Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la hurem » 25 mar 2025, 03:52

Sta ljudi pišu...nevjerovatno. Ovaj bi nas vratio na stare postavke s vracanjem silnih staraca u reprezentaciju?!
Kad ste vec spomenuli Ahmedhodzica, drago mi je i zbog njega sto smo ove dvije utakmice pobijedili i sto ima razloga da plače sto nije dio ove NOVE generacije koja će izboriti plasman na zavrsni turnir akoBogda, ako ne na SP, onda na Euro.
Eto mu, nek i dalje bira utakmice!!! Kalkulisao je. Malo se momak preracunao.

Ja vjerujem da i dalje postoji šansa da se vrati...ali isključivo uz njegovu reakciju, da se izvine selektoru, stručnom štabu, direktoru, saigracima, navijačima.
Nikako drugačije!

Kao sto Dzeko rece: "Zbog ovog osjećaja pripadnosti, zbog ove ljubavi..." :bih:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 25 mar 2025, 04:04

hurem je napisao/la:
25 mar 2025, 02:00
Još jedanput se pokazalo da ne treba s istih "11" (bez Dzeke silom prilika) izaći samo 3 dana kasnije, pogotovo nakon onako teške i iscrpljujuce utakmice u Rumuniji...bez obzira što je na drugoj strani bio Kipar.
Moguce da je želio da nagradi te startere zbog pobjede u Rumuniji, ali ne ide to tako.
Start je kvalifikacija, Kipar je motivisan da se pokaže, pogotovo s novim selektorom, a često se zna desiti da novi selektor bude ta neka prekretnica. Uz to, njihovi igrači nisu amateri.
Šteta što neka stativa nije ušla ili Bazdar zabio jer bi na 2 razlike utakmica bila završena.

Najvažnija su 3 boda ali smatram da je SS pogriješio u nekoliko slučajeva a sto sam otprilike najavljivao i prije utakmice:

- Očekivao sam Muharemovica umjesto Radeljica bas zbog kontri omalenih Kiprana a Muharemovic je dosta okretniji i brži od dotičnog.

- Malic je za ovu utakmicu igrač manje na terenu jer je ofanzivno limitiran a to nam je bilo potrebnije u ovoj utakmici.
- Dedic je zbog toga morao igrati na desnom beku jer je tu opasniji nego na krilu zbog svog trka, promjene pravca....a samim tim bismo više rasirili protivnika jer bismo bili opasni i po lijevoj strani (Kolasinac) ali i po desnoj (Dedic). Bili bismo svestraniji.

- Bazdar se ubio za ovakvog protivnika jer je odličan na malom prostoru, zna zadržati posjed, odigrati kvalitetan pas...ali bi i rasteretio Demirovica. Ne vidim drugi razlog da ga se ostavlja na klupi izuzev da ni on fizički još uvijek nije 100% spreman nakon povrede koju je imao, a i minute mu u zadnje vrijeme ne idu u prilog.

- Hajradinovic je pun pogodak i to je bilo očekivano.
- Ne mogu reci da se tu pogriješilo ali sam prije utakmice pisao da se ova utakmica ubila za Bašića. Nadao sam se njemu umjesto Tahirovica...vjerovatno da ni on fizički nije spreman jer je sezona tek nastavljena u Rusiji.

Dakle, mišljenja sam da su bar 3,4 promjene morale biti na terenu od starta utakmice u odnosu na onu protiv Rumunije:
- Muharemovic umjesto Radeljica
- Bazdar
- Hajradinovic
- Dedic umjesto Malica desni bek.

Na kraju, najvažnija su 3 boda i da se uzme lekcija iz ove utakmice.
#DreamBigDreamBiH :bih:
"Znam preko Nine (Milenković, op.a.), Saše (Papac, op.a.) i Mirka (Hrgović op.a.) koliko pažnje dajete skautingu, koliko ste posvećeni, koliko komunicirate s igračima. Niste samo selektor, nego ste otac i majka kada treba. To su razgovori na dnevnoj bazi i svaka vam čast na tome.

Nije vam sigurno bilo ugodno zadnjih mjeseci, ali sada trebate uživati. Ne znam hoće li odmah večeras krenuti skauting za dalje. Od srca vam čestitam na svemu."

U ovome je sva poenta podrške selektoru Barbarezu i SS. Ljudi rade danonoćno i ginu za ovu reprezentaciju u svakom smislu.
Zato su imali podršku u svakom trenutku onih koji su prepoznali ovo. Nažalost većina nisu, a neki medju njima su bivali preglasni i davali sebi za pravo i previše, a nisu ga imali ni za malo.
Hvala Sesaru.
Doktorski post brata Hurema. :clap:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 mar 2025, 04:50

Ghuraba je napisao/la:
25 mar 2025, 04:04
hurem je napisao/la:
Još jedanput se pokazalo da ne treba s istih "11" (bez Dzeke silom prilika) izaći samo 3 dana kasnije, pogotovo nakon onako teške i iscrpljujuce utakmice u Rumuniji...bez obzira što je na drugoj strani bio Kipar.
Moguce da je želio da nagradi te startere zbog pobjede u Rumuniji, ali ne ide to tako.
Start je kvalifikacija, Kipar je motivisan da se pokaže, pogotovo s novim selektorom, a često se zna desiti da novi selektor bude ta neka prekretnica. Uz to, njihovi igrači nisu amateri.
Šteta što neka stativa nije ušla ili Bazdar zabio jer bi na 2 razlike utakmica bila završena.

Najvažnija su 3 boda ali smatram da je SS pogriješio u nekoliko slučajeva a sto sam otprilike najavljivao i prije utakmice:

- Očekivao sam Muharemovica umjesto Radeljica bas zbog kontri omalenih Kiprana a Muharemovic je dosta okretniji i brži od dotičnog.

- Malic je za ovu utakmicu igrač manje na terenu jer je ofanzivno limitiran a to nam je bilo potrebnije u ovoj utakmici.
- Dedic je zbog toga morao igrati na desnom beku jer je tu opasniji nego na krilu zbog svog trka, promjene pravca....a samim tim bismo više rasirili protivnika jer bismo bili opasni i po lijevoj strani (Kolasinac) ali i po desnoj (Dedic). Bili bismo svestraniji.

- Bazdar se ubio za ovakvog protivnika jer je odličan na malom prostoru, zna zadržati posjed, odigrati kvalitetan pas...ali bi i rasteretio Demirovica. Ne vidim drugi razlog da ga se ostavlja na klupi izuzev da ni on fizički još uvijek nije 100% spreman nakon povrede koju je imao, a i minute mu u zadnje vrijeme ne idu u prilog.

- Ne mogu reci da se tu pogriješilo ali sam prije utakmice pisao da se ova utakmica ubila za Bašića. Nadao sam se njemu umjesto Tahirovica...vjerovatno da ni on fizički nije spreman jer je sezona tek nastavljena u Rusiji.

Dakle, mišljenja sam da su bar 3,4 promjene morale biti na terenu od starta utakmice u odnosu na onu protiv Rumunije:
- Bazdar
- Hajradinovic

"Znam preko Nine (Milenković, op.a.), Saše (Papac, op.a.) i Mirka (Hrgović op.a.) koliko pažnje dajete skautingu, koliko ste posvećeni, koliko komunicirate s igračima. Niste samo selektor, nego ste otac i majka kada treba. To su razgovori na dnevnoj bazi i svaka vam čast na tome.

Nije vam sigurno bilo ugodno zadnjih mjeseci, ali sada trebate uživati. Ne znam hoće li odmah večeras krenuti skauting za dalje. Od srca vam čestitam na svemu."

U ovome je sva poenta podrške selektoru Barbarezu i SS. Ljudi rade danonoćno i ginu za ovu reprezentaciju u svakom smislu.
Zato su imali podršku u svakom trenutku onih koji su prepoznali ovo. Nažalost većina nisu, a neki medju njima su bivali preglasni i davali sebi za pravo i previše, a nisu ga imali ni za malo.
Hvala Sesaru.
Ko i svaki njegov u sustini :bih:
naprijed rejal

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 mar 2025, 06:48

Ghuraba je napisao/la:
hurem je napisao/la:

- Bazdar
- Hajradinovic

Hvala Sesaru.
Neka i drugi pročitaju, namjerno sam citirao, svaka čast.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 25 mar 2025, 07:30

Madal je napisao/la:
24 mar 2025, 23:59
Sad se jos bolje vide neki obrisi i kostur ekipe, i mogu reci da puno bolje stojimo sto se tice sirine. Ne tako davno utakmice su nam se zavrsavale povredom jednog igraca i ulaskom njegove prve izmjene - Civic ili Nail. Ovo sad ne vidim kako nam se to moze desiti.

Mislim da ga ne yebe nekih idealnih prvih 11 da ih uigrava ili jedna formacija vec ce se sve mijenjati shodno spisku, formi, sta se trazi u utakmici i sl.

Neki kostur je Demirovic, Dzeko, Dedic, Kolasinac, Vasilj.
Imamo tu problema, Demirovic nije nezamjenjiv u klubu, Dzeki je 39, Dedic stagnira a i on i Kolasinac su stakleni, Vasilja se skoro diskutovalo da li mijenjati ali vec se ispravio i nek tako ostane. Ali kako je tako je jbg.

Pored toga standardan bi trebao biti Šunjic jer je jedini defanzivni vezni i nema utakmice da se smije bez te pozicije poceti.

Ostalo ce biti vojnici, igraci sistema i uklapanje kockica u zavisnosti sta nam treba.

Golmani - Vasilj, Zlomislic, realno treci treba Piric biti ali ako nisu umirili agenta onda Hadzikic cisto nek se jedu plavi

Stopere dijele na lijeve i desne, ocito procijenjuju da im tako vise godi
Desni - Katic, Barisic Bicakcic, Hadzikadunic
Lijevi - Radeljic i Muharemovic pa i Kolasinac

Desni bek - Gazibegovic, Dedic, Malic, u nuzdi i Memic, za ne daj Boze ali bas ne daj Boze ima i Bicakcic
Lijevi bek, opet Gazibegovic i Dedic , Kolasinac

Def. Vezni Sunjic
Centralni vezni Tahirovic (koji je kao nekakav sekundarni def. vezni), Saric , Gigovic, Huseinbasic, Basic
Za 10ku i bunkere - Hajradinovic

Desno krilo cesto moze i vezni igrati poput Gigovica, a tu mogu i Dedic, Memic, Bajrektarevic
Lijevo opet jbg Dedic, Memic mozda, Bajrektarevic

I napad je brutalan, Dzeko, Demirovic, Bazdar, Kulenovic Tabakovic

U sustini ovo je vec ozbiljna skupina igraca koja moze odgovoriti ovom stilu trke i borbenosti koji se trazi.
Do Austrije moramo roditi bocne pozicije i bekove i krila.
Nadam se Jasicu, pa da probamo i tog Karica, mozda i Bilbiju iz cvajte. I treba neko da mijenja Sunjica kad se povrijedi ili bude nakupio kartone jer ono sto on igra ne moze niko drugi trenutno.
I prosirivanje bekova, krila i novi def. vezni nam moraju biti prioritet do Austrije. A puno je vremena i ima prilike da iskopaju, razgovaraju, nadju. Ostalo sta god iskoci da valja i da je bolje od trenutnog naravno da treba probati.
Janleta da ne komentarisem jer je nerealno.
Igra vise-manje mi je nebitna dok vidim da rade na ovoj selekciji igraca. 6b je tu, drago mi je da su kupili vrijeme od javnosti i idemo dalje.
To je to.

Šlag na tortu bi bio Janelt, iskreno nisam ga nesto puno pratio. Da li je on klasicni DM ili CM koji zna i kreirat napad?

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 25 mar 2025, 07:34

Sveti je napisao/la:
25 mar 2025, 04:50
Ghuraba je napisao/la:
hurem je napisao/la:

- Bazdar
- Hajradinovic

Hvala Sesaru.
Ko i svaki njegov u sustini :bih:
Ljudi su ovdje jos prije Rumunije to isto pisali, samo na drugi nacin pa ih vi niste razumjeli :mrgreen:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 25 mar 2025, 08:24

Nikoga ne vraćati, a ove koji neće da igraju za reprezentaciju zauvijek zaboraviti i zabraniti da im se ime piše i na forumu i u medijima. Goni go.vna.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 25 mar 2025, 08:28

BosnianDragon2024 je napisao/la:
25 mar 2025, 03:37
BosniaBoston je napisao/la:
25 mar 2025, 03:00
Ne znam za vas, ali smatram da za septembar i oktobar Barbarez treba napraviti svebosansku koaliciju na spisku. Koliko god ih već otpisali, pljuvali, koliko god da su nam dosadili pojedini igrači su nam zaista potrebni.

Izgladiti nekako odnose sa Ahmethodžićem i Hadžikadunićem, vratiti Pjanića i Višću iz penzije, opet pozvati Krunića i Stevanovića, pokušati izganjati Janelta.

Pjanić kakav god da je ima više lopte u malom prstu nego sav naš vezni red u nogama, definitivno nije za startera, ali dušu dao za ulazak u 65-70. minuti. Uz to trenutno igra u ruskoj ligi koja nije amaterska kao emirati, ima kuveta za pola sata loptanja u sebi, može i stati na loptu a i iskreirati neku šansu.

Stevanović i Višća i dalje sjajni u turskoj i švicarskoj ligi, imamo hronični nedostatak krila i valjali bi nam pravo da odrade po poluvrijeme obojica. Lijevo se možemo krpiti sa Demirovićem.

Krunić odličan u ligi šampiona, standardan u Zvezdi, vrijedi i danas 5 miliona eura. Bolja opcija za vezni red od Tahirage sigurno kako god.

S hadžikadunićem ne znam šta se zbilo, ali može nam biti potreban, a o Ahmethodžiću da ne govorim. Da je ispao šupak jeste, i to niko ne spori, ali fali nam, pogotovo jer je jedini štoper koji može iznijeti loptu. Kolašinac-Ahmethodžić-Katić je all-around štoperski trio koji ima sve. Od ove dvojice pozvati Ahmethodžića, a Hadžikadunića ako Ahmethodžić odbije ili ako Janelt ne dodje (jer Ahmethodžić može i na pivota)

O Janeltu neću previše, ako bude bude.

Razumijem da je sve ovo teško izvesti, pogotovo jer će neko morati progutati knedlu, ali u pitanju je fucking svjetsko prvenstvo. Potrebni su nam apsolutno svi koji mogu ikako doprinijeti tom cilju, jer ovakve prilike se rijetko kad pružaju.

Koga izbaciti sa spiska? Burnića, dva štopera, Malića(Stevanović može na desni bek u slučaju ne daj bože), ukoliko ne pokaže stabilnost u svojoj igri i Tahirovića te jednog golmana ako bude mjesta za sve na ovom spisku (osim Hadzikadunica)
Ja sam presto citat kad si reko da treba vratit Višcu.
I ja isto.
Ne mogu da vjerujem da ovakvi ljudi postoje.
Glory Glory Man United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 mar 2025, 08:31

Daduli je napisao/la:
25 mar 2025, 08:28
I ja isto.
A takvi vecinom prvi prizivaju smjenu generacije i da se rjesimo ove stare garniture, i sad kad to traje i podmladjujemo reprezentaciju (a to je jako mukotrpan proces) vratili bi one koji stoje za neuspjeh reprezentacije u zadnjih 10 godina.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 mar 2025, 08:36

Hajradinovic i/ili Bazdar moraju igrat...previse smo limitirani u napadu bez bar jednog.

Nadam se da mu vise nece pas napamet ova ideja sa Malicem i Dedicem
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 mar 2025, 09:11

hurem je napisao/la:
25 mar 2025, 03:52
Sta ljudi pišu...nevjerovatno. Ovaj bi nas vratio na stare postavke s vracanjem silnih staraca u reprezentaciju?!
Kad ste vec spomenuli Ahmedhodzica, drago mi je i zbog njega sto smo ove dvije utakmice pobijedili i sto ima razloga da plače sto nije dio ove NOVE generacije koja će izboriti plasman na zavrsni turnir akoBogda, ako ne na SP, onda na Euro.
Eto mu, nek i dalje bira utakmice!!! Kalkulisao je. Malo se momak preracunao.

Ja vjerujem da i dalje postoji šansa da se vrati...ali isključivo uz njegovu reakciju, da se izvine selektoru, stručnom štabu, direktoru, saigracima, navijačima.
Nikako drugačije!

Kao sto Dzeko rece: "Zbog ovog osjećaja pripadnosti, zbog ove ljubavi..." :bih:
Napokon da se slozim i sa tobom :mrgreen: :salut: :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 mar 2025, 09:41

Sta Guso kaze
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 mar 2025, 09:42

Čestitke šefu i struci na osvojenih 6 bodova taj dio je najvazniji.
Ono sto je bolje od toga jeste hemija medju igracima.
Katic sa klupe gine, Bazdar isto tako.
Ovo je jos reprezentacija u povoju i bit ce padova i uspona, ali nakon razocarenja prethodne godine ovo je bilo i vise nego pristojno.
Bravo!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 25 mar 2025, 09:56

Mislim da je ovih 7 igraca neki kostur i da trebaju pocinjati protiv jacih protivnika kad god su zdravi: Vasilj, Katic, Kolasinac, Dedic, Sunjic, Demirovic i Dzeko. Svi imaju kvalitet da izvrse zadatak i s njima mozes ocekivati da dobijes bilo koga u ovoj grupi, pod uslovom da se pogodi prava formacija. Ako se zavrsi Janelt, onda se on takodjer moze dodati ovoj sedmorici.

Ja bih najradije da Muharemovic od starta naredne sezone bude standardni prvotimac nekog prvoligasa u Italiji. Potreban nam je kvalitetan ljevak na stoperu u svakoj formaciji. U tom slucaju bi on morao biti ispred Radeljica.

To je nekih 9/11 igraca koji bi trebali imati status startera protiv Rumunije i Austrije (ako se ispune ta 2 uslova). Onda jos ostane pitanje koja formacija ce se igrati i koju ulogu ce imati Dedic. Ako bude s 5 pozadi, onda je Barisic treci stoper. Ako budu 4 pozadi i Dedic kao krilo, onda Gazibegovic ide na desnog beka. I ostane jos samo pitanje treceg veznjaka, a tome je najblizi Gigovic

Poenta mog posta je da nam malo fali da sklopimo jaku i kompaktnu jedanaestorku. Doduse, to 'malo' najvise zavisi od dozvole za Janelta. :D Meni se svidjaju i igraci koji mogu doprinijeti s klupe. Saric u veznom redu, Burnic koji se dobro uklapa kao lijevi WB, Hajradinovic kao 10-ka i glavni izvodjac prekida, Memic kao krilo, Bazdar i Kulenovic kao napadaci itd. Jos se nadam da ce se Tahirovic i Huseinbasic dozvati, da ce vratiti Hadzikadunica, da ce mali Bajraktarevic pokazati puni potencijal i da ce naci jos jednog klasicnog beka s klupe (Jasic, Karic ili bilo ko).

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 mar 2025, 10:05

Da krenemo redom:
Vasilj se konacno oslobodio i brani klasicno budnesligaski. Jos uvijek mu treba tog nekog samopouzdanja da se u potpunosti oslobodi i bude stabilna jedinica.

Stoperski par Katic-Barisic. Nema tu puno price. To je najbolje sto imamo a da zeli igrati 100% i izgarati. Njima pridodati treceg za rotacije a to za sada nemamo. Nismo mi bas za igre sa 3 stopera jer moras imati jos jednog Kolasinca na lijevoj strani. Bicakcic je star i moze imati neku rolu pred kraj kad bunkerisemo.

Desni bek Dedic, zavrsiti tu pricu. Zamjene Gazibegovic i Malic. Ta strana je pokrivena.

Deficitarni smo na desnom beku, Kolasinac moze pokriti al puca nam konstatno ta strana zestoko. On to moze pokriti ali alternativa se mora naci. Neka kombo pokrivanja su pokazala da to ne ide.

Zadnji vezni, izrodio se u ove 2 utakmice Sunjic. Upariti ga sa Janeltom i mi smo mirni sto se tice dafanzivnog dijela i iznosenja lopte prema centru.

E tu sad dolazimo do onog najgored dijela. Nemamo igraca koji ce biti centralni vezni i povezati igru izmedju zadnjeg veznog i krila/napadaca. To nemamo od Misketa kako trebam. To je trebao biti Pjanic ali nikada nije bio kako treba. Taj centralni vezni koji moze krenuti i naprijed. To nam je kljucna figura. Sto se tice napadaca i krila, tu imamo sirok repertoar i nema potrebe za brinuti. Ali oni nista ne mogu uraditi ako su odsjeceni od zadnje vezne linije. Najveci problem svih utakmica ove repke u posljednih nekoliko godima je taj da nema igraca koji ce uzeti loptu na nekih 35m od naseg gola i pretrcati do centra ili odigrati 2-3 pasa sa igracima do sebe da se ukaze na 35-40m od protivnicko gola i distribuira loptu dal na krila il proturi napadacima oko 20m od protivnickog gola. Tog igraca kada nadjemo, bicemo beton. Ostalo sve mozemo pokriti i prosjekom, igra nece padati ako bude pozrtvovanosti.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 mar 2025, 10:05

Goalgetter je napisao/la:
25 mar 2025, 08:31
Daduli je napisao/la:
25 mar 2025, 08:28
I ja isto.
A takvi vecinom prvi prizivaju smjenu generacije i da se rjesimo ove stare garniture, i sad kad to traje i podmladjujemo reprezentaciju (a to je jako mukotrpan proces) vratili bi one koji stoje za neuspjeh reprezentacije u zadnjih 10 godina.
Ma iskreno nema govora nijednog vracati sve i da smo katastrofalno usli u kvalifikacije a ne ovako dobro. Ja sam to vise pisao kako smo pogrijesili u proslosti.

Evo ajde Pjanic mozda i nije najbolji uzor van terena, mada njega bi druge ekipe naseg ranga jahale dok ima dvije noge i zvali u reprezentaciju, Visca je nabrao frustracija od navijaca, ali ne znam sta smo postigli sto tipa ne zovemo Stevanovica sve da bi onda sastavljali spiskove bez desnog krila i kukali kako ih nemamo. To nije vidjelo podmladjivanja vec je pucanje samom sebi u nogu. Da je bio protiv Ukrajine umjesto Civica mozda bi drugu pricu pricali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 mar 2025, 10:42

Kaze selektor sljedece okupljanje bice pozvam seto kaiba
Selektor ima problema sa dozivanjem igraca, preglasna publika i tako to
Naime seto ce dobiti funkciju,kad treba dozvati nekog da zalaje da ga cuju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 25 mar 2025, 11:04

Coolpanda24 je napisao/la:
25 mar 2025, 10:58

:bih:
Al tek ovo :clap:

slika

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 25 mar 2025, 11:15

fanatik19 je napisao/la:
25 mar 2025, 11:04
Coolpanda24 je napisao/la:
25 mar 2025, 10:58
:bih:
Al tek ovo :clap:

slika
Ovi ljudi žive reprezentaciju, to je činjenica. :tokralju:
Možda znanje i iskustvo kaskaju, ali volja i želja nikako.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing i 19 gostiju.