FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad ide otkaz treneru pa sporazumni raskid sa 10 igrača koje je trener doveo sebi, pa novi trener, pa on sebi dovodi svojih deset igrača i u krug...
Je.o ga Kuprešak više.
Upravo tako. Realno govoreći.jurisicduska je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:33Ovo sto su odigrali večeras Kupresak , Soldo, Unusic i Mehmedovic je za papira.
A objektivno kad pogledaš ta 4 igrača ti ne mogu igrat ako imaš bilo kakve ozbiljne ambicije. Nemaju jednostavno kvalitet. Ne možeš ih Učinit boljim nego sto jesu.
Imamo solidan kostur. Ali nekim igračima jednostavno nije mjesto u bordo dresu.
I samo da dodam da ovaj Vuković nikad neće zaigrati u bilo kojem reprezentativnom dresu.
- napoleon72
- Kontakt:
Kad napises da nije sve do sudija, javi se i kunto i panto da te ubijedi da bismo bili na +10 a Borac bi ispao iz lige uz normalno sudjenje. Al kao narod smo navikli upirat prste u druge, kao i ova politicka situacija, svi gledaju u Dodika a vlada KS sebi izglasa 46 savjetnika dok smanjuju naknade porodiljama. Jesu li za to Srbi krivi?
Mi smo godinama tacno tamo gdje trebamo bit. Da imas sudije iz La Lige, od Zrinjskog i Borca nisi bolji i tacka. Kad krenemo na sebi radit a prestat upirat prstom u druge i bice nekog napretka.
Mi smo godinama tacno tamo gdje trebamo bit. Da imas sudije iz La Lige, od Zrinjskog i Borca nisi bolji i tacka. Kad krenemo na sebi radit a prestat upirat prstom u druge i bice nekog napretka.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Svaka cast i ja se slazem vezano za Vukovica dosta limitiran igrac za neki veci nivo.mohz1987 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:43Upravo tako. Realno govoreći.jurisicduska je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:33Ovo sto su odigrali večeras Kupresak , Soldo, Unusic i Mehmedovic je za papira.
A objektivno kad pogledaš ta 4 igrača ti ne mogu igrat ako imaš bilo kakve ozbiljne ambicije. Nemaju jednostavno kvalitet. Ne možeš ih Učinit boljim nego sto jesu.
Imamo solidan kostur. Ali nekim igračima jednostavno nije mjesto u bordo dresu.
I samo da dodam da ovaj Vuković nikad neće zaigrati u bilo kojem reprezentativnom dresu.
E kupresaka cirkusanta
FK Izbij Nabij
-
- Kontakt:
Trba Isovića zamoliti da promijeni refren,ono divovi da zamjeni za luzeri.Da nam se ljudi više ne smiju 

Voli čovjek da iznenadi i zbuni protivnika, to mu je izgleda u krvi, samo nikad da dočekamo, da nam ta njegova iznenađenja donesu bodove. Ovdje se nedavno pisalo da je naš najbolji trener od nezavisnosti i među top tri u historiji kluba.Imamkarbarum je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:38Sudjene na stranu,ali ovo sto Zekic radi je za otkaza pa mi sad igramo sa 4 spica srede nema zbog toga smo i primili go iz njihove tranzicije,jos na onog konja niko ne izlazi sam cojk.Ne znam godinama nas lazu,evo ovo je evropsko Sarajevo ove godine i sve tako u krug i mi ne micemo nigdje,zao mi je nas obicnih navijaca sto se kidamo danima,godinama.Jbt navijam 26 god za Sarajevo imam osecaj da bezmudniji igraci nisu igrali kao ovi sad.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 26 mar 2025, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbi se Zekicu i ti vise sa nekim ekperimentima, ne zna se ko sta igra, izmjene samo trpaj u napad i gusi jedne druge. Vadis Gojkovica koji je nastavio tekmu.
