Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Planira li prestati zvati teroristu Mujakića konstantno? Time bi kupio još veći broj navijača.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj momak je misterij. Tako los igrac da zavrsi u klubovima kakvim je zavrsio je nevjerovatno. Taj potez sa utakmice gdje uspije onakvu loptu promasit glavom i onda igrati rukom se ne bi desio ni forumasima ovdje.
Dobar je Pasodel mal s njim se da pricati
Evo vidimo gore kempesa kakvo je to ****
Vrhunac mu je nekom opsovati nesto, jer nista drugo i ne zna
On i Seto kaiba od dva brata pascad
Evo ga gleda temu i cita
Cekamo seto da zalaje komentar
Evo vidimo gore kempesa kakvo je to ****
Vrhunac mu je nekom opsovati nesto, jer nista drugo i ne zna
On i Seto kaiba od dva brata pascad
Evo ga gleda temu i cita
Cekamo seto da zalaje komentar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nadam se da sa povratkom Gazibegovića i ako se riješi taj Jašić, da neće više biti prostora za njega ni na proširenom spisku. Apsolutno nepotreban.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:12Planira li prestati zvati teroristu Mujakića konstantno? Time bi kupio još veći broj navijača.
Imao je splet sretnih okolnosti.
1. Mourinho koji je vec tada davno posenilio i vazio kao potrosen trener mu kupio transfer u Ajax
2. U Ajaxu nakon klupiranja u pomoc mu uskace barba gdje su levati iz brondbya pomislili da se radi o igracu koji mozda nije u dobrom okruzenju, u losem okruzenju jeste, nije mu mjesto na stadionu i obuven u kopackama.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam i toku, jel ovo sad od muke sto smo pobijedili u oba meca poceli plakati zasto nije penal za Rumune bio?
Nema vecih dusmana nasoj naciji/drzavi od nas samih. To je toliko iskompleksiran i jadan narod postao da oprostiti sebi ne mogu kad se napravi nesto dobro u ovoj zemlji.
Pa da odeko na SP, to bi bilo spremno se raznijeti u avionu sa reprezentativcima samo da ne odu na veliko takmicenje.
Nema vecih dusmana nasoj naciji/drzavi od nas samih. To je toliko iskompleksiran i jadan narod postao da oprostiti sebi ne mogu kad se napravi nesto dobro u ovoj zemlji.
Pa da odeko na SP, to bi bilo spremno se raznijeti u avionu sa reprezentativcima samo da ne odu na veliko takmicenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisu poceli. Poceo je plakati. Najveci pacenik. Ostali su samo preemotivno, neobjektivno gledali i ismijavali previse uz nedovoljno znanje o fudbalu, daleko da navijaju protiv reprezentacije.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:17Nisam i toku, jel ovo sad od muke sto smo pobijedili u oba meca poceli plakati zasto nije penal za Rumune bio?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Znaci vise je to danak neiskustvu nekolicine.Madal je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:21Nisu poceli. Poceo je plakati. Najveci pacenik. Ostali su samo preemotivno, neobjektivno gledali i ismijavali previse uz nedovoljno znanje o fudbalu, daleko da navijaju protiv reprezentacije.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:17Nisam i toku, jel ovo sad od muke sto smo pobijedili u oba meca poceli plakati zasto nije penal za Rumune bio?
075 ❤
075 ❤
Al su pretjerivali jbg. A onaj je posebna sorta

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Ma to je nesorta. Obraz đon.
Jel se Fanatik javno izvinuo zbog silnog baljezganja i pljuvanja? Onako cisto iz kurtoazije da ispuni obecanje, teska srca.
075 ❤
075 ❤
Opet papanluk izvire iz seta juniora, kultura ispod nivoa pecinskog covjeka
I covjekoliki majmuni bi se divili vasoj inspiraciji za glupost
Cak i Mufticeva greska je veca od vasih najboljih poteza
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kepmes - definicija covjeka koji nema pruzenu ljubav i koji se osjeca odbaceno
Jadnik pravi, Kale Dzedaj je za njega astronaut
Jadnik pravi, Kale Dzedaj je za njega astronaut
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 mar 2025, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Znam da sam ti idol pa cu se udostojit da ti odgovorim jer evo 2. Dan me spominjes bez povoda

Vrati 5-6 stranica nazad i pronaces izvinjenje nakon Kipra koje sam uputio a potom i nakon Rumunije. Nemam se ja sta udostojit teska srca jer sam samo jedan u moru istinskih navijaca ove reprezentacije i sve sto sam pisao a cesto stavljao pod "najiskrenije zelim da me demantuje". Koliko znam, i ti si pisao nakon nekih utakmica da Barbarez treba otici

Ne pisem mjesecima vec nikakve uvrede i jedino mi je to krivo sto sam radio prilikom kritikovanja pa kad sam shvatio klko je debilno prestao sam. Valjda si provalio dosad da navijam za Velez pa ako hoces vrati na prve stranice i vidices klko me dolazak Barbareza obradovao

