Gulasin keremech
Izmjene
Butic Mehmedovic Mustafic Mujakic jovic
Naravno ovi mladi ako budu imali pravo igrat
Borac je po meni bolja ekipa od veleza B, ali mislim da su ekipa koja nama vise lezi nego ovi i capljine. Borac mi nekako visocije (slicno nama) a smatram da imamo brzi napad i stednji blok od njih..oni definitivno imaju brze stopere i krila
Naravno netreba zaboravit 13 tog igraca koji moze kroz ekran da djeluje, NETREBA ZABORAVIT KAKO JE MUSA SUDIO I DOBIO OCJENU 8,3
Rogic
Bugar Gojkovic soldo
Krdzalic bubanja pavici lulic beganovic
Gulasin keremech
Izmjene
Butic Mehmedovic Mustafic Mujakic jovic
Naravno ovi mladi ako budu imali pravo igrat
Borac je po meni bolja ekipa od veleza B, ali mislim da su ekipa koja nama vise lezi nego ovi i capljine. Borac mi nekako visocije (slicno nama) a smatram da imamo brzi napad i stednji blok od njih..oni definitivno imaju brze stopere i krila
Naravno netreba zaboravit 13 tog igraca koji moze kroz ekran da djeluje, NETREBA ZABORAVIT KAKO JE MUSA SUDIO I DOBIO OCJENU 8,3
-
- Kontakt:
kakvi smo mi pehovi sa kisom
-
- Kontakt:
Rogic
Paskalev Gojkovic Soldo
Beganovic Krdzalic Bubanja Kyeremeh
Lulic
Gordeziani Gulisa.
Paskalev Gojkovic Soldo
Beganovic Krdzalic Bubanja Kyeremeh
Lulic
Gordeziani Gulisa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja sam ga čuo da kaže "tek navečer dolazi".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sta je sa Buticem, je li se oporavio
Jeste. I on i Jović su par dana tu sa ekipom, treniraju.
Protiv Borca najvjerovatnije gubimo u ligi. S druge strane, u kupu ce nam se dati fer sansa da ih izbacimo. Mada nas ni tu nece pustiti.
U srijedu bez nekog pretjeranog nerviranja jer je za ocekivati tesku lakrdiju. S pobjedom bi mi ostali u kakvoj-takvoj konkurenciji za titulu, dok bi Borcu puno puno otezali put ka istoj. Kuha se i sa sudijom i s ovim kofol pozivanjem nasih U21 igraca, gdje iskusno jedino Mehmedovica ne pozivaju.
U srijedu bez nekog pretjeranog nerviranja jer je za ocekivati tesku lakrdiju. S pobjedom bi mi ostali u kakvoj-takvoj konkurenciji za titulu, dok bi Borcu puno puno otezali put ka istoj. Kuha se i sa sudijom i s ovim kofol pozivanjem nasih U21 igraca, gdje iskusno jedino Mehmedovica ne pozivaju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
U srijedu s razglasa na zagrijavanju zelim da grmi
vojnik srece i branioci Sarajeva. I vratiti Baltu za ovu tekmu da nekog nabode .
vojnik srece i branioci Sarajeva. I vratiti Baltu za ovu tekmu da nekog nabode .
Pogledaj video sa pressa i cut ćeš da kaže večeras dolazi.Nirton je napisao/la: ↑24 mar 2025, 11:48- Iskoristili smo kadar na pauzi koji smo imali da odradimo dosta taktičkih detalja i to na zadovoljavajući način. Očekujemo prvu u nizu teških utakmica. Mene veseli da nas to zanima. Butić i Jović su već par dana sa nama radili u kontinuitetu, nadam se da će nam što prije biti na raspolaganju. Nažalost, Đorđević još nije. Guliashvili će se tek navečer sutra pojaviti. Pitanje je koliko će nam biti na raspolaganju U-21 igrači.
- luckystrike
- Kontakt:
Večeras.luckystrike je napisao/la: ↑23 mar 2025, 22:55Tbilisi - Istanbul - Sarajevo
Stiže Guliashvili uvijek izrazito spreman a sada i vrlo raspoložen!
Zadovoljan sam dodjeljenim sudijama. Možda nešto manje VAR sudijama. Ako nas ne budu klali, a djeluje da ne bi trebali, imamo se čemu nadati.
Mene je strah da nam se ne ponovi suđenje kao na Grbavici od 60 minute pa do kraja. Sitni faulovi i svaki 50/50 faul da ide u korist četnika. Nadam se da ćemo do 60 minute imati barem jedan (idealno dva) gola prednosti.luckystrike je napisao/la: ↑24 mar 2025, 19:08Večeras.luckystrike je napisao/la: ↑23 mar 2025, 22:55Tbilisi - Istanbul - Sarajevo
Stiže Guliashvili uvijek izrazito spreman a sada i vrlo raspoložen!
Zadovoljan sam dodjeljenim sudijama. Možda nešto manje VAR sudijama. Ako nas ne budu klali, a djeluje da ne bi trebali, imamo se čemu nadati.
Mislim da cemo lakse u Kupu sa njima nego u ligi.
Mogla bi biti patnja na Kosevu u srijedu sad.
Mogla bi biti patnja na Kosevu u srijedu sad.
Da donosimo tekbire ko u Lukavici 2007.bordobijeli je napisao/la: ↑24 mar 2025, 17:42U srijedu s razglasa na zagrijavanju zelim da grmi

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Vozim se maloprije po onoj kisi i ne izlazi mi iz glave da nam pod hitno treba natkrivena tribina. Mora se to traziti svaku utakmicu, parole praviti, proteste, lobirati....mora se nesto uraditi i za navijace.
Ko ce djecu povesti po onakvoj kisi
Ko ce djecu povesti po onakvoj kisi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, MSOZ101, napoleon72 i 69 gostiju.