Trebamo još kojeg hrvata dovest'
-
- Kontakt:
Nama je najbolji veznjak, namjerno to tako kažem Paskalev.
Jedini on pokušava sa kvalitetnim loptama nešto.
Jedini on pokušava sa kvalitetnim loptama nešto.
bošnjanin
-
- Kontakt:
Pojma nemam sto se koji k Mehmedovic gura,ubaci Vrbana ili kadeta nekog,garantujem da ima minuta ko Mehmedovic da bi bolji bio,inace kako je odigro vezni red ni Messi se nocas nebi vidio.
-
- Kontakt:
Nama je svako ko dodje sa strane Murinjo,pogotovo sa zapada ko dodje pa makar i Hrvatska,a svoje ponizavamo,da kao sto kazes nista njegova taktiziranja nisu donijela i s ovom ekipom treba da budes ubjedljivo prvi ili da se boris ravnopravno ovo sto gledamo je katastrofa brate,od svoje 3 godine znam za Sarajevo samo i boli me ovo sve da gledam place mi se...Lucas je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:45Voli čovjek da iznenadi i zbuni protivnika, to mu je izgleda u krvi, samo nikad da dočekamo, da nam ta njegova iznenađenja donesu bodove. Ovdje se nedavno pisalo da je naš najbolji trener od nezavisnosti i među top tri u historiji kluba.Imamkarbarum je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:38Sudjene na stranu,ali ovo sto Zekic radi je za otkaza pa mi sad igramo sa 4 spica srede nema zbog toga smo i primili go iz njihove tranzicije,jos na onog konja niko ne izlazi sam cojk.Ne znam godinama nas lazu,evo ovo je evropsko Sarajevo ove godine i sve tako u krug i mi ne micemo nigdje,zao mi je nas obicnih navijaca sto se kidamo danima,godinama.Jbt navijam 26 god za Sarajevo imam osecaj da bezmudniji igraci nisu igrali kao ovi sad.
Ma mi pred svaku utakmicu kad izadje spisak ko nam sudi, vec pocnemo razmisljati o lakrdiji a ne o sebi. Time odma fokus bacis na nebitnu stvar, umjesto da das sve od sebe bez obzira na sve.
Zalosno je da su nas ljudi pretrcali koji nisu odmora imali
Zalosno je da su nas ljudi pretrcali koji nisu odmora imali
Tako je.napoleon72 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:44Kad napises da nije sve do sudija, javi se i kunto i panto da te ubijedi da bismo bili na +10 a Borac bi ispao iz lige uz normalno sudjenje. Al kao narod smo navikli upirat prste u druge, kao i ova politicka situacija, svi gledaju u Dodika a vlada KS sebi izglasa 46 savjetnika dok smanjuju naknade porodiljama. Jesu li za to Srbi krivi?
-
- Kontakt:
Naravno da nije sve do sudija,prvi dio sezone nas satrale sudije,ovaj drugi dio nisu,izbacili nas iz utrke na vrijeme. Mada mi smo bos je i preko noci sve zaboravimo nakon jedne lose tekme.moreno123 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:50Tako je.napoleon72 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:44Kad napises da nije sve do sudija, javi se i kunto i panto da te ubijedi da bismo bili na +10 a Borac bi ispao iz lige uz normalno sudjenje. Al kao narod smo navikli upirat prste u druge, kao i ova politicka situacija, svi gledaju u Dodika a vlada KS sebi izglasa 46 savjetnika dok smanjuju naknade porodiljama. Jesu li za to Srbi krivi?
Cekaj sutra nalaz magneta i objavu, Gojković povrijedio prednje krizne ligamente, ceka ga duga pauzaKockoglavi je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:45Jbi se Zekicu i ti vise sa nekim ekperimentima, ne zna se ko sta igra, izmjene samo trpaj u napad i gusi jedne druge. Vadis Gojkovica koji je nastavio tekmu.
Max Allegri