Isto ko da nisi svjestan u kakvom okruzenju zivimo, grob te yebo jednog Dalica koji je Hrvatsku vodio do bronze i srebra ljudi pljuju i tjeraju cim 1 tekmu ne spremi kako treba i sad kao cudno sto se Barbareza koji je od 8 utakmica izgubio 6 tjera, ma hajde molim te. Puno stvari mi se jos uvijek ne svidja ali dok je rezultat dobar sve zataska i zato puna podrska jer na kraju dana repka je najbitnija a sve ostalo ce proci.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 29 mar 2025, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Da sam otac setu i kempesu, zalio bih sto nisam sidu dobio
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jbg sad fanatice, puno stvari ne valja opet
Realno na spisku je par imena problematicno, sad iz ove perspektive se moze normalno prokomentarisati. Za Mujakica se i njegova rodbina slaze da nema sta raditi na spisku. On je nesto malo i odigrao kod Barbareza, nije ni los bio na terenu ali jednostavno ima puno boljih.
3. Golman mi je nebitan.
Hadzikadunic je realno 3. desni stoper s obizrom da ocito traze da upare i lijevog i desnog. Barisic je i mladji od njega a Katic je kvalitetniji. Katic sto je usao protiv Kipra i pomeo ih u svakom duelu ne bi gledali od Hadzikadunica.
Za Huseinbasica je realno da bude na spisku, ali samo je 1 profulao a i to je bio na prosirenom, uz to nije bio u formi. Struka procijenila da im ne treba za ove 2 utakmice. A osim prijateljskih nije nesto posebno ni pokazao da ga toliko oplakujemo sto ga nema 2 utakmice.
Bajrektarevic je igrac Jong PSVa kojeg je Barbarez iskopao, dao mu priliku, sad je na njemu dalje, sasvim ok.
Za prvu postavu realno Tahirovic nema sta traziti ali ocito im treba takav tip igraca a nemamo drugog takvog. Samo sto dzaba sto se dobro uklapa kad grijesi u osnovama.
I sje.bo je postavu protiv Kipra u 1.pol. pa se ekspresno ispravio u drugom. Ali to jbg vidis da ide nabolje i da se ispravljaju i uce.
Naravno da nije sve odlicno ali raduju pozitivne stvari, 6 bodova i dodatna prilika u naredne 3 utakmice da se isprobaju neke stvari i iskristalise spisak dodatno.
To sam i pisao protiv Rumunije, generalno je ovo prolazna ocjena nevezano za bodove, i nije fer na osnovu pobjede ili poraza suditi. Ovo u Rumiji je moglo otici na obje strane. Da smo izgubili bilo bi tjeraj bagru a ovako sve je super. Glupo je tako razmisljati i tjerati ljude koji ocito rade zbog rezultata jedne utakmice. To se ne radi tako.

Realno na spisku je par imena problematicno, sad iz ove perspektive se moze normalno prokomentarisati. Za Mujakica se i njegova rodbina slaze da nema sta raditi na spisku. On je nesto malo i odigrao kod Barbareza, nije ni los bio na terenu ali jednostavno ima puno boljih.
3. Golman mi je nebitan.
Hadzikadunic je realno 3. desni stoper s obizrom da ocito traze da upare i lijevog i desnog. Barisic je i mladji od njega a Katic je kvalitetniji. Katic sto je usao protiv Kipra i pomeo ih u svakom duelu ne bi gledali od Hadzikadunica.
Za Huseinbasica je realno da bude na spisku, ali samo je 1 profulao a i to je bio na prosirenom, uz to nije bio u formi. Struka procijenila da im ne treba za ove 2 utakmice. A osim prijateljskih nije nesto posebno ni pokazao da ga toliko oplakujemo sto ga nema 2 utakmice.
Bajrektarevic je igrac Jong PSVa kojeg je Barbarez iskopao, dao mu priliku, sad je na njemu dalje, sasvim ok.
Za prvu postavu realno Tahirovic nema sta traziti ali ocito im treba takav tip igraca a nemamo drugog takvog. Samo sto dzaba sto se dobro uklapa kad grijesi u osnovama.
I sje.bo je postavu protiv Kipra u 1.pol. pa se ekspresno ispravio u drugom. Ali to jbg vidis da ide nabolje i da se ispravljaju i uce.
Naravno da nije sve odlicno ali raduju pozitivne stvari, 6 bodova i dodatna prilika u naredne 3 utakmice da se isprobaju neke stvari i iskristalise spisak dodatno.
To sam i pisao protiv Rumunije, generalno je ovo prolazna ocjena nevezano za bodove, i nije fer na osnovu pobjede ili poraza suditi. Ovo u Rumiji je moglo otici na obje strane. Da smo izgubili bilo bi tjeraj bagru a ovako sve je super. Glupo je tako razmisljati i tjerati ljude koji ocito rade zbog rezultata jedne utakmice. To se ne radi tako.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma ja sam samo zelio da vidim jednu utakmicu plan od 90 minuta da imamo i glavu i rep i da se zna u svakom trenutku sta ko radi. Utakmica u Rumuniji je apsolutno najbolji primjer necega takvog jer koliko god da smo visili nijednu sekundu nismo odustali od plana igre a to u ligi nacija plus 2 prijateljske apsolutno nijednom nije bio slucaj. Visoki presing o kojem pricas cijelo vrijeme je nesto sto sam ja licno vidio kroz ligu nacija u par navrata plus konkretno u prijateljskoj protiv engleske gdje im u 10toj minuti izlazimo svi na njihovu polu i napadamo aut ali nijednom to nije sprovedeno u djelo 90 min kako treba i zato sam ovako skeptican i negativan cijelo vrijeme bio. Otprilike nam je igra imala bljeskove od par minuta i onda crne rupe od 15 20 minuta cijelu 2024.Madal je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:20
Okej, prejaki su Englezi, Njemci, Holandjani i Italijani da se to uspije ali protiv Madjara npr to apsolutno nije ni na sta licilo za razliku od ovog protiv Rumuna a kvalitet te 2 repke je u 5 deka.
Meni je utakmica u Rumuniji bas ulila velik optimizam pred nastavak i odlican putokaz kako trebamo dalje igrati.
Jos uvijek smatram da smo tanji u grupi od ove 2 reprezentacije koje su konkurent za odlazak na mundijal kada je u pitanju SS/teren/taktika a niko sretniji od mene da me demantuju.

Pa izadjemo visoki presing samo te Njemacka i slicni rijese za par sekundi ko da ne postojis. A onda zafali i snage. Nismo ni protiv Rumuna visoko izlazili 2. Pol. A u Budimpesti smo odigrali brutalnu utakmicu zadatka samo nismo imali nista znacajno naprijed. Ali bilo je volje i zelje jer smo naprijed isli s tipa 5 igraca kad se otvori samo nismo to zavrsili kako treba. U Bukurestu jesmo. A protiv Madjara je bila mozda 1-2 poluprilika ili prilika vise za domacina. Meni je to licilo na bas dobru utakmicu gdje smo bili bas kompaktni a vecina vas je pljuvalo. Npr u Zenici protiv Madjara mi je zivi uzas da sam se i ja zapitao kud gonimo.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa protiv Njemacke u gostima se najbolje vidjelo da ne zelimo bunkerisat i da igramo visoki presing i zbog toga smo uostalom i popili 7 komadaMadal je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:36Pa izadjemo visoki presing samo te Njemacka i slicni rijese za par sekundi ko da ne postojis. A onda zafali i snage. Nismo ni protiv Rumuna visoko izlazili 2. Pol. A u Budimpesti smo odigrali brutalnu utakmicu zadatka samo nismo imali nista znacajno naprijed. Ali bilo je volje i zelje jer smo naprijed isli s tipa 5 igraca kad se otvori samo nismo to zavrsili kako treba. U Bukurestu jesmo. A protiv Madjara je bila mozda 1-2 poluprilika ili prilika vise za domacina. Meni je to licilo na bas dobru utakmicu gdje smo bili bas kompaktni a vecina vas je pljuvalo. Npr u Zenici protiv Madjara mi je zivi uzas da sam se i ja zapitao kud gonimo.

Problem je sto smo izgledali ko raspustena banda po terenu i nije se znalo ko pije ko placa a to da oni rjesavaju presing lakse nego Rumunija je suvisno komentarisat.
Utakmica u Budimpesti je meni zivi odron bila, ti zaboravljas izgleda da nismo apsolutno nijednu jedinu sansu napravili i da je Vasilj izvadio 3 mrtve sanse plus precka Szoboslaia iz slobodnjaka. Ljudi nas stavljali pod pritisak po 5-6 minuta u 16 metara gdje do lopte kako treba nismo mogli doci jbt. Kuci smo izgubili u utakmici gdje je objektivno gledajuci omjer velikih sansa bio 3-3 ali dzaba kad su nas sahranile individualne greske. (Daleko od toga da smo dobro odigrali gdje prije svega u prvi plan stavljam kriminalnu taktiku i apsurdnu ideju sa Burnicem na krilu ali je bilo 4 5 smislenih akcija za razliku od Budimpeste gdje do ulaska Bajraktarevica nismo centra posteno presli). Ispalo je da su nas ljudi rutinirali ali boga pitaj sta bi bilo da Tahirovic zabi ono na pocetku ili da Bicakcic ne zakasni za djelic sekunde kod onog centarsuta minut prije gola za 0 1 a u Bukurestu samo razmisljat mozemo sta bi bilo da se Vasilj nije pretvorio u Olivera Kahna)

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.