Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Gasperini vec godinama samara romu na tabeli sa mnogo manjim budzetom, ne vidmim zasto hejtanje gasperinija od strane navijaca rome?
Tuso novi trener Juventusa 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Potrosen trener koji se blizi 70toj godini zivota, uz to pokazuje egocentricno ponasanje, kad gubi krivi su sudija ili cak vlastiti igraci, popljuje i protivnika umjesto da prihvati poraz i suti. Mislim da je njemu pametnije da ostane u Atalanti i tu privede karijeru kraju, ima svoj sistem razradjen i ekipa mu je prilagodjena za njegov fudbal, negdje dr. se ne bi snasao.
embrace the chaos
Gasperini bi bio totalan promasaj u romi. On mora biti glavni baja, tako se i ponasa, a to mu ne moze proci u vecim klubovima. Atalanta je njemu plafon sto se toga tice.
Interesantno ovo oko dolaska tudora u juve, mora da je sa mottom puklo na svim mogucim nivoima kad ga smjenjuju ovako.
Interesantno ovo oko dolaska tudora u juve, mora da je sa mottom puklo na svim mogucim nivoima kad ga smjenjuju ovako.
Izmedju tudora i gasperinija bih pjeske po ovog drugo otisao
Tuša je baš krenilo, mislim da ni on sam ne zna kako je od Hajduka došao do Marseilla, Lazija i Juveta.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Hajduk je teska sredina u kojoj ni prime Mou i Guardiola zajedno ne bi uspjeli, a opet u zadnjih 15 godina jedan od tri trofeja koji su osvojili je kup kad je Tudor bio trener.
On je upravo ono sta sam pisao prije koji tjedan, osoba koja ce doci i trenirati par mjeseci, isto kao kad je bio u Udineseu i Laziu, dogurati sezonu do kraja i onda vjerojatno ide novi trener, a uvjeren sam jos uvijek da ce to biti Conte.
On je upravo ono sta sam pisao prije koji tjedan, osoba koja ce doci i trenirati par mjeseci, isto kao kad je bio u Udineseu i Laziu, dogurati sezonu do kraja i onda vjerojatno ide novi trener, a uvjeren sam jos uvijek da ce to biti Conte.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- TheTruth34
- Kontakt:
Post sa jednog hr. foruma, bukvalno je sve rečeno, a svakako očekujem da će Juventus ići po Contea (uzeo titulu ili ne) ili Mancinija jer oni nisu ti koji će gasiti vatru koju je neko drugi zapalio, a ko zna, možda izleti još koji kandidat.Meh, logican posao Juvea. Imas 2 mj do kraja sezone, tesko ces sad dobit top trenera, bilo da oces slobodnog ili da ga uzmes od nekog kao Mottu.
U ovakvim situacijama uzmes nekog vojnika kluba ili nekog tko je voljan probat kratkorocno. Ako ekipa stvarno super klikne i izbore LP - super, svima dobro. A ako ne, u sestom mjesecu biras iz veceg poola trenera za nesta dugorocnije i slazes ekipu po njegovom.
Tuši isto kul. Imat ce Juve na CV. Ako uspije je cudotvorac, ako ne - nije imao kad ni kako u 2 mj, nije do njega. Nesta kao Juric sa Southamptonom, samo ato je Juric imao bolje ponude i vise vremena. Tuši je veci win win.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Italija je comedy show...dolazi na naplatu ono od prije dvije godine, za sve treba vremena...kako za klubove, tako i za repku...nista nisu naucili od 2006... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
jos njemacka mora da strijepi do zadnje minute.....Juventinisimo je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:50Italija je comedy show...dolazi na naplatu ono od prije dvije godine, za sve treba vremena...kako za klubove, tako i za repku...nista nisu naucili od 2006...![]()
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ljeto će biti interesantno što se tiče trenerske rokade u Italiji. Juventus zainteresovan za Contea. Allegri, Motta i Mancini figuriraju kao kandidati za Milan i Romu, Gasperini na meti Rome, De Zerbijev eventualni povratak na čizmu, u Napoli. Vruće ljeto je pred nama. 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma tako prosere kad si na dnu, koprcas se i ne predjes centar u prvih 45 minuta...desava se....na kraju su ipak ispali..delko je napisao/la: ↑23 mar 2025, 22:39jos njemacka mora da strijepi do zadnje minute.....Juventinisimo je napisao/la: ↑23 mar 2025, 21:50Italija je comedy show...dolazi na naplatu ono od prije dvije godine, za sve treba vremena...kako za klubove, tako i za repku...nista nisu naucili od 2006...![]()

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
viewtopic.php?p=9800754#p9800754
Prihvatiti ću izvinjenje od neznalica sa ove stranice. Ovaj dole @celtic je još i najgluplji
Prihvatiti ću izvinjenje od neznalica sa ove stranice. Ovaj dole @celtic je još i najgluplji
Sarri - Napoli1921boy je napisao/la: ↑24 mar 2025, 01:06Ljeto će biti interesantno što se tiče trenerske rokade u Italiji. Juventus zainteresovan za Contea. Allegri, Motta i Mancini figuriraju kao kandidati za Milan i Romu, Gasperini na meti Rome, De Zerbijev eventualni povratak na čizmu, u Napoli. Vruće ljeto je pred nama.![]()
Conte - Juventus
Italiano - Roma
Allegri - Milan
I svi sretni

